Mindtwisted Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Όνομα Συγγραφέα:Κωνσταντίνος Είδος: επιστημονική φαντασία, (δεν είμαι εντελώς σίγουρος) Αριθμός Λέξεων:729 Αυτοτελής; ναι Σχόλια: ουδέν σχόλιον Διαγαλαξιακό γκουρμέ.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Καλά, τέλειο! Εντάξει, είχε αρκετό μπλα-μπλα για διήγημα, (θα μπορούσες να βάλεις και μια-δυο σκηνές αντί να μας περιγράφεις απλώς το τι θα συμβεί), αλλά το ζουμί που μας περιέλουσες στο τέλος ήταν όλη η γεύση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) Θα συμφωνήσω με την Άννα που λέει ότι είχε πολύ μπλα-μπλα... μερικές από τις λεπτομέρειες του μαγειρέματος μπορούσες να τις είχες βγάλει. Κατά τα άλλα... νοστιμότατο! Πολύ γουστόζικο και πραγματικά γκουρμέ το τουιστάκι στο τέλος... Αυτό που σκεφτόμουν εγώ ήταν ότι ο γαμπρός που περίμενε η κοπέλα τελικά θα αποδεικνυόταν γουρουνόμορφος, μακρύς απόγονος των χοιροειδών, που θα σήμαινε ότι είχε μαγειρέψει έναν από το «είδος» του. Edited October 13, 2010 by Mesmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) Όχι, όχι μην τους ακούς αυτούς τους προηγούμενους, δε ξέρουν! Σοβαρά τώρα... Η διαδικασία, πασπαλισμένη με σωστή ποσότητα σκέψεων, τσιγαρισμένη με τις ψιλοκομμένες αγωνίες και τα άγχη της μαγείρισας, δημιουργεί έναν πολύ ζωντανό και πραγματικό χαρακτήρα. Για μένα η διαδικασία ( ήθελα κι άλλο μαγείρεμα! ) το απογειώνει και λειτουργεί πολύ σοφά και ύπουλα προκειμένου να κάνεις τη διπλή αποκάλυψη στο τέλος. Κι αν περίμενα την πρώτη (με την έννοια ότι περιγράφεις έναν χαρακτήρα από άλλες εποχές και πολύ γνώριμο σε όλους μας αλλά σε αταίριαστο περιβάλλον, οπότε: "κάποιο λάκο έχει η φαβα") σίγουρα δεν περίμενα τη δεύτερη. Δεν σκάλωσα πουθενά. Ωραία γραμμένο, σε καλή ταχύτητα, απολαυστικό! Edited October 13, 2010 by Big Fat Pig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια, χαίρομαι πάρα πολύ που πέτυχε το φαί, . Τώρα είχε αρκετό μπλα μπλα, αλλά το έβαλα για ξεκάρφωμα. Για παράδειγμα, δεν παραξενευτήκατε που η δεσποινίς μπορεί να κάνει τόσα πράγματα ταυτόχρονα σε μερικά σημεία; Εκεί προσπάθησα να υπονοήσω κάτι, δεν σημαίνει βέβαια οτι θα πετύχει για όλους. Υ.Γ. Ως γνωστόν ο έλληνας θέλει γεύση από Ελλάδα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Mindtwisted, όνομα και πράγμα. Αλλά να μας ανοίξεις και την όρεξη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Να πω την αλήθεια μου, την είχα την ανατροπή σου στο μυαλό μου εξ αρχής. Και πρόσεξα τις διάφορες προσεκτικές παραλείψεις σχετικά με τα χέρια της ή οτιδήποτε άλλο. Βέβαια, η πορεία ως το τέλος ήταν απολαυστικότατη και το μπλα-μπλα δε με χάλασε καθόλου. Το αντίθετο, μιας και υποψιαζόμουν την ανατροπή του τέλους, το χρειαζόταν, ώστε να αξιολογηθεί το κείμενό σου ψηλά με βάση την πρόσεγγισή σου στο θέμα και τη γραφή σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Μου άρεσε, μου άρεσε, μου άρεσε! Και ομολογώ πως έφτασα εντελώς ανυποψίαστη στο τέλος...! Αχ, κατακαημένοι άνθρωποι, κατακαημένα ζωάκια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted October 24, 2010 Author Share Posted October 24, 2010 Χαχαχαχαχα, ας πω ένα καθυστερημένο ευχαριστώ για τα σχόλια. thanks σε όλους. Πυθαρίων, αλήθεια σου άνοιξε η όρεξη; yikes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts