Drake Ramore Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Οκ ψήθηκα... Πως μπορούμε να διαβάσουμε κι εμείς που δεν προλάβαμε αυτήν την ιστορία; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 Πως μπορούμε να διαβάσουμε κι εμείς που δεν προλάβαμε αυτήν την ιστορία; Κάνοντας λίγο, λιγουλάκι, τόσο δα υπομονή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Ψιτ, φιλαράκι, να’ναι καλά τα πειρατικά! Ουτε torrent μου έχει έρθει τόσο γρήγορα! Το κρατάω ήδη στα χέρια μου (τρόπος του λέγειν!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 Ψιτ, φιλαράκι, να’ναι καλά τα πειρατικά! Ουτε torrent μου έχει έρθει τόσο γρήγορα! Το κρατάω ήδη στα χέρια μου (τρόπος του λέγειν!) Καταραμένη πειρατεία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 (edited) Οκ, το διάβασα κι εγώ. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο απο το "Σημείο εισόδου" αλλά κάτα πάσα πιθανότητα θα το έβαζα στην ίδια, υψηλότατη, θέση στον διαγωνισμό. Είναι πολύ καλό διήγημα, με πολύ καλή γραφή, που κατα πάσα πιθανότητα θα ανέβαινε πολύ ψηλά στον διαγωνισμό. Καταλαβαίνω επίσης και το άγχος σου για την συμμετοχή αυτής της ιστορίας στον διαγωνισμό. Δυστυχώς πολλοί αναγνώστες δεν κρίνουν τα διηγήματα για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που νομίζουν εκείνοι οτι είναι, και συνηθως (σε τέτοιες περιγραφές και θεματολογία) στρέφονται και εναντίον του συγγραφέα που τολμάει και αγγίζει τέτοια θέματα σχολιάζοντας πλέον την προσωπικότητα του και όχι το διήγημα αυτό καθ' αυτό. Πάντως ήσουν εντός θέματος 100% Αν βλέπετε τετραγωνάκια, παπάκια και άλλα συμπαθητικά, δοκιμάστε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά. Εναλλακτικά μπορώ να ανεβάσω και pdf. Ακόμα δεν μπορώ να κάνω copy-paste λόγω του συνδρόμου των κολλημένων λέξεων Η λύση για αυτό το σύνδρομο είναι να κάνεις αντιγραφή απο το αρχικό κείμενο στο word και επικόλληση στο wordpad (στα βοηθήματα των windows) και απο εκεί πάλι αντιγραφή , και επικόλληση στο ποστ. Υ.Γ Από όσα δικά σου έχω διαβάσει έχεις κάλο χέρι (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Συνέχισε έτσι! Edited December 20, 2010 by Drake Ramore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 [...] Είναι πολύ καλό διήγημα, με πολύ καλή γραφή, που κατα πάσα πιθανότητα θα ανέβαινε πολύ ψηλά στον διαγωνισμό. Καταλαβαίνω επίσης και το άγχος σου για την συμμετοχή αυτής της ιστορίας στον διαγωνισμό. Δυστυχώς πολλοί αναγνώστες δεν κρίνουν τα διηγήματα για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που νομίζουν εκείνοι οτι είναι, και συνηθως (σε τέτοιες περιγραφές και θεματολογία) στρέφονται και εναντίον του συγγραφέα που τολμάει και αγγίζει τέτοια θέματα σχολιάζοντας πλέον την προσωπικότητα του και όχι το διήγημα αυτό καθ' αυτό. Πάντως ήσουν εντός θέματος 100% Συμφωνώ απόλυτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Αν και ψήφισα πρώτο το Σημείο Εισόδου, έχω να πω ότι όσο εντός ήταν αυτή η ιστορία, τόσο εκτός ήταν -για μένα- η άλλη. Απλώς, δεν θέλω να κάνω αυτά που κατακρίνω και να αφήσω έξω μια ιστορία άξια, λόγω τέτοιων θεμάτων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 (edited) Αναίσχυντο bump. Η ιστορία διορθώθηκε, γυαλίστηκε και ξαναπαρουσιάζεται (χάρη στη θεϊκή παρέμβαση του ιερέα των Παλαιών, Nihilio). Μπόνους, μία μικρή νέα σεκάνς και ξαναμονταρισμένες μία δύο ακόμα. Το λέω και στο αρχικό post αλλά επαναλαμβάνω. Οι διορθώσεις χρωστάνε πολλά σε σχόλια τούτου του thread. Περισσότερα χρωστάνε σε Solonor και βεβαίως στον mman τους οποίους ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τον χρόνο και τον κόπο τους να σχολιάσουν και να παρατηρήσουν εκτενώς το κείμενό μου. Τους ευχαριστώ και δημόσια λοιπόν. EDIT: Από τον υπερβολικό του ενθουσιασμό να δώσει στα πλήθη το director's cut, ο Μέγας Nihilio, έβαλε διπλό link στο pdf. Και τα δύο είναι τα ίδια. [...]Δυστυχώς πολλοί αναγνώστες δεν κρίνουν τα διηγήματα για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που νομίζουν εκείνοι οτι είναι, και συνηθως (σε τέτοιες περιγραφές και θεματολογία) στρέφονται και εναντίον του συγγραφέα που τολμάει και αγγίζει τέτοια θέματα σχολιάζοντας πλέον την προσωπικότητα του και όχι το διήγημα αυτό καθ' αυτό.[...] Κοίτα, αυτό ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό. Προφανώς είναι όπως το λες αλλά δεν έχω τέτοια άγχη (πλέον). [...] έχεις κάλο χέρι [...] Καλύτερα στο χέρι παρά αλλού... και ψιτ, φιλαράκι, η κόπια που έχεις είναι πειρατική, γεμάτη παράσιτα. Πάρε την καλή από πάνω. Edited December 27, 2010 by Big Fat Pig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Αυτό η ιστορία μου άρεσε τόσο, που τη συμπεριέλαβα στη Λίστα των αγαπημένων μου. Edited December 29, 2010 by mman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 πολύ ωραίο...μπράβο! ξεκούραστη γλώσσα δύχως περιτά λόγια. Αν και δίστασα να το ξεκινήσω λόγω των λέξεων...τελικά με κράτησε και με το παραπάνω.....(καθώς το διάβασα μου ήρθε στο νου μια εικόνα από το "Χωρίς οικογένεια") Μπράβο και πάλι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts