Jump to content

Το κορίτσι της Τριπλανητίας

Recommended Posts

Χμμ... Τώρα εγώ να μιλήσω...; Να μη μιλήσω...;

Άντε, θα μιλήσω κι ας μη με συμφέρει! Εχμ, γκουχ γκουχ! Η αλήθεια ήταν πως δεν την είχα σκεφτεί αλμπίνα την κοπέλα... Απλά για άσπρο χρώμα μαλλιών, μου φάνηκε πολύ ταιριαστό το βιολετί χρώμα για τα μάτια! (Λέτε να έχω βαθιά, κρυμμένη γνώση μέσα μου και να μην το ξέρω; :o :dazzled: :mf_sherlock: :devil2: )

Πάντως, Ευγενία, σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη! ;) :give_rose:

Κάνεις πλάκα τώρα? Δεν το ήξερες αυτό? Και όμως το περιέγραψες τόσο καλά:eek:

Edited by Eugenia Rose

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lady Nina

13

• Eugenia Rose

5

• wordsmith

3

• Stanley

3

Κάνεις πλάκα τώρα? Δεν το ήξερες αυτό? Και όμως το περιέγραψες τόσο καλά:eek:

Όχι, Ευγενία μου, δεν κάνω καθόλου πλάκα! Είχα μάλιστα την εντύπωση ότι οι αλμπίνοι δεν έχουν καν χρώμα ματιών! Τί περιέγραψα καλά, καλέ; Ότι έχει δύο μάτια βιολετιά και μία χαίτη άσπρη; :tongue:

Τελικά, αυτό το διηγήμα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα απ'όσα είχα φανταστεί όταν το έγραφα! :mf_sherlock:

Και πραγματικά το διασκέδασα πολύ, γράφοντάς το! :lol:

Άλλος ένας λόγος για τον οποίο δε μετανιώνω που έλαβα μέρος, κι ας μην πήρα όσο καλή θέση θα ήθελα... :tease:

Edited by Lady Nina

[...]Τί περιέγραψα καλά, καλέ;

[...]Τελικά, αυτό το διηγήμα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα απ'όσα είχα φανταστεί όταν το έγραφα! :mf_sherlock:

Μα το καλύτερο πράγμα σε κάποιες ιστορίες είναι ν' αφήνεις κι ένα περιθώριο στον αναγνώστη να συμπληρώνει τις λεπτομέρειες με όποιον τρόπο κρίνει εκείνος καλύτερα. Έτσι δεν διαψεύδονται και οι προσδοκίες του.

Εγώ, ας πούμε, δεν είχα σκεφτεί κάτι για αλμπίνο. Αλλά αφού βρισκόμαστε σε άλλες εποχές, και είχαμε γύρω μας τόσα εξωτικά πλάσματα, γιατί να μην έχει λίγο παράξενα μάτια και η κοπέλα;

• 2 weeks later...

Ο νέος χρόνος ήρθε, τα τύμπανα του τρόμου ηχούν πια πολύ κοντά, τα πληκτρολόγια προετοιμάζονται με ανατριχιαστικούς ήχους και τα μέλη του φόρουμ για τρομακτικότατες ιστορίες. Οπότε... αν δεν το κάνω τώρα, δε θα το κάνω ποτέ! Ιδού το δεύτερο μέρος των επεξηγήσεων!

Αρκετοί αναρωτηθήκατε προς τι η αλλαγή των ονομασιών. Παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Κρις Ίμπι «Το Ζωντανό Σύμπαν», που υπήρξε αποφασιστικός παράγοντας για την απόφασή μου αυτή.

Η ΚΑΚΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η μυθολογία τα έχει μπερδέψει. Ο Άρης είναι ο Ρωμαϊκός θεός του πολέμου. Ο κόκκινος πλανήτης έχει ονομαστεί έτσι για την φωτιά και το αίμα, για τον σίδηρο -που είναι σκληρός- και για την αρρενωπότητα. Η πιο κοντινή γειτόνισσα και δίδυμη αδελφή είναι η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς. Η γαλακτερή δίδυμη έχει ονομαστεί έτσι για τον έρωτα και το χαλκό -που είναι μαλακός- και για τη θηλυκότητα. Αυτή είναι η ιστορία που εμπεριέχεται στην αλχημεία και την αστρολογία εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Αλλά ο Άρης στην πραγματικότητα είναι ένα βολικό μέρος με μετριοπαθή καιρό και σχεδόν χωρίς γεωλογική δραστηριότητα. Η Αφροδίτη από την άλλη μεριά είναι μια τοξική κόλαση.

Ίσως να μη σας καλύψει, αλλά έχει μια βάση η αλλαγή και πάνω σε αυτό χτίζεται και όλη η υπόθεση...

Πέρα από το παραπάνω, συζητήθηκε (ρωτήθηκε, για την ακρίβεια) αρκετά γιατί η Ατλαντίδα λατρεύτηκε όταν πήγε στη Γη. Το εξήγησα και σε προηγούμενο σχόλιο, αν δεν απατώμαι, αλλά: οι κάτοικοι της Τριπλανητίας ζούσαν στον κάθε πλανήτη σαν να βρίσκονταν σε γκέτο. Καμία επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο. Καμία πληροφορία για το τι γίνεται έξω από τον κόσμο τους. Έτσι, ένα ον το οποίο είχε ζήσει και στους τρεις πλανήτες και είχε ‘δοκιμάσει’ τα ‘συστήματά’ τους θεωρούνταν ιδιαίτερα σοφό. Μην κοιτάτε που τώρα βάζουμε στην εξουσία τους πιο μωρούς... Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα! :tongue:

Με βάση την πλήρη απομόνωση των κατοίκων του κάθε πλανήτη, εξηγείται και η απόφαση της Ατλαντίδας να πάει στον Άρη: το μόνο που ήξερε ήταν ότι εκεί θα έκανε αχαλίνωτο σεξ – κι αυτό όχι μόνο δεν τη χαλούσε, αλλά το επεδίωκε κιόλας! Ένα μόνο σας λέω: φανταστείτε ένα νέο που βράζει το αίμα του και μόλις ανακάλυψε το κοκό! Ποιός θα μπορούσε να τον κρατήσει στην Αφροδίτη των ανέραστων; :tongue:

Για ό,τι άλλο προκύψει, εδώ είμαστε! Καλή χρονιά εύχομαι και καλό... τρρρρρόμο!

Ωραίο κείμενο αν και άρχιζε να με κουράζει προς το τέλος και μου ξύπνησε αναμνήσεις αηδιαστικών πλοκαμιο-hentai. :cold: Αυτό και αν ήταν τρόμος. Δεν έχω να πω περισσότερα, ποτέ δεν ήμουν καλός στις μακροσκελείς αναλύσεις, ειδικά σε τέτοια περασμένη ώρα. :p

Edited by Zaratoth