Jump to content

Οδηγός του Σεξ για Πρωτάρηδες

Recommended Posts

Κι εγώ συγκλίνω στο ότι η β' Αφροδίτη είναι ψεύτικη, κυρίως επειδή εμφανίστηκε σε εντελώς καίρια στιγμή. Σαν η έσχατη λύση από πλευράς ΤΝ. Επίσης, πολλά δείχνουν ότι είναι όντως μέρος ενός πειράματος, αλλά σ' αυτήν την περίπτωση, αν ισχύει, θα ήθελα και τίποτα χιντς για τους σκοπούς του.

Μ' άρεσε που η ιστορία βάζει το μυαλό σε κίνηση.

Στις περιπτώσεις ασάφειας μιας ιστορίας, συνήθως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο "ουάου, μ' έβαλε στο τριπάκι, για να δούμε, για να λέει έτσι θα εννοεί αυτό" και στο "γκρρρτα χάπια μου, τι σκ°τ° υποτίθεται πώς έγινε τώρα;" Στην προκείμενη γέρνει λίιιιιιγο προς το πρώτο.

Δε μ' άρεσε το "η ωραία και το τέρας" θέμα. Γιατί να μην πάρουμε κι εμείς λίγο μάτι;

Δε μ' άρεσε ακόμα το ότι ξεκινάς με το βιβλίο, δίνεις το όνομά του στον τίτλο σου, αλλά μετά το παρατάς και δεν ξαναασχολείσαι μαζί του.

Δε μ' άρεσε το "η ωραία και το τέρας" θέμα. Γιατί να μην πάρουμε κι εμείς λίγο μάτι;

Χααχαχαχα! :lol: Ναι, ρε Μαρίνα! Στερείς από το ίδιο σου το φύλο, το ιερό δικαίωμα στο μάτι; Ντροπής πράματα!

Λοιπόν, είχα που είχα ένα μπλέξιμο με το τι έγινε στο τέλος, πριν διαβάσω τα σχόλια, τώρα μπλέχτηκα ακόμα περισσότερο.

Δεν ρωτάω λοιπόν, ούτε τι έγινε ούτε τι δεν έγινε -στο κάτω-κάτω αν το δούμε από τη σκοπιά του ήρωα, έγινε αυτό ακριβώς που ο ίδιος νομίζει.

Αν είναι ή δεν είναι η κοπέλα πραγματική είναι ένα θέμα που αφορά εμάς.

Αν εκείνος είναι ευτυχισμένος μαζί της, όλα καλά.:) Κλείνω με ένα χαμόγελο και είμαι ευτυχής κι εγώ.

Έχω βέβαια κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τη σύλληψη κλπ. αλλά, εντάξει, δεν αποκλείεται να έπρεπε σε κάποιες περιπτώσεις να γίνει διαφορετικά.

Εκεί κυρίως που θα σταθώ σχολιάζοντας την ιστορία είναι ότι έκανε ένα πολύ καλό άνοιγμα με το βιβλίο και τις λεπτομέρειες (είχαν και πάρα πολύ χιούμορ), αλλά μάλλον αυτό έφαγε πολύ χώρο από τις πολύτιμες 3500 λέξεις. Ετσι χάσαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε λίγο περισσότερο στις λεπτομέρειες αυτού του κόσμου και να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει εκεί έξω.

Στις άλλες ιστορίες αυτού του τύπου, όπου δεν υπήρχε σεξ μεταξύ των ανθρώπων έκανα διάφορες παρατηρήσεις, όπως ότι το σεξ είναι βασικό ένστικτο και δεν το ξεχνάς τόσο εύκολα κλπ.

Εδώ δεν μπορώ να το πω τα ίδια, επειδή ο ήρωας μένει μόνος του. Το γεγονός επίσης ότι γράφεις πως μετά την αναχώρηση της Αφροδίτης ο Λέανδρος αυνανίζεται, κάνει το σκηνικό πιο πιστευτό. Είναι φανερό δηλαδή ότι δεν έχουμε ξεχάσει/απορρίψει τις βασικές ανάγκες ενός σώματος, απλώς κάποιες εξωτερικές συνθήκες μάς αναγκάζουν να ζούμε διαφορετικά.

Edit: Ξέχασα να πω ότι ήταν ευχάριστη η ανάγνωσή του.

Edited by Tiessa

''Μόνο με φυσική γονιμοποίηση σώζεται η κατάσταση.''

thmbup.gif Μου άρεσε αυτό, τόσο αντίθετο μ' αυτό που ακούγεται συνήθως.

Τη μια το λες ‘όργανο γονιμοποίησης, και μετά από λίγο το λες ‘πουλί’.

Ο λόγος ήταν πολυ καλός.

Μέχρι τη μέση νόμιζα ότι η πρωτοτυπία θα περιοριζόταν απλώς στο ότι αυτή ήταν η πιο χοτ ιστορία απ’ όσες είχα διαβάσει ως εκείνο το σημείο. Μετά το πράγμα άλλαξε, ήρθα πιο κοντά στον ήρωα (μέσω των σκέψεων και των αντιδράσεών του).

Μου φάνηκε κάπως βιαστικό το τέλος, ίσως αν κέρδιζε λέξεις σε βάρος της σκηνής του σεξ να ήταν καλύτερα (αλλά τότε θα έλειπε η σκηνή του σεξ, οπότε καλύτερα να δώσεις μια βερσιόν με περισσότερες λέξεις για το τελευταίο μέρος.

Εμένα μπορώ να πω (κρατώντας απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους) ότι δεν με ενθουσίασε. Ενώ γράφεις αρκετά εύστοχα πραγματάκια όπως ήδη προανέφεραν, νομίζω ότι η ιστορία σου προσπαθεί να το παίξει προκλητική. Ουσιαστικά δηλαδή σε ορισμένα σημεία ήταν απλά παραγεμισμένη... Ήθελα να δω περισσότερη εξέλιξη.... Αυτά. Καλή επιτυχία.

Πολύ καλό ξεκίνημα και πολύ πετυχημένος ο οδηγός. Βασικά ολόκληρο το διήγημα μου άρεσε, αν και δεν είχε ένταση. Ήταν σαν να έπαιρνε σχετικά εύκολα αυτό που ήθελε ο πρωταγωνιστής. Πάντως η σκηνή του σεξ ήταν πραγματικά φοβερή, από τις πολύ ρεαλιστικές και λεπτομερείς που έχω διαβάσει. Όμορφη ιστορία.

Ήταν ωραία ιστορία, πολύ καλογραμμένη. Συμπάθησα ιδιαίτερα τον πρωταγωνιστή, ήταν πολύ γλυκός!

Υπάρχουν κάμποσα κενά στην ιστορία και μου δημιουργήθηκαν απορίες. Πιστεύω πως απλά δεν είχες το χώρο να τα λύσεις όλα αυτά, ή το χρόνο ώστε να τα οργανώσεις καλύτερα! Αν και η σκηνή του σεξ μου άρεσε, ίσως αν ήταν μικρότερη να έλυνες μερικά απ'τα προβλήματα που έχει το κείμενο. Όμως μπορείς μετα το διαγωνισμό απλά να το κάνεις μεγαλύτερο.

Το κυριότερο για μένα πρόβλημα της ιστορίας ήταν η κοπέλα.

Ήταν αδύνατη, πολύ έμπειρη στο σεξ άρα το είχε ξανακάνει κι όμως περίμενε απ' τον συγκεκριμένο άσχετο να την εξυπηρετήσει και να την αφήσει έγκυο. Δεν μου κολλάνε όλα αυτά. Και λέω ότι είναι το σημαντικότερο γιατί σε σχέση με τις άλλες απορίες που μου δημιουργήθηκαν, αυτή δεν μπορώ να σκεφτώ πως να τη διορθώσεις χωρίς να αλλάξεις αρκετά κάποια πράγματα.

Απο κει και πέρα ήταν πολύ ευχάριστη ιστορία, εγώ το τέλος το κατάλαβα μια χαρά και χάρηκα που δεν έγινε αυτό που υποψιαζόμουν(που ήταν και το αναμενόμενο) αλλά τελικά τελείωσε διαφορετικά! Ίσως όμως να ήθελε περισσότερο άπλωμα γιατί πράγματι ήταν κάπως βιαστικό... Αυτά απο μένα, καλή επιτυχία!! :thmbup:

Πάρα πολύ ωραίο, το απόλαυσα, αλλά...

Γενικά δεν ενοχλούμαι όταν δεν μου αποκαλύπτονται οι βάσεις μιας ιστορίας. Εδώ όμως ένιωσα ότι με άφησες τελείως ξεκρέμαστη. Δηλαδή, ποιος είναι ο Λέανδρος, τα γιατί και πώς του τρόπου ζωής του, μια και βλέπουμε ότι μόνο αυτός είναι έτσι, και το "έξω" υπάρχει. Αυτό με πείραξε. Ήθελα να νιώσω την βεβαιότητα ότι η συγγραφέας γνωρίζει τον κόσμο μέσα στον οποίο ζει ο χαρακτήρας της, πράγμα που δεν ένιωσα.

Το άλλο που μου φάνηκε λίγο κακό, ήταν ο χειρισμός της σκηνής του σεξ. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, ήταν ένα κανονικό σεξ, απόλυτα συνηθισμένο. Με αυτό το ζευγάρι περίμενα κάτι διαφορετικό. Και ασχολήθηκες πολύ με την περιγραφή του. Εντάξει, ο Λέανδρος δεν ήξερε, αλλά έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται "Εμείς ξέρουμε πώς γίνεται. Θα το κάνουν καμιά ώρα, να προχωρήσουμε στην ιστορία;" Μια περιγραφή περισσότερο εσωστρεφής, από την πλευρά του Λέανδρου, θα ήταν ταιριαστή.

Μου γεννήθηκε η απορία πώς η κοπέλα είχε εμπειρία. Αυτό δεν γίνεται σαφές.

Το τέλος άψογο.

Με αυτό το ζευγάρι περίμενα κάτι διαφορετικό.

Βρε πόσα να κάνουνε οι άνθρωποι ενώ ο ένας είναι παρθένος και παντελώς άσχετος;;; Και πολλά έκαναν θα έλεγα! :tongue:

Μου άρεσε...αλλά δεν μου άρεσε. Για να είμαι ακριβής νιώθω εξαπατημένος επειδή μου άρεσε!laugh.gif

Έχει τόσα πολλά κενά για το backround και τόσες μετέωρες καταστάσεις που για να δεχτώ αυτά που συμβαίνουν πρέπει να δημιουργήσω καινούριες συμβάσεις για έναν κόσμο τον οποίο γνωρίζω μόνο απο τα συμφραζόμενα.

π.χ

- γιατί σε μια τέλεια κοινωνία ο τέλειος άνθρωπος έχει αυτήν την εμφάνιση; Δεν προκύπτει απο κάπου.

-γιατί η αναπαραγωγή πρέπει να γίνει με φυσικό τρόπο και όχι τεχνικό. Θέλω κάτι που να το εξηγεί αυτό.

-Δέχομαι οτι στην πρώτη επίσκεψη είδε το ολόγραμμα και μπήκε μέσα μια πραγματική κοπέλα (συνδυασμένο και απο το υπερηχογράφημα στο τέλος). Για να δεχτώ την λογίκη ενός holodeck όμως θέλω κάποια προοικονομία που δεν υπάρχει.

-αν υπήρχε η λογική του holodeck για ποιον λόγο να αγοράσει το βιβλίο; Θα έλεγε ο γιατρός την Νάσα να του δημιουργήσει μια γυναίκα για πρακτικη εξάσκηση.

-γιατί τον βοηθάει ο γιατρός και γιατί δεν βγαίνει έξω απο το σπίτι ο Λέανδρος;

-Που έργαζεται ακριβώς και τι κάνει σε αυτό το εικονικό γραφείο;

-Αν δουλεύει σε εικονικό γραφείο και μπορεί να διατηρεί ένα σπίτι (τεχνολογικά εξοπλισμένο) για ποιον λόγο να βγαίνει για συσσίτιο;

-Η κοπέλα που 'έρχεται στην αρχή γιατί δείχνει να γνωρίζει τόσα πολλά πράγματα για το σεξ την στιγμη που ο Λέανδρος δεν έχει ιδέα;

-Αν είναι οπως στην δική του περίπτωση (άγονη με τεχνικά μέσα) έχει πάρει σβάρνα όλους τους (άσφαιρους τεχνικά) για να την γκαστρώσουν;

-για ποιον λόγο αυτή είναι κούκλα και αυτός πανούκλα;

και κάποια άλλα ερωτήματα που ψιλοβαριέμαι να απαριθμήσω γιατί υπάρχει μια μοναδική εξήγηση που μπορεί να με κάνει να νιώσω καλύτερα που το διάβασα.

Η εικασία μου λοιπόν....

O Λεανδρος είναι ένα μελλοντικό Lab Rat. Εχει μια εικονική δουλειά, εικονική ζωή, εικονικούς στόχους, εικονικό σπίτι και στην ουσία απλά δεν υπάρχει. Όλη του η ζωή μπορεί να είναι ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο (inception) και την στιγμή που όλα αυτά διαδραματίζονται βρίσκεται ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι καλωδιωμένος σε στάση (matrix), με 20 εξωγήινους επιστήμονες που προσπαθούν αφου τον κατασκεύασαν (τεχνικά) να ξαναδώσουν ζωή και αναμνησεις σε αυτόν και άλλους όμοιους του, με σκοπό η κατεστραμμένη εδώ και εκατοντάδες χρόνια γη να ξανακατοικηθεί απο ανθρώπους. Του φύτεψαν τα πάντα και αναμένουν αποτελέσματα.

Είναι η μόνη εξήγηση που μπορέι να με κάνει να δεχτώ το διήγημα αυτό....

Μου άρεσε...αλλά δεν μου άρεσε. Για να είμαι ακριβής νιώθω εξαπατημένος επειδή μου άρεσε!laugh.gif

Έχει τόσα πολλά κενά για το backround και τόσες μετέωρες καταστάσεις που για να δεχτώ αυτά που συμβαίνουν πρέπει να δημιουργήσω καινούριες συμβάσεις για έναν κόσμο τον οποίο γνωρίζω μόνο απο τα συμφραζόμενα.

π.χ

- γιατί σε μια τέλεια κοινωνία ο τέλειος άνθρωπος έχει αυτήν την εμφάνιση; Δεν προκύπτει απο κάπου.

-γιατί η αναπαραγωγή πρέπει να γίνει με φυσικό τρόπο και όχι τεχνικό. Θέλω κάτι που να το εξηγεί αυτό.

-Δέχομαι οτι στην πρώτη επίσκεψη είδε το ολόγραμμα και μπήκε μέσα μια πραγματική κοπέλα (συνδυασμένο και απο το υπερηχογράφημα στο τέλος). Για να δεχτώ την λογίκη ενός holodeck όμως θέλω κάποια προοικονομία που δεν υπάρχει.

-αν υπήρχε η λογική του holodeck για ποιον λόγο να αγοράσει το βιβλίο; Θα έλεγε ο γιατρός την Νάσα να του δημιουργήσει μια γυναίκα για πρακτικη εξάσκηση.

-γιατί τον βοηθάει ο γιατρός και γιατί δεν βγαίνει έξω απο το σπίτι ο Λέανδρος;

-Που έργαζεται ακριβώς και τι κάνει σε αυτό το εικονικό γραφείο;

-Αν δουλεύει σε εικονικό γραφείο και μπορεί να διατηρεί ένα σπίτι (τεχνολογικά εξοπλισμένο) για ποιον λόγο να βγαίνει για συσσίτιο;

-Η κοπέλα που 'έρχεται στην αρχή γιατί δείχνει να γνωρίζει τόσα πολλά πράγματα για το σεξ την στιγμη που ο Λέανδρος δεν έχει ιδέα;

-Αν είναι οπως στην δική του περίπτωση (άγονη με τεχνικά μέσα) έχει πάρει σβάρνα όλους τους (άσφαιρους τεχνικά) για να την γκαστρώσουν;

-για ποιον λόγο αυτή είναι κούκλα και αυτός πανούκλα;

και κάποια άλλα ερωτήματα που ψιλοβαριέμαι να απαριθμήσω γιατί υπάρχει μια μοναδική εξήγηση που μπορεί να με κάνει να νιώσω καλύτερα που το διάβασα.

Η εικασία μου λοιπόν....

O Λεανδρος είναι ένα μελλοντικό Lab Rat. Εχει μια εικονική δουλειά, εικονική ζωή, εικονικούς στόχους, εικονικό σπίτι και στην ουσία απλά δεν υπάρχει. Όλη του η ζωή μπορεί να είναι ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο (inception) και την στιγμή που όλα αυτά διαδραματίζονται βρίσκεται ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι καλωδιωμένος σε στάση (matrix), με 20 εξωγήινους επιστήμονες που προσπαθούν αφου τον κατασκεύασαν (τεχνικά) να ξαναδώσουν ζωή και αναμνησεις σε αυτόν και άλλους όμοιους του, με σκοπό η κατεστραμμένη εδώ και εκατοντάδες χρόνια γη να ξανακατοικηθεί απο ανθρώπους. Του φύτεψαν τα πάντα και αναμένουν αποτελέσματα.

Είναι η μόνη εξήγηση που μπορέι να με κάνει να δεχτώ το διήγημα αυτό....

Αυτό μου θύμιζε το δεν υπάρχουμε παρα μόνο στο μυαλό κάποιου που μας σκέφτεται... Μπρρρρρρρρ........

Μια μάλλον «αναπάντεχη» ιστορία με ένα θέμα που μοιάζει να αποτελεί το σημείο συνάντησης αρκετών διηγημάτων αυτού του διαγωνισμού. Η γλώσσα είναι κάπως χειρουργική, πλην των σκηνών σεξ, σαν να ανατέμνεις τους χαρακτήρες χωρίς να εμβαθύνεις ιδιαίτερα στα συναισθήματά τους, αλλά εμένα μου άρεσε. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν βγαίνουν έξω, το υποχρεωτικό παιδί, η πληρωμή του ήρωα ενώ δεν δουλεύει και οι γνώσεις της κοπέλας για το σεξ μένουν χωρίς επαρκή τεκμηρίωση και αυτό αφαιρεί σε αληθοφάνεια. Το τέλος είναι πολύ απότομο και αν θέλεις να το κρατήσεις, επειδή δεν είναι άσχημο, πρέπει να το προετοιμάσεις από πολύ νωρίτερα. Θα μου άρεσε πάντως ένα διήγημα με τον χιουμοριστικό τρόπο που ξεκίνησες όπου κεντρικό θέμα θα ήταν αυτός ο οδηγός του σεξ.

Λάτρεψα: Το βιβλίο, τον οδηγό. Την ερωτική σκηνή. Τη Νάσα. Τα συστήματα του σπιτιού. Τη λαχτάρα του Λέανδρου να ξαναδεί την Αφροδίτη.

Με το ζόρι άντεξα: Το ότι δε συνέχισες την αναφορά στο βιβλίο. Τις τόσες ασάφειες και τα τόσα ερωτήματα που δημιουργούνται – τα έχουν διατυπώσει κι άλλοι, οπότε δε θα γίνω κουραστική.

Ξεχώρισα: Την προστατευτική στάση της Νάσας. (Έχει καμία σχέση με τη γνωστή ΝΑΣΑ, άραγε; ) Τελικά, δεν πα να’ναι ρομπότ, οι γυναίκες παραμένουν γυναίκες! Υπερπροστατευτικές και ζηλιάρες, ως συνήθως.

Αν το διήγημα όριζα: Θα έκλεινα τις όποιες τρύπες υπάρχουν. Θα αναφερόμουν περισσότερο στο βιβλίο ή απλά θα το έβγαζα τελείως. Θα περιέγραφα περισσότερο τον κόσμο, στον οποίο διαδραματίζεται η ιστορία και θα εξηγούσα και πιο αναλυτικά τη θέση του ήρωα σε αυτόν.

Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό, Μαρίνα!

οι γυναίκες παραμένουν γυναίκες! Υπερπροστατευτικές και ζηλιάρες, ως συνήθως.

*γκουχ* *γκουχ* και *γκουχ*

οι γυναίκες παραμένουν γυναίκες! Υπερπροστατευτικές και ζηλιάρες, ως συνήθως.

*γκουχ* *γκουχ* και *γκουχ*

:spam: Α ρε Κελαινώ (που χθες το βράδυ κατάλαβα ότι ΔΕΝ προφέρεται "Κελαϊνώ" :blush: ) με το που διάβασα το σχόλιό σου με έπιασε ένας βήχας, μα ένας βήχας, που κόντεψα να πνιγώ με τα δημητριακά που τρώω!! :tease:

Αρκετά ενδιαφέρουσα η χρήση του βιβλίου στην αρχή – και άξια για αρκετά ‘:huh:’ στην εικόνα.

Καλή γραφή σε όλο το διήγημα και με μια έντονη σκηνή σεξ, τύπου πορνό θα έλεγα, λεπτομερέστατη.

Αν και έτσι το ήθελες, φαίνεται άλλωστε, πρέπει να πω πως η μορφή του χαρακτήρα σκοτώνει την ‘λεπτομερέστατη΄ σκηνή σεξ, κάνοντάς την κάπως αηδιαστική.

Γενικά πήρα την εικόνα ενός τραβηγμένου Geek που ζει τελείως στον δικό του κόσμο και τον έχουν πείσει πως είναι τέλειος ενώ δεν είναι.

Τώρα γιατί ‘πρέπει’ να κάνει παιδί;

Μήπως η Νάσα (η μαμά του, άλλωστε ζει στο υπόγειό της) θέλει εγγόνια;

Και φυσικά τώρα τον θέλει και πάλι δικό της.

Κακιά ελληνίδα πεθερά. Χεχε.

Τέλος, είχε ένα ωραίο γλυκόπικρο – αληθινό τέλος.

Γενικά ωραίο…

αν και ρατσιστικό για τους geeks :tongue:

Μαρίνα, ήταν όσο περιγραφικό χρειαζόταν, αλλά δεν κατάλαβα το τέλος ρε. Με καμία παναγία, όμως. Αλλά ήταν με διαφορά η πιο καλή σεξοσκηνή!

Μια τυπική «δεν βγαίνει κανείς έξω απ’ το σπίτι του» ιστορία. Νομίζω θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν έπαιζες πιο πολύ με το ίδιο το βιβλίο. Ενώ ξεκινάς καλά μ’ αυτό, μετά φαίνεται να το ξεχνάς.

Ένα άλλο θέμα είναι το ότι κατά την περιγραφή της ερωτικής σκηνής (και όχι στα πλαίσια του κειμένου του βιβλίου) φαίνεσαι αναποφάσιστη για το ποιο είναι το κατάλληλο λεξιλόγιο για τις δύσκολες λεξούλες. Όποιο και να είναι, είτε επιλέξεις να φανείς σεμνή, είτε αθυρόστομη, πρέπει να παραμένεις συνεπής με τον εαυτό σου –μη χρησιμοποιείς δύο άνισα ονόματα για το ίδιο πράγμα. Η τρίτη επιλογή (και για μένα η προτιμότερη) θα ήταν να περιγράψεις έτσι, ώστε ν’ αποφύγεις τελείως τις δύσκολες λεξούλες. Όχι εύκολο, άλλα όχι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται –η φαντασία των αναγνωστών είναι μεγάλη και ικανότατη να γεμίσει τα κενά.

Μέχρι τη στιγμή που ετοιμαζόταν να βγει έξω, με είχες. Στο τέλος όμως το βρήκα κάπως εύκολα χάπυ εντ. Και τελικά είχε ή δεν είχε μείνει έγκυος;

Γενικά, μια συμπαθητική προσπάθεια που σίγουρα μπορούσε να γίνει καλύτερη.

Γενικά:Ενδιαφέρουσα η οπτική γωνία της ιδέας, ενδιαφέρουσα η εξέλιξη, καταπληκτικό τοτ έλος, αλλά έχω θέμα με τη συνέπεια.

Μου άρεσε: Η ιδέα, που δεν είναι και η πιο πρωτότυπη, αλλά η οπτική γωνία από την οποία μαςτην περιγράφεις μοιάζει φρέσκια και δοσμένη με αγάπη. Η εξέλιξη, επίσης αναμενόμενη, αλλά ωστόσο την ήθελα, την ζητούσα έτσι όπως την περιέγραφες, δε θα μου άρεσε αν ήταν διαφορετική. Το τέλος ήταν τόσο πικρό και μαζί γλυκό, που αναστέναξα.

Δε μου άρεσε: Έχω θέμα με την εξέλιξη του χαρακτήρα του Λέανδρου. Από την απόλυτη αηδία ως την στιγμή που πόθου, το άλμα είναι αρκετά μεγάλο. Ήθελα πολύ να δω τη μετάβαση να γίνεται σταδιακά, ένα-ένα να καταρρίπτονται τα ταμπού του, κατά τη διάρκεια της πράξης.

Edited by Naroualis

Για να απαντήσω σε κάποια από τα ερωτήματα κατόπιν εορτής.

Πρώτα-πρώτα, εννοείται ότι το τέλος είναι ξαφνικό και δεν υπάρχει καμία προοικονομία. Κι αυτό γιατί, δεν είναι αυτό το τέλος! Η ιστορία προετοιμάζεται για άλλες 1000 λέξεις τουλάχιστον (ναι ήθελα να βγει έξω απ' το σπίτι). Μπορεί και να τελείωνε έτσι, αν είχαν προηγηθεί άλλα πράγματα όμως. Πιο έντονη η παρουσία της Νάσα, ας πούμε (το όνομα είναι από τη σκυλίτσα της κολλητής μου).

Η πρώτη Αφροδίτη είναι αληθινή, η δεύτερη όχι. Δεν ξέρω πώς το είδατε, αλλά δε δικαιολογείται από πουθενά να τον γουστάρει τόσο και να ξαναγυρίσει για να μείνουν για πάντα μαζί (ιιικ!). Το υπερηχογράφημα έρχεται από την αληθινή.

Κάπου, κάποιος έλεγε για ένα πείραμα στο μέλλον. Συμφωνώ αλλά όπου μέλλον βάλε παρελθόν. Η Αφροδίτη δεν ανήκει στο πείραμα, ο Λέανδρος ναι.

Τέλος, δεν ήταν καθόλου νύξη για τους geeks (μην τσιμπάτε ρε), αλλά μάλλον για το ζοφερό μέλλον μιας υπερκαταναλωτικής κοινωνίας - με τα home cinema (3D blue ray απ' το σπίτι κλπ), τις παιχνιδομηχανές, τα laptop, netbook, desktop, palmtop, e-book readers, smartphones που τρέχουμε να αποκτήσουμε σήμερα - και πώς όλα μας οδηγούν να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο σπίτι.

Για όποιον ενδιαφέρεται, θα το ξαναγράψω με άλλο τέλος και επαυξημένο.

Ευχαριστώ για τα σχόλια και τη θέση που μου δώσατε! Δεν την άξιζα με τόσες τρύπες που έχασκαν από παντού!

Edited by Eroviana

Φυσικά και θέλουμε να το ξαναδιαβάσουμε όταν είναι πλέον πλήρες!

Τώρα που το θυμήθηκα.... Σε προηγούμενο (φάντασι) διαγωνισμό, υπήρχε κάποια Νάσα κι όλοι έλεγαν να της αλλάξει όνομα, γιατί ο συνειρμός ήταν λίγο κάπως... Εδώ όμως, που δεν έχει μάγους και δαίμονες, δεν πείραξε κανέναν!