Darkchilde Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, ας πούμε για αγαπημένες ταινίες φαντασίας με κάποια Χριστουγεννιάτικη χροιά. Πολύ αγαπημένη ταινία το A Nightmare Before Christmas του Tim Burton, εξού και το avatar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ιστορία από τη Φινλανδία: Rare Exports - A Christmas Tale Διαφημιστικό: http://www.youtube.com/watch?v=-M365NA_H3Y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Α!Τέλειο θέμα!Βασικά, χριστουγεννιάτικη ταινία χωρίς φαντασία δύσκολο είναι να βρεθεί!Αγαπημένος και ο Εφιάλτης,αλλά και το It"s a Wonderful Life του Κάπρα. Έχω ολόκληρο φάκελο στον σκληρό μου,όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα θα θυμηθώ μπόλικες! ΥΓ:Bad Santa,με τον Θόρντον...Δεν έχει μαγικά μέσα,αλλά είναι η κορυφαία χριστουγεννιάτικη κωμωδία που θα δείτε ποτέ, με έναν Αη-Βασίλη τελείως διαφορετικό!Ψάξτε το και δείτε το μέσα στις γιορτές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 ...Bad Santa,με τον Θόρντον...Δεν έχει μαγικά μέσα,αλλά είναι η κορυφαία χριστουγεννιάτικη κωμωδία που θα δείτε ποτέ, με έναν Αη-Βασίλη τελείως διαφορετικό!Ψάξτε το και δείτε το μέσα στις γιορτές! Είναι το πρώτο που μου ήλθε στο μυαλό, αλλά προτίμησα το παραπάνω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 ... ΥΓ:Bad Santa,με τον Θόρντον...Δεν έχει μαγικά μέσα,αλλά είναι η κορυφαία χριστουγεννιάτικη κωμωδία που θα δείτε ποτέ, με έναν Αη-Βασίλη τελείως διαφορετικό!Ψάξτε το και δείτε το μέσα στις γιορτές! Χα χαχα. Ρε κάφρε! Όντως, πολύ καλό έργο, αλλά καλό είναι να μην έχετε παιδάκια μαζί σας. Στα μάτια τους θα απομυθοποιηθεί πλήρως ο αγαπητός γέροντας. Σατυρο σάντα Κλάους, ένα πράμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 ... ΥΓ:Bad Santa,με τον Θόρντον...Δεν έχει μαγικά μέσα,αλλά είναι η κορυφαία χριστουγεννιάτικη κωμωδία που θα δείτε ποτέ, με έναν Αη-Βασίλη τελείως διαφορετικό!Ψάξτε το και δείτε το μέσα στις γιορτές! Χα χαχα. Ρε κάφρε! Όντως, πολύ καλό έργο, αλλά καλό είναι να μην έχετε παιδάκια μαζί σας. Στα μάτια τους θα απομυθοποιηθεί πλήρως ο αγαπητός γέροντας. Σατυρο σάντα Κλάους, ένα πράμα. Oυπς,μου διέφυγε αυτό! Σωστή επισήμανση,δεν είναι οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ταινία...Για την ακρίβεια,τώρα που το σκέφτομαι, για άντρες παίζει να είναι μόνο και μάλιστα εργένηδες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή είναι τα Gremlins. Και δεν είναι βέβαια και ακριβώς ε.φ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggrandma Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Santa Claus Conquers the Martians Τι άλλο θέλετε; Χριστούγεννα και ΕΦ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Santa Claus Conquers the Martians Τι άλλο θέλετε; Χριστούγεννα και ΕΦ. 2.3/10 Bottom 100 #82 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggrandma Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Santa Claus Conquers the Martians Τι άλλο θέλετε; Χριστούγεννα και ΕΦ. 2.3/10 Bottom 100 #82 Υπάρχει και σε annotated έκδοση, από το Mystery Science Theater 3000 η οποία το βελτιώνει σημαντικά. [Mystery Science Theater 3000] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Silent Night, Deadly Night και ξερο ψωμι... Oυπς,μου διέφυγε αυτό! Σωστή επισήμανση,δεν είναι οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ταινία...Για την ακρίβεια,τώρα που το σκέφτομαι, για άντρες παίζει να είναι μόνο και μάλιστα εργένηδες! Γιατι τοσος σεξισμος ρε κουμπαρε? Εμενα μ' αρεσε παντως (εχω ενα θεματακι με τις καμενες ταινιες, ιδιως αμα παιζει η φατσα BBTh) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 (edited) Και εμένα μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη ταινία (Bad Santa)..Μου αρέσει βέβαια και ο Billy Bob Thorton, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως ο Stanley έχει δίκιο. Καλές σφφ ταινίες είναι και οι : The polar express (2004), How the grinch stole christmas (2000) & Fred Claus (2007). Ας μη ξεχνάμε και την απίστευτη ταινία A christmas carol, και εννοώ εκείνη του 1984 και όχι την animated με τον Jim Carey. Είναι ο κύριος λόγος που ανυπομονώ να έρθουν τα Χριστούγεννα Edited December 12, 2011 by BlackCatGirl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtapodimimos Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 ελπίζω φέτος να παιξει το mega channel το 'Παμε χιόνι', παλιοτερα το επαιζε κάθε χριστουγεννα! (δεν ειναι χριστουγεννιατικη αλλα με βαζει μεσα στο κλίμα γιατι παιζει μονο τετοια εποχη) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ιστορία από τη Φινλανδία: Rare Exports - A Christmas Tale Διαφημιστικό: http://www.youtube.c...h?v=-M365NA_H3Y σου είμαι ευγνώμων...υπέροχη ταινία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 (edited) Να΄σαι καλά, Βάσω. Βρήκα αυτόν τον κατάλογο. Υπάρχει μπόλικο υλικό. Edited December 15, 2011 by DimitrisX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts