Jump to content

Επειδή είσαι εσύ…

Mesmer

Recommended Posts

Μόνο μερικές σκέψεις, που δεν ήξερα τι να τις κάνω και τις πέταξα εδώ, απλά και μόνο επειδή μοιάζουν με στίχους...

Επειδή είσαι εσύ…

Μ’ αρέσει που μπορείς και φέρνεις τα χιόνια…

Μ’ αρέσει που τα μάτια σου έχουν το χρώμα του νωπού γρασιδιού…

Μ’ αρέσει που μου έμαθες πόσο ωραίοι είναι οι νυχτερινοί περίπατοι, ακόμη και σ’ ένα μέρος που δεν θέλω να είμαι…

Μ’ αρέσει που «ξέρεις» πόσο όμορφη είσαι…

Μ’ αρέσει που όταν ξυπνάς, αν κι αμίλητη, είσαι πανέμορφη…

Μ’ αρέσει που έχεις μια μικρή άποψη για τα πάντα…

Μ’ αρέσει όταν με προσέχεις…

Μ’ αρέσει όταν με κοιτάς μες στα μάτια, ακόμα κι όταν δεν έχεις κάτι να πεις…

Μ’ αρέσει το γέλιο σου…

Μ’ αρέσει που έχεις βρει ένα συγκεκριμένο μέρος για να κάθεσαι…

Μ’ αρέσει όταν με ακούς…

Μ’ αρέσει που όταν είμαι μαζί σου νιώθω υπέροχα…

Μ’ αρέσει που με κάνεις να ξεχνάω τα ασήμαντα ενοχλητικά…

Μ’ αρέσει ο τρόπος που μ’ αρέσεις…

Δεν μ’ αρέσει που δεν ξέρω τι στο καλό θέλω, τέλος πάντων…

Δεν μ’ αρέσει που δεν ξέρω τι στο καλό θέλεις, τέλος πάντων…

Αρχείο: Επειδή είσαι εσύ.doc

Edited by Mesmer

αχ ποίηση...τόσο ανατριχιαστικό να διαβάζεις αυτά τα οποία φαίνονται οι ίδιες σου οι σκέψεις σε χαρτί...

Μου αρέσει να μου θυμίζουν με αράδες απλές και αληθινές την ομορφιά και την αγωνία του έρωτα...

Αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο κατάφερα να το εκτιμήσω μόνο στο τέλος με την αντιστροφή του... Ίσως αν δεν αντιπαθούσα τον έρωτα να μ άρεσε ακόμα περισσότερο το ποίημα σου... Δε μ αρέσει που δε ξέρω τι στο καλό θέλω τέλος πάντων....

• 11 months later...

Αγγελε δεν μου ειχες πει πως γραφεις και ποιηση... τι ανακαλυπτω σημερα η γυναικα!

Μου αρεσε, αν και ερωτικο ποιημα (δεν πολυσυμπαθω τα ερωτικα ποιηματα) και περισσοτερο μου αρεσε το τελος εκει που κανεις απο τους δυο σας δεν ξερει τι θελει... ποτε δεν θα καταλαβω γιατι οι ανθρωποι δεν ξερουν τι θελουν...αλλα τα ενιωσα ολα αληθινα και γραμμενα απο την καρδια σου.

Από πού το ξετρύπωσες αυτό...; Να καταχωνιαστεί κάπου βαθιά μέσα στη Βιβλιοθήκη Ποίησης, παρακαλώ.

Να, αυτά παθαίνεις όταν γράφεις μεθυσμένος. Ένα λάθος που θα με κυνηγάει για πάντα... :p

Μ' αυτήν την ευκαιρία, να ευχαριστήσω και τα υπόλοιπα παιδιά που είχαν αφήσει τα σχόλιά τους. Κάτι που είχα αμελήσει να κάνω τότε.

Αχα! Ενα καινουργιο στοιχειο για εσενα... γραφεις μεθυσμενος! Να θυμηθω να σε μεθυσω λοιπον!:drinks:

• 5 months later...

Γιατί να καταχωνιαστεί; (χεχεχε:devil2:) Πολύ όμορφο και ρομαντικό, αν και δε θα το έλεγα οπωσδήποτε λογοτεχνία. Έτσι γράφεις μεθυσμένος; Ούτε όταν έχεις πιεί, δηλαδή, δεν παρεκτρέπεσαι, δε σου έρχονται τρελές σκέψεις και κουφές πράξεις; Ούτε ένα γλωσσικό λαθάκι, έστω; :huh: (Mental note to self: να το καταχωρήσω κι αυτό στον ορισμό του τρελού επιστήμονα:p)

Γιατί να καταχωνιαστεί; (χεχεχε:devil2:)

Επίτηδες το κάνετε, ε; Γιατί δεν το αφήνετε να ξεχαστεί κάπου στα βαθιά μπουντρούμια της ΒΠ; tongue.gif

Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο, Κέλλυ. Το κακό είναι ότι δεν γράφω, μόνο, μεθυσμένος, αλλά από καμιά φορά, κάνω και ποστ. laugh.gif