Jump to content

Διαγαλαξιακό γκουρμέ

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα:Κωνσταντίνος

Είδος: επιστημονική φαντασία, (δεν είμαι εντελώς σίγουρος)

Αριθμός Λέξεων:729

Αυτοτελής; ναι

Σχόλια: ουδέν σχόλιον

Διαγαλαξιακό γκουρμέ.pdf

Καλά, τέλειο! :devil2:

Εντάξει, είχε αρκετό μπλα-μπλα για διήγημα, (θα μπορούσες να βάλεις και μια-δυο σκηνές αντί να μας περιγράφεις απλώς το τι θα συμβεί), αλλά το ζουμί που μας περιέλουσες στο τέλος ήταν όλη η γεύση.

Θα συμφωνήσω με την Άννα που λέει ότι είχε πολύ μπλα-μπλα... μερικές από τις λεπτομέρειες του μαγειρέματος μπορούσες να τις είχες βγάλει.

Κατά τα άλλα... νοστιμότατο! Πολύ γουστόζικο και πραγματικά γκουρμέ το τουιστάκι στο τέλος...

Αυτό που σκεφτόμουν εγώ ήταν ότι

ο γαμπρός που περίμενε η κοπέλα τελικά θα αποδεικνυόταν γουρουνόμορφος, μακρύς απόγονος των χοιροειδών, που θα σήμαινε ότι είχε μαγειρέψει έναν από το «είδος» του. devil2.gif

Edited by Mesmer

Όχι, όχι μην τους ακούς αυτούς τους προηγούμενους, δε ξέρουν! devil2.gif

Σοβαρά τώρα...

Η διαδικασία, πασπαλισμένη με σωστή ποσότητα σκέψεων, τσιγαρισμένη με τις ψιλοκομμένες αγωνίες και τα άγχη της μαγείρισας, δημιουργεί έναν πολύ ζωντανό και πραγματικό χαρακτήρα.

Για μένα η διαδικασία ( ήθελα κι άλλο μαγείρεμα! :) ) το απογειώνει και λειτουργεί πολύ σοφά και ύπουλα προκειμένου να κάνεις τη διπλή αποκάλυψη στο τέλος. Κι αν περίμενα την πρώτη (με την έννοια ότι περιγράφεις έναν χαρακτήρα από άλλες εποχές και πολύ γνώριμο σε όλους μας αλλά σε αταίριαστο περιβάλλον, οπότε: "κάποιο λάκο έχει η φαβα") σίγουρα δεν περίμενα τη δεύτερη.

Δεν σκάλωσα πουθενά. Ωραία γραμμένο, σε καλή ταχύτητα, απολαυστικό!

thmbup.gif

Edited by Big Fat Pig

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια, χαίρομαι πάρα πολύ που πέτυχε το φαί, :holiday:.

Τώρα είχε αρκετό μπλα μπλα, αλλά το έβαλα για ξεκάρφωμα. Για παράδειγμα, δεν παραξενευτήκατε που η δεσποινίς μπορεί να κάνει τόσα πράγματα ταυτόχρονα σε μερικά σημεία; Εκεί προσπάθησα να υπονοήσω κάτι, δεν σημαίνει βέβαια οτι θα πετύχει για όλους:book:.

Υ.Γ. Ως γνωστόν ο έλληνας θέλει γεύση από Ελλάδα:devil2:.

Mindtwisted, όνομα και πράγμα. Αλλά να μας ανοίξεις και την όρεξη;

Να πω την αλήθεια μου, την είχα την ανατροπή σου στο μυαλό μου εξ αρχής. Και πρόσεξα τις διάφορες προσεκτικές παραλείψεις σχετικά με τα χέρια της ή οτιδήποτε άλλο. Βέβαια, η πορεία ως το τέλος ήταν απολαυστικότατη και το μπλα-μπλα δε με χάλασε καθόλου. Το αντίθετο, μιας και υποψιαζόμουν την ανατροπή του τέλους, το χρειαζόταν, ώστε να αξιολογηθεί το κείμενό σου ψηλά με βάση την πρόσεγγισή σου στο θέμα και τη γραφή σου.

Μου άρεσε, μου άρεσε, μου άρεσε!

Και ομολογώ πως έφτασα εντελώς ανυποψίαστη στο τέλος...! Αχ, κατακαημένοι άνθρωποι, κατακαημένα ζωάκια! devil2.gif

• 2 weeks later...

Χαχαχαχαχα, ας πω ένα καθυστερημένο ευχαριστώ για τα σχόλια.

thanks σε όλους.

Πυθαρίων, αλήθεια σου άνοιξε η όρεξη; yikes...