Διγέλαδος Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ένα ολοκληρωμένο κόμικ τρόμου: http://emcarroll.com/comics/faceallred/01.html Το τέλος όμως θέλει συζήτηση Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Καλο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Καλό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Συμπαθέστατο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Μου άρεσε πολύ το σκίτσο, τόσο ασυνήθιστο για ιστορία τρόμου, που την όλη τρομακτική αίσθηση στη βγάζει η ίδια η αφήγηση. Λάτρεψα επίσης τον τρόπο που χτίζει το σασπένς με τα κατάλληλα καρεδάκια. Όχι από τα φινάλε που με ικανοποιούν, εξυπηρετεί όμως αινιγματικά το κλίμα του τρόμου. Άριστη δουλειά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ωραίο, γεμάτο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Αρκετά καλό, όντως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 Μου άρεσε πολύ το σκίτσο, τόσο ασυνήθιστο για ιστορία τρόμου, που την όλη τρομακτική αίσθηση στη βγάζει η ίδια η αφήγηση. Λάτρεψα επίσης τον τρόπο που χτίζει το σασπένς με τα κατάλληλα καρεδάκια. Όχι από τα φινάλε που με ικανοποιούν, εξυπηρετεί όμως αινιγματικά το κλίμα του τρόμου. Άριστη δουλειά. Ακριβώς και μένα ήταν η αφήγηση που μου έκανε το κλικ. Κι αυτός ήταν ο λόγος που είπα να το μοιραστώ μαζί σας ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts