kalanapathw Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 (edited) Ονομά Συγγραφέα: Kalanapathon Είδος: Φαντασίας Βία: Όχι Σέξ: Όχι Αριθμός Λέξεων:2269 Αυτοτελές: Ναί Σχόλια: Ένα come back μου για την τελευταία θέση. το μυστικό της ζωής1.doc Edited September 24, 2010 by kalanapathw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 (edited) Μου θύμισες μια ιστορία που είχα γράψει πριν από πολύ καιρό, η οποία είχε ακριβώς τον ίδιο τίτλο με την δική σου. Ήταν, βέβαια, διαφορετική σε περιεχόμενο, αλλά θα ταίριαζε μια χαρά στον διαγωνισμό. Κρίμα που την είχα ξεχάσει. Με λίγο συμμάζεμα δεν θα χρειαζόταν να γράψω άλλη Λοιπόν, πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία σου. Αυτό το μπέρδεμα των υπογείων-φυλακών, των όπλων και των μαγικών πλασμάτων δούλεψε πολύ καλά για μένα. Τη βρήκα ωραία σαν ιδέα. Είχε καλή ατμόσφαιρα, έρεε ομαλά και διαβαζόταν εύκολα. Η σκοτεινή φυλακή με τα αιχμάλωτα πλάσματα (αν και θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς κρυβόταν εκεί) είχε μια μυστηριώδη γοητεία. Ο λόγος για τον οποίο αναζητούσε ο γέρος την νεράιδα κι ο τρόπος με τον οποίο νόμιζε ότι θα έπαιρνε αυτό που ήθελε, ιδιαίτερος και τρομακτικός. Το παρουσιαστικό της νεράιδας, θεσπέσιο. Ψιλοτσίνησα στο τέλος με το δώρο που έκανε η νεράιδα στον Τζακ, επειδή, μάλλον, δεν βρήκα επαρκή τον λόγο. Θα ήθελα κάτι παραπάνω, δεν ξέρω τι. Ο όρος «ηλεκτρομαγνητικό δωμάτιο» δεν μου έκατσε πολύ καλά. Όταν αλλάζεις παράγραφο να αφήνεις λίγο διάστημα κενό, επειδή έτσι φαίνεται σαν να είναι το κείμενό σου συνεχόμενο. Η μάχη για την τελευταία θέση αναμένεται να είναι άγρια, γι' αυτό μην είσαι τόσο σίγουρος Για μένα, η ιστορία σου, δεν έχει καμιά θέση εκεί κάτω. Καλή επιτυχία! Edited October 6, 2010 by Mesmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Εμένα αυτή η ιστορία μου άρεσε πάρα πολύ, έχει πολυ δρόμο στη λίστα μου απο την τελευταία θέση. Δεν είναι τόσο οτι λέει κάτι τρομερό ή συγκλονιστικό, είναι πιο πολύ η ατμόσφαιρά της. Βρήκα πολύ ατμοσφαιρικό το υπόγειο που ήταν παγιδευμένα τα μαγικά πλάσματα και ήθελα να το εξερευνήσω πιο πολύ, Επίσης χάρηκα με τον τρόπο που την έφερε η νεράιδα στο γέρο. Γενικά πάρα πολύ καλή ιστορία... Καλή επιτυχία!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Εννοείται πως δεν είναι για τελευταία θέση η ιστορία σου,ούτε εσύ το εννοούσες,φαντάζομαι! Είχε καλή ατμόσφαιρα και ωραίο νόημα, προσυπογράφω τα λόγια των παιδιών παραπάνω. Μου άρεσε το σύγχρονο σέτινγκ. Ωστόσο, δεν μπορώ να παραβλέψω ( δεν είμαι κακός,ρε παιδιά,αφού τα βλέπω!) ότι η μορφή του κειμένου σου δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν είναι μόνο οι παράγραφοι,αλλά έλειπαν τελείες και κόμματα σε προτάσεις, κάτι που πάντα δυσκολεύει την ανάγνωση. Κάτι τέτοιο δίνει εντύπωση βιασύνης και προχειρότητας, καλό θα είναι τα κείμενα να είναι όσο πιο επιμελημένα γίνεται,τουλάχιστον στην μορφή,που είναι κάτι αντικειμενικό και εύκολο. ένλογο-->έλλογο ασφαλή-->ασφαλές Πάντως,πιστεύω ότι μπορείς να την αναπτύξεις. Έχει κι άλλα με τα οποία μπορείς να παίξεις. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Μπράβο, μπράβο! Βελτιώνεσαι αλματωδώς βλέπω. Έχεις χτίσει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, όπως είπαν και οι άλλοι. Έχεις αντίθεση περιβάλλοντος/πλάσματος (υπέροχο το πλάσμα), οι χαρακτήρες πείθουν, βάζεις και λίγο νεραϊδο - lore και όλα λειτουργούν μια χαρά. Το κίνητρο της νεράιδας ήταν κάπως ασαφές, αλλά από την άλλη δεν αποτελούσε και κά'ναν κεντρικό άξονα στην ιστορία.. Συμπέρασμα: Δεν ξέρω τί έκαμνες αυτόν τον καιρό, αλλά συνέχισέ το! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_unicorn Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Σχόλια: Ένα come back μου για την τελευταία θέση. Σε παρακαλώ, η τελυταία θέση ανήκει σε μένα.... έτσι για να δικαιωθούν τα στατιστικά των Κορακιών σε διαγωνισμούς του φόρουμ, αν και θα είναι αντίστροφη η σειρά.... Σοβαρεύουμε τώρα... η ιδέα μου άρεσε (I am a sucker for Faeries ) βέββαια θέλει λίγη δουλειά ακόμα, κάποιες λέξεις μου φάνηκαν λίγο περιττές, και θα ήθελα να δώ λίγο περισσότερο από τα συναισθήματα της πρωταγονιστριάς σου... πόσο κουράστηκε να γυρίζει σε αυτήν την γη τόσους αιώνες.... πόσο θέλει πια να αφήσει πίσω τον υλικό κόσμο.... Καλή επιτυχία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Αν θυμάμαι καλά, μάλλον δεν είχε απομείνει χρόνος για διόρθωση του κειμένου, επομένως τα διάφορα λαθάκια που βρίσκοντα διάσπαρτα σε αυτό είναι δικαιολογημένα. Αν εξαιρέσεις αυτά, η ιστορία ήταν ενδιαφέρουσα, συνδυάζοντας μαγεία και πραγματικότητα. Συγχαρητήρια, Kalanapathw! Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Γενικώς δεν προσέχω την έλειψη επιμέλειας σε ένα διήγημα, επικεντρώνομαι στην ιστορία. Εδώ όμως ο συγγραφέας έδωσε έξτρα προσπάθεια στην μη επιμέλεια του κειμένου του. Κατάφερε και να με κάνει να αναστενάξω σε ορισμένα σημεία. Και η δήθεν στοχοποίηση της τελευταίας θέσης στον διαγωνισμό δεν τον απαλλάσσει της ευθύνης του. Το αποτέλεσμα είναι να με χάνει ως αναγνώστη από επόμενα κείμενα του. Η ιστορία μου άρεσε. Είχε αγωνία και εντυπωσιακό σκηνικό. Και τρεις πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες που ήθελαν ίσως μεγαλύτερη εμβάθυνση για να απογειωθεί το διήγημα. Αλλά τι ζητάω τώρα ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 (edited) Καλαναπάθεις (γενική του Καλαναπάθω ), welcome back. Συμπαθέστατη είναι η ιστορία, κι όπως λέει και η Κελαινώ, ό,τι έκανες αυτό τον καιρό συνέχισε να το κάνεις. Μάλλον δουλεύει. Δεν ξέρω τι είναι τα υποπολυβόλα και ηλεκτρομαγνητικά κελιά, αλλά δείχνει σαν cross over φ με εφ κι έχει την πλάκα τους ως τέτοιο. Κατά τα άλλα και το μυστικό του το έχει και είναι σαφέστατο και σίγουρα δεν είναι για τελευταία θέση. Ε, εντάξει κι όταν αρχίσεις και να διορθώνεις τα κείμενα, θα αρχίσω κι εγώ να τα ψειρίζω για να σου λέω παραπάνω. Πείσε με μόνο ότι σε νοιάζει και θα δεις Edited September 28, 2010 by Nienor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Συμπαθητική ιστορία. Οι διάλογοι είναι λίγο φορτωμένοι με επίθετα, αλλά λειτουργούν, με εξαίρεση τους καγχασμούς τύπου Δρακουμέλ. Η ανατροπή είναι οκ –αν και δεν αιτιολογείται- ενώ το τέλος μου άφησε όμορφη αίσθηση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Ωραία ιστοριούλα, αλλά κάνει μπαμ πως δεν δουλεύτηκε αρκετά. Για να πω την αλήθεια, φαίνεται σαν προσχέδιο. Και όπως λέει η Nienor, όταν αρχίσεις και να διορθώνεις τα κείμενα, θα αρχίσω κι εγώ να τα ψειρίζω για να σου λέω παραπάνω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khar Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Ωραίο το σκηνικό και η ατμόσφαιρα. Καλή και η ιδέα με τη σύλληψη των μαγικών πλασμάτων. Διαπιστώνω βελτίωση στο γράψιμό σου. Νομίζω ότι έχασες μια πολύ καλή ευκαιρία στο τέλος να διεγείρεις τα συναισθήματα των αναγνωστών. Μια αρρώστια του Τζακ ή του παιδιού του ή κάποιο στενού συγγενή θα προσφερόταν πολύ καλύτερα για δώρο και θα έδενε ικανοποιητικότερα την ιστορία. Όπως δεν θα ήταν άσχημη λίγη ανάπτυξη ώστε να γνωρίσουμε τον Τζακ καλύτερα και να «χαρούμε» μαζί του για το απρόσμενο δώρο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 (edited) Η ιδέα σου είναι καλή και η βελτίωσή σου εμφανής. Από την άλλη όμως, υπάρχουν κάμποσα εκφραστικά, ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, τα οποία πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αρχίσεις να προσέχεις. Ακόμη και οι παράγραφοί σου, πότε δεν είχαν καμία εσοχή, πότε ένα διάστημα, πότε παραπάνω... Δείξε ότι δίνεις σημασία και φροντίδα σε αυτο που γράφεις. Τώρα, για την ιστορία... Όπως είπα, η ιδέα είναι καλή και το σκηνικό αρκετά πρωτότυπο. Η ανάπτυξη όμως πάσχει σε κάποια σημεία. Το πρώτο μέρος μου φάνηκε αδικαιολόγητα φλύαρο. Μπήκαν στο ΑΣΑΝΣΕΡ (όχι ανσασέρ), πάτησαν το κουμπί, το ασανσέρ ήρθε, άνοιξαν οι πόρτες, πάτησαν το άλλο κουμπί, στ ενδιάμεσο είπαν και κάμποσες κουβέντες... Δεν κατάλαβα γιατί τόση επιμονή σε αυτή τη διαδρομή ως το υπόγειο. Μια άλλη εμμονή που έχεις, είναι ότι επαναλαμβάνει ότι ο Τζακ σφίγγει το όπλο του. Μία φορά αρκεί. Οι χαρακτήρες έχουν πολλές ατέλειες. Για τον κύριο Πέτερσον (που για κάποιο λόγο δεν έχει πουθενά τόνο στο κείμενο), προσυπογράφω ό,τι λέει ο Σόλονορ. Ο Τζακ, από την άλλη, δεν έχει δείξει ή κάνει τίποτα που να δείχνει πως αξίζει το δώρο. Ίσα ίσα,, που το θάνατο τον προσφέρει ο κύριος Πέτερσον και οι γιατροί του, αν θεωρήσουμε αυτή ως επαρκή δικαιολογία. Επίσης, ως απλός λοχίας, όπως λες, δίνει αρκετές επιστημονικές πληροφορίες στο αφεντικό του. Ιδίως αφού το αφεντικό τον έχει επιτιμήσει, λέγοντάς του να ασχολείται μόνο με τα καθήκοντά του. Το ηλεκτρομαγνητικό δωμάτιο ακούγεται λίγο αφελές - και είναι. Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω πως έχεις αληθινά βελτιωθεί, αλλά πρέπει ο ίδιος να δώσεις στη δημιουργία σου τη σημασία που της πρέπει. ΥΓ: Στους διαλόγους, μη βάζεις τελεία μέσα στα εισαγωγικά ("καλησπέρα." ειπα). Η τελεία αυτή παραλείπεται. ΥΓ2: Γιατί τόσο μικρή γραμματοσειρά; Ευτυχώς που υπάρχει και η μεγέθυνση. Edited October 2, 2010 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 kalanapathw, σίγουρα αυτή η ιστορία δεν είναι για τελευταία θέση! Απέτυχες κατά κάποιο τρόπο στους στόχους σου! :tongue: Ας σοβαρευτούμε όμως τώρα, έχεις κάνει μεγάλη βελτίωση απ' την τελευταία ιστορία που διάβασα από σένα. Η γραφή σου είναι ωραία, στρωτή, χωρίς φλυαρίες και με ωραίες εικόνες. Έφτιαξες μια ιστορία που παρά το μικρό της μέγεθος, έλεγε χιλιάδες πράγματα. Επίσης, ανέπτυξες πολύ καλά τους χαρακτήρες σου!! Την βρήκα γενικά μια πολύ καλή προσπάθεια! Το μόνο που ίσως με προβλημάτισε είναι οι προθέσεις της νεράιδας. ΟΚ, φαντάζομαι ότι είχε βαρεθεί να ζει, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτός ο καλύτερος τρόπος να πεθάνει. Βρίσκω υπερβολικό να κάνει ένα τέτοιο δώρο στον στρατιώτη που την έσυρε εκεί με το ζόρι. Αυτά από 'μένα! Συνέχισε την προσπάθεια, πας καλά! Καλή επιτυχία!!;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 (edited) Στρωτή αφήγηση, στιβαρός ρυθμός. Ολοκληρωμένη ιστορία με ξεκάθαρη πλοκή και σαφής στο τι θέλει να πει. Αυτά στα αναγνωρίζω. Όμως (επειδη καταλαβαίνω απ' τα σχόλια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεις) η βγάζω-μάτι έλλειψη μορφοποίησης του κειμένου είναι σχεδόν προκλητική. Επίτηδες το έκανες βρε παιδάκι μου; Το μόνο που έλειπε ήταν να μην αλλάζεις καν γραμμή. Το διάβασες έστω και μία φορά αφότου το έγραψες; Αν τουλάχιστον έμπαινες στον κόπο να φτιάξεις παραγράφους και να διορθώσεις λάθη απροσεξίας (π.χ. στον τονισμό) το μόνο που θα έμενε ήταν να συζητάμε ήταν για το πως να αποφύγεις να κάνεις τους χαρακτήρες σου τόσο στερεοτυπικούς. Πως να βελτιώσεις την έκφραση σου (που υποψιάζομαι ότι οφείλεται σε βιασύνη). Δηλαδή να αγγίξεις την τελειότητα στην αφήγηση, αφού οι χαρακτήρες είναι από τα πιο δύσκολα σημεία μιας ιστορίας. Καλή επιτυχία πάντως! Edited October 5, 2010 by Big Fat Pig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rixardogios Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) Τί έχετε πάθει όλοι με τις νεράιδες? Λοιπόν, όταν το διάβαζα, είχα την εντύπωση οτι επίτηδες έκανες τα όποια λάθη επιμέλειας υπάρχουν στο δίηγημα. Το γεγονός οτι έχεις θέσει ως στόχο τη τελευταία θέση δεν είναι δικαιολογία. Αυτή η ιστορία θα μπορούσε να είχε απογειωθεί αν της είχες δώσει την απαραίτητη προσοχή. Σαν να μην αγαπούσες αυτό που έγραφες. Για τον εαυτό σου γράφεις, όχι για μας. Σαν θέμα που επεξεργάστηκες ήταν πολύ ενδιαφέρον, μια μίξη φάντασυ/επιστημονικής φαντασίας, που θα μπορούσε να είχε γίνει μια πάρα πολύ καλή ιστορία και σίγουρα όχι για τελευταία θέση, όπως λες. Μην υποτιμάς έτσι τον εαυτό σου. Στους χαρακτήρες ίσως θα μπορούσες να δώσεις λίγο παραπάνω βάθος, και για τον τρόπο δράσης της νεράιδας. Μου άρεσε το τέλος! Καλή επιτυχία! Edited October 6, 2010 by Rixardogios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) Μια νεράιδα λοιπον! Τρελάθηκα με τον τρόπο που την παρουσίασες, πολύ περίεργο πλάσμα, αρκετά τρομαχτικό και ψυχρό για να ονομάζεται... νεράιδα . Και επιτέλους το χάρηκα γιατί τις σιχαίνομαι τις νεράιδες που είναι γενικά τοσο καλές και όμορφες και γλυκές! Ωραίο πλάσμα μου άρεσε... Επιστημονικοφάνταζι δηλαδή ε; Με τράβηξε σαν ιστορια, όταν εμφανίστηκε αυτή το ενδιαφέρον μου μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Κι αυτή η επιστημονική προσέγγιση είχε τη φάση της... Η βελτίωσή σου απο την προηγούμενη ιστορία σου που ειχα διαβάσει είναι πολύ μεγάλη. Βέβαια πρέπει να σου πω πόσο δυσκολεύτηκα να τη διαβάσω... Χρειάζεται επεξεργασία, χρειάζεται φροντίδα το κείμενο! Πέρασε το ξανά και ξανά για να το βελτιώσεις. Το έχεις πολύ παρατημένο. Θα έπρεπε να το προσέξεις περισσότερο, πως το ανέβασες έτσι βρε παιδι μου κι εσύ;; Έχε το στο μυαλό σου την επόμενη φορά, θα ήταν πολύ καλυτερη αυτή η ιστορία... Αυτά απο μένα! Υ.Γ. Πλάκα έχει αυτο με τα σπόιλερ! Edited October 6, 2010 by lizbeth_covenant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Θα ξεκινήσω όπως ξεκινάει η ιστορία… Που είναι; Που είναι οι άλλες 1233 λέξεις μου; Αλήθεια, κόπηκε απότομα. Ως αποτέλεσμα, δεν έπιασα και πολλά από το μυστικό ( δεν εννοώ τι θα συμβεί στο γέρο, εννοώ πώς θα συμβεί ). Επιπλέον, δεν έπιασα και τον τρόπο με τον οποίο το μυστικό περνάει στον Τζακ , καθώς και το τι θα επακολουθήσει μετά τη λέξη ΤΕΛΟΣ (ειδικά αυτό ήταν μαχαιριά ) Στο μέγεθος που έχει η ιστορία τώρα, λέω ότι ίσως ήταν αρκετές οι (επιτυχημένες κατά τα άλλα) περιγραφές, ίσως έτρωγαν χώρο από άλλες πληροφορίες που μπορούσες να δώσεις. Ένα τσεκάρισμα για ψιλολαθάκια, όπως επίσης και κάποιες αλλαγές εδώ κι εκεί ώστε να κυλλάει γρηγορότερα θα είχε νόημα πιστεύω. Πάντως, αν κοιτάξω την ιστορία έξω από τα πλαίσια του διαγωνισμού, θα έλεγα ότι για μεγάλο τμήμα της (από την αρχή ως και το σημείο που αρχίζει ο ‘διάλογος’ Τζακ-νεράιδας) τα κατάφερε να με κρατήσει με την ατμόσφαιρά της. Νομίζω ότι πρέπει να επιμείνεις και να γράψεις κι άλλες ιστορίες, δεν θα το έγραφα αν δεν μου άρεσε ο τρόπος που γράφεις. Η γνώμη μου είναι ότι αν το κάνεις θα κερδίσεις κι εσύ… κι εμείς. edit: τα πρώτα σπόιλερ Edited October 7, 2010 by dagoncult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) Γενικά: Από τις πιο άρτιες ιστορίες σου που ‘χω διαβάσει. Εύγε, νέε μου. Μου άρεσε: Η ιδέα, οι χαρακτήρες, ο τρόπος που ακολουθείς την ιστορία. Δε μου άρεσε: Το τελευταίο χαμόγελο του Τζακ δε μου αρέσει. Μιας κι έχεις στρώσει πολύ τις πλοκές και τους χαρακτήρες σου, δώσε λίγο βάρος και στα ορθογραφικά και γενικά τη γλώσσα και είσαι σε καλό δρόμο. Μη φωνάξεις που ψειρίζω τα αψείριστα, αλλά κάπου λες ότι «όλο το κτήριο ήταν κατασκευασμένο από ηφαιστειακό γρανίτη». (Δασκαλίστικο ύφος on) ο γρανίτης αποκλείεται να είναι ηφαιστειακός. Δημιουργείται κάτω από ηφαίστεια, αλλά δεν είναι «ηφαιστειακός», είναι πυριγενής ανήκει στην υποκατηγορία των πλουτώνειων. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει άλλου είδους γρανίτης μόνο ο πυριγενής και πλουτώνειος. Edited October 8, 2010 by Naroualis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλχημιστής Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) + Διαβασα την ιστορια αρκετα ευχαριστα, αφου το θεμα της ηταν απλο και περιεκτικο και η γραφη στρωτη. Μου αρεσαν αρκετες ιδεες που ειχες, οπως η υπογεια φυλακη και το ιδιο το πλασμα. -Ηθελα να μαθω περισσοτερα για το μυστικο και για τις νεραιδες. Στο τελος μου εμεινε μια απορια για το τι θα γινει μετα. Δηλαδη, μου φανηκε οτι εκλεισε καπως αποτομα. Επισης, απο το κειμενο σου λειπει η επιμελεια και υπαρχουν λαθη που μπορεις να διορθωσεις με ενα γρηγορο περασμα. Αν γινει αυτο, θεωρω πως το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλυτερο. Καλη η ιδεα και γραψιμο που εχει προοπτικες. Απλως δουλεψε το λιγο περισσοτερο, γιατι με το υλικο που εχεις αξιζει τον κοπο! Edited October 8, 2010 by Αλχημιστής Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Λοιπόν, μου άρεσε αυτή η μίξη σύγχρονης εποχής και υψηλής τεχνολογίας με ένα τόσο μαγικό πλάσμα όσο μια νεράιδα. Στα θετικά: Η πολύ σαφής βελτίωση στο γράψιμο, η ιδέα και η ανατροπή. Καλές και οι σκηνές στα υπόγεια και τα εύρήματα για τον τρόπο που κρατούνται τα πλάσματα φυλακισμένα. Καλό το μυστικό. Στα αρνητικά: Η σύγκρουση δεν έφτασε στο ύψος που θα περίμενε κανείς. Επίσης ο Τζακ δεν κουράστηκε αρκετά για το δώρο του. Του ήρθε τόσο ξαφνικά που μου αφαίρεσε πολλούς πόντους αληθοφάνειας. Νομίζω ότι αν πρόσθετες μερικές σκηνές ώστε να συμπαθήσουμε λίγο περισσότερο τον Τζακ και τον έβαζες να προσφέρει κάτι παραπάνω γι αυτό που του προσφέρθηκε θα είχες μια καλή ιστορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalanapathw Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα σχόλια σας... Βασικά έκανα πάλι το κλασσικό μου λάθος. Όλη η ιστορία γράφτηκε το τελευταίο 3ώρο γιαυτό και η διαμόρφωση του κειμένου μου ήταν τόσο χάλια. τώρα επι τα λάθη σύνταξης, και εγώ όταν τα διάβασα πιο προσεχτικά μου πέσαν λίγο τα μαλλιά υπόσχομαι στο επόμενο κείμενο μου να είμαι πιο προσεκτικός Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts