lexis Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Τοπίο Κρύφτηκαν τα κλειδιά των μαγικών κόσμων. Μόνο ωμή πραγματικότητα. Τρομαγμένα μάτια και σωθικά αργοσταλάζουν θλίψη, και υφαίνουνε ανάξιους στοχασμούς. Εφήμερες συμβιβασμών τροποποιήσεις ντύνουν το κορμί μ’ ενδύματα φανταχτερά, μα η ψυχή γυμνή κρυώνει κι αγριεύεται. άναρχες αρχές άχαρες χαρές κι άδικες δίκες σ’ ένα τοπίο που η νύχτα μένει νύχτα. Βαγγέλης Κυριακός Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Υπέροχο! Ειδικά ο τελευταίος στίχος. Δυνατός, κλείνει το ποίημα όμορφα και με ουσία, επαναλαμβάνοντας το όλο του νόημα ακόμα μία φορά... για τους δύσπιστους. Κρατάς σταθερό στυλ και μου αρέσει το στυλ σου. Μπράβο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexis Posted February 19, 2005 Author Share Posted February 19, 2005 Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αυτό το ποίημα γράφτηκε πρίν απο δυο χρόνια και είναι το πρώτο απο μια σειρά ποιημάτων που αρχισαν να βγαίνουν, να κατασταλάζουν και να βγάζουν στην επιφάνεια ένα δικό μου υφος. Είναι δύσκολα τα μονοπάτια της ποίησης, θέλουν αγώνα και πολύ ιδρώτα γι να βγούνε, θα το ξέρεις άλλωστε απο δική σου πείρα. Έχω διαβάσει και δικά σου ποιήματα αλλά για να γράψω κάποιο σχόλιο θα πρέπει να μελετήσω το ποίημα καλά ώστε να γράψω κάτι εμπεριστατωμένο. Θα επενέλθω. Ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Αν μου κάνεις τεχνικά σχόλια δεν θα κερδίσω και πολλά, ειμαι στραβόξυλο. Τα θέλω όπως είναι γραμμένα - α κ ρ ι β ώ ς. Αλλά θέλω πολύ σχόλια για το τι νιώθεις όταν τα διαβάζεις και τι σκεφτεσαι, και τι νομίζεις πως καταλαβαίνεις, ή τι καταλαβαίνεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Τρομερό....είναι μια πραγματική θύελλα πάθους!! Μ'αρέσει πολύ, ειδικά στο σημείο με την (σκόπημη) παρήχιση: "άναρχες αρχές άχαρες χαρές" Υπέροχο, υπέροχο... Αυτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Πανεμορφο και τοσο "αισθησιακο" με τον δικο του τροπο. Ομορφα ντυμενο με συναισθηματα και κεντημενο με μια καταπλικτικη αλληγορια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexis Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η ποίηση δεν έχει όρια, πρεσβεύει αισθήματα βγελμένα απο βύθη, σ' έναν κόσμο που είναι δύσκολος κα η"νύχτα μένει πάντα νύχτα". Να 'μαστε καλά να συνυπάρχουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts