Naroualis Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 (edited) Γενικά: Χαριτωμένο και διασκεδαστικό. Μου άρεσε: Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το σεξ, σαν κάτι το αναπόφευκτο, κάτι που σε ανησυχεί όταν ξεφεύγει αλλά δε μπορείς και να το αρνηθείς. Η σκηνή μετά την ανακάλυψη της αλλαγής της Ζένιας είναι εξαιρετική, η διαφορά σ’ αυτά που νιώθει και σ’ αυτά που σκέφτεται είναι χειροπιαστή, πολύ πετυχημένη. Δε μου άρεσε: Ο τύπου λογύδριου διάλογος στην αρχή. Edited December 19, 2010 by Naroualis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Ωχ δεν ξέρω!!! Μ' αρέσει; Δε μ' αρέσει; Μισή-μισή, 50-50. Κάποιες στιγμές πορωνόμουν κι άλλες ξενέρωνα. Κάτι λεξούλες (όχι μωρέ οι πονηρές) μου ξύνισαν. Προς το τέλος συνειδητοποίησα ότι με χάλασε το α' πρόσωπο, η έλλειψη δράσης αυτή η τρελή ενδοσκόπηση του χαρακτήρα. Άσε που άλλαζε γνώμη συνέχεια κι αυτός, πώς να αποφασίσω εγώ δηλαδή. Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα τι μου κάνει αυτό το διήγημα! Ταραχή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 Χίλια ευχαριστώ για τα σχόλια. Θα μπορούσα να πω πολλά για το πόσο σημαντικά ελπίζω να αποδειχθούν κάποια από αυτά (με βάση σκέψεις που κάνω εδώ και καιρό σχετικά με το γράψιμό μου και τα προβλήματα που παρουσιάζει), αλλα τα λόγια είναι φτώχεια… οπότε και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ. ‘’Διορθώνω ό,τι μπορώ να βλέπω/εντοπίζω κάθε φορά’’ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts