Tattoman Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 (edited) -το έγραψα μέσα σε 4 λπετά, και χωρίς καμιά διόρθωση. Για αυτό μην βαράτε... Η Πλεκτάνη των Πληγών ΄Κοίτα με στα μάτια…και πες μου τι βλέπεις. Ένα τίποτα… Κλείσε το φως και μύρισε την παγερή ευωδιά της νυχτός. Έχει το άοσμο άρωμά μου. Γνέψε μου στα σκοτεινά και θα σου απαντήσω, γιατί θα είμαι εκεί. Πλάι σου να σε φυλάω από κάθε τι που θα προσπαθήσει να σε πληγώσει. Για έναν και μοναδικό λόγο…Γιατί το έχω νιώσει. Έχω αισθανθεί αυτό το ράγισμα στην καρδιά, αυτό το τρεμούλιασμα στα ακροδάχτυλα που σε συνθλίβει σε μυριάδες κομμάτια… Τα αγκάθια που σε διαπερνάν καθώς ανοίγεις το στόμα για να ανασάνεις. Και παρόλα αυτά που μου ‘κανες σε λυπάμαι. Ευελπιστώ να μην σε αντικρίσω ποτέ στην κατάντια αυτής της κατάστασης. Στο χάος και στην πλεκτάνη των πληγών, που θα σε κατασπαράζουν ανελέητα. …Θα σε στηρίζω πάντα… γιατί αγάπη θα πει να λυπάσαι… Edited October 14, 2010 by Tattoman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Πολύ καλό. Και δεν το περίμενα. Μου άρεσε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts