Jump to content

Σαραντατρία λεπτά πριν

Recommended Posts

Οκ ψήθηκα...

Πως μπορούμε να διαβάσουμε κι εμείς που δεν προλάβαμε αυτήν την ιστορία;

Πως μπορούμε να διαβάσουμε κι εμείς που δεν προλάβαμε αυτήν την ιστορία;

Κάνοντας λίγο, λιγουλάκι, τόσο δα υπομονή. happy.gif

Ψιτ, φιλαράκι, να’ναι καλά τα πειρατικά!wink.gif

Ουτε torrent μου έχει έρθει τόσο γρήγορα!

Το κρατάω ήδη στα χέρια μου (τρόπος του λέγειν!)laugh.gif

Ψιτ, φιλαράκι, να’ναι καλά τα πειρατικά!wink.gif

Ουτε torrent μου έχει έρθει τόσο γρήγορα!

Το κρατάω ήδη στα χέρια μου (τρόπος του λέγειν!)laugh.gif

Καταραμένη πειρατεία! laugh.gif

Οκ, το διάβασα κι εγώ.

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο απο το "Σημείο εισόδου" αλλά κάτα πάσα πιθανότητα θα το έβαζα στην ίδια, υψηλότατη, θέση στον διαγωνισμό.

Είναι πολύ καλό διήγημα, με πολύ καλή γραφή, που κατα πάσα πιθανότητα θα ανέβαινε πολύ ψηλά στον διαγωνισμό.

Καταλαβαίνω επίσης και το άγχος σου για την συμμετοχή αυτής της ιστορίας στον διαγωνισμό. Δυστυχώς πολλοί αναγνώστες δεν κρίνουν τα διηγήματα για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που νομίζουν εκείνοι οτι είναι, και συνηθως (σε τέτοιες περιγραφές και θεματολογία) στρέφονται και εναντίον του συγγραφέα που τολμάει και αγγίζει τέτοια θέματα σχολιάζοντας πλέον την προσωπικότητα του και όχι το διήγημα αυτό καθ' αυτό.

Πάντως ήσουν εντός θέματος 100%

Αν βλέπετε τετραγωνάκια, παπάκια και άλλα συμπαθητικά, δοκιμάστε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά. Εναλλακτικά μπορώ να ανεβάσω και pdf. Ακόμα δεν μπορώ να κάνω copy-paste λόγω του συνδρόμου των κολλημένων λέξεων

Η λύση για αυτό το σύνδρομο είναι να κάνεις αντιγραφή απο το αρχικό κείμενο στο word και επικόλληση στο wordpad (στα βοηθήματα των windows) και απο εκεί πάλι αντιγραφή , και επικόλληση στο ποστ.

Υ.Γ Από όσα δικά σου έχω διαβάσει έχεις κάλο χέρι (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Συνέχισε έτσι!thmbup.gif

Edited by Drake Ramore

[...]

Είναι πολύ καλό διήγημα, με πολύ καλή γραφή, που κατα πάσα πιθανότητα θα ανέβαινε πολύ ψηλά στον διαγωνισμό.

Καταλαβαίνω επίσης και το άγχος σου για την συμμετοχή αυτής της ιστορίας στον διαγωνισμό. Δυστυχώς πολλοί αναγνώστες δεν κρίνουν τα διηγήματα για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που νομίζουν εκείνοι οτι είναι, και συνηθως (σε τέτοιες περιγραφές και θεματολογία) στρέφονται και εναντίον του συγγραφέα που τολμάει και αγγίζει τέτοια θέματα σχολιάζοντας πλέον την προσωπικότητα του και όχι το διήγημα αυτό καθ' αυτό.

Πάντως ήσουν εντός θέματος 100%

Συμφωνώ απόλυτα.

Αν και ψήφισα πρώτο το Σημείο Εισόδου, έχω να πω ότι όσο εντός ήταν αυτή η ιστορία, τόσο εκτός ήταν -για μένα- η άλλη. Απλώς, δεν θέλω να κάνω αυτά που κατακρίνω και να αφήσω έξω μια ιστορία άξια, λόγω τέτοιων θεμάτων.

Αναίσχυντο bump.

Η ιστορία διορθώθηκε, γυαλίστηκε και ξαναπαρουσιάζεται (χάρη στη θεϊκή παρέμβαση του ιερέα των Παλαιών, Nihilio).

Μπόνους, μία μικρή νέα σεκάνς και ξαναμονταρισμένες μία δύο ακόμα.

Το λέω και στο αρχικό post αλλά επαναλαμβάνω.

Οι διορθώσεις χρωστάνε πολλά σε σχόλια τούτου του thread. Περισσότερα χρωστάνε σε Solonor και βεβαίως στον mman τους οποίους ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τον χρόνο και τον κόπο τους να σχολιάσουν και να παρατηρήσουν εκτενώς το κείμενό μου. Τους ευχαριστώ και δημόσια λοιπόν.

EDIT:

Από τον υπερβολικό του ενθουσιασμό να δώσει στα πλήθη το director's cut, ο Μέγας Nihilio, έβαλε διπλό link στο pdf. Και τα δύο είναι τα ίδια.

[...]Δυστυχώς πολλοί αναγνώστες δεν κρίνουν τα διηγήματα για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που νομίζουν εκείνοι οτι είναι, και συνηθως (σε τέτοιες περιγραφές και θεματολογία) στρέφονται και εναντίον του συγγραφέα που τολμάει και αγγίζει τέτοια θέματα σχολιάζοντας πλέον την προσωπικότητα του και όχι το διήγημα αυτό καθ' αυτό.[...]

Κοίτα, αυτό ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό. Προφανώς είναι όπως το λες αλλά δεν έχω τέτοια άγχη (πλέον).

[...] έχεις κάλο χέρι [...]

Καλύτερα στο χέρι παρά αλλού... laugh.gif

και ψιτ, φιλαράκι, η κόπια που έχεις είναι πειρατική, γεμάτη παράσιτα. Πάρε την καλή από πάνω. biggrin.gif

Edited by Big Fat Pig

πολύ ωραίο...μπράβο! ξεκούραστη γλώσσα δύχως περιτά λόγια. Αν και δίστασα να το ξεκινήσω λόγω των λέξεων...τελικά με κράτησε και με το παραπάνω.....(καθώς το διάβασα μου ήρθε στο νου μια εικόνα από το "Χωρίς οικογένεια")

Μπράβο και πάλι!:thmbup: