Διγέλαδος Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ένα ολοκληρωμένο κόμικ τρόμου: http://emcarroll.com/comics/faceallred/01.html Το τέλος όμως θέλει συζήτηση Quote
DinoHajiyorgi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Μου άρεσε πολύ το σκίτσο, τόσο ασυνήθιστο για ιστορία τρόμου, που την όλη τρομακτική αίσθηση στη βγάζει η ίδια η αφήγηση. Λάτρεψα επίσης τον τρόπο που χτίζει το σασπένς με τα κατάλληλα καρεδάκια. Όχι από τα φινάλε που με ικανοποιούν, εξυπηρετεί όμως αινιγματικά το κλίμα του τρόμου. Άριστη δουλειά. Quote
Διγέλαδος Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Μου άρεσε πολύ το σκίτσο, τόσο ασυνήθιστο για ιστορία τρόμου, που την όλη τρομακτική αίσθηση στη βγάζει η ίδια η αφήγηση. Λάτρεψα επίσης τον τρόπο που χτίζει το σασπένς με τα κατάλληλα καρεδάκια. Όχι από τα φινάλε που με ικανοποιούν, εξυπηρετεί όμως αινιγματικά το κλίμα του τρόμου. Άριστη δουλειά. Ακριβώς και μένα ήταν η αφήγηση που μου έκανε το κλικ. Κι αυτός ήταν ο λόγος που είπα να το μοιραστώ μαζί σας ;) Quote
Recommended Posts