DinoHajiyorgi Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 «Τι είναι αυτό ρε;» «Ιδέα δεν έχω… Είναι αποκρουστικό.» «Μλιάχ, στάζει παντού.» «Ποιο είναι το μπρος, ποιο το πίσω, μαύρο σαν την πίσσα είναι…» «Τι είναι αυτά γύρω-γύρω; Εμετά;» «Μάτι δεν είναι εκείνο;» «Όχι ρε. Μάτι; Αν αυτό είναι μάτι…» «Και εκείνη η τούφα τρίχες τι σου λέει;» «Ρε συ, η περούκα του θείου είναι!» «Μα τι λες τώρα;! Και κουνιέται μόνη της; Ουρά είναι αυτό. Δες πως κουνάει.» «Σα να έχεις δίκιο… βρωμάει κιόλας…» «Αυτά από δίπλα δεν είναι ποδαράκια;» «Να φέρω μια παντόφλα;» «Να φέρεις, μια μεγάλη παντόφλα.» «Έκανε ολόκληρη μυστήρια γούβα στον καναπέ!» «Όχι, εκεί καθόταν η θεία Φλόρα πριν.» «Α. Και κάθισε πάνω του χωρίς να το δει;» «Ξέρω γω; Λες;» «Θεέ μου, που είναι η Μίτση;!» «Κούλαρε, αυτό το πράγμα δεν είναι η Μίτση!» «Κουνιέται!» «Σκύψε!» «Φέρε τη σκούπα!!» «…» «Γύρισε ανάποδα…» «Ή ήταν ανάποδα πριν.» «Που πήγε το μάτι;» «Δεν ξέρω, δεν το βλέπω.» «Ακούς κάτι; Σα να γουργουρίζει.» «Μην πλησιάζεις. Μάλλον γρυλίζει.» «Ρε συ τι είναι αυτό;» «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.» «Νέο είδος ζωής;» «Εξωγήινος;» «Και τι κάνει στον καναπέ της θείας;» «Κοίτα, σέρνεται πάλι.» «Σαν αράχνη είναι.» «Ποιο πολύ μου θυμίζει εκείνο το γιαούρτι που είχαμε ξεχάσει στο ψυγείο. Θυμάσαι;» «Τι αναγούλα.» «Μια αναγούλα νιώθω και αυτή τη στιγμή. Μόνο που το κοιτάζω.» «Και θα καθίσουμε να το κοιτάμε; Δεν θα κάνουμε τίποτα;» «Τι προτείνεις να κάνουμε;» «Δεν ξέρω.» «Τι είναι όμως; Αν ξέραμε τι είναι, θα ξέραμε και τι να κάνουμε.» «Να το μάτι! Βγήκε το μάτι!» «…» «Το μάτι έπεσε στο χαλί. Μάλλον δεν ήταν μάτι, ε;» «Και τι στο διάολο ήταν;» «Τι είναι αυτό γαμώτη μου;!» «Ναι ρε! Τι στο διάoλο είναι αυτό;!» Happy Halloween! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Ενδιαφέρον, αλλά δεν με έπεισε ο διάλογος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Η στιχομυθία εξυπηρετεί πολύ καλά τον σκοπό της (κάτι σαν τρομοφάρσα να πω; ) Νομίζω ότι με μερικές ατμοσφαιρικές περιγραφές ανάμεσα στους διαλόγους θα γινόταν ένα ενδιαφέρον και ωραίο φλασάκι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 «Θεέ μου, που είναι η Μίτση;!» Χαχαχα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Draven Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 ωραια ιδεα. θα ηθελα καποιου ειδους κορυφωση ομως Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts