Jump to content
Σας ενημερώνουμε πως όταν δημοσιεύετε μία ιστορία, μπορείτε να προσθέτετε στο τόπικ και τα αντίστοιχα tags (είναι πολύ βοηθητικό στην αναζήτηση ιστοριών από άλλα μέλη). ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Κάποια απο τα σχεδιάσματά μου για το παιχνίδι Civilization 3 :)

byzantine.png

Όχι ακριβώς fantasy αλλά είπα να τα μοιραστώ...

Τα έφτιαξα με το πρόγραμμα δημιουργίας τρισδιάστατων γραφικών Bryce 6.

Edited by Iwannhs
Posted

Πολύ καλή δουλειά. Έφτιαξες mod για το παιχνίδι?

Posted

Πολύ όμορφα! Να τα τυπώσω σε μπλουζάκια; Να τα πάρω για εξώφυλλο (λέμε τώρα...)καμιάς ιστορίας μου; Να τα κάνω αφίσα; Χωρίς πλάκα, μοιάζουν πολύ με κάποια εξώφυλλα σημειωματαρίων που πουλάει το public και με τα οποία έχω ξετρελαθεί. Λοιπόν;

Posted

Χάρηκα που σας άρεσαν :)

Δε φτιάχνω mods, απλώς γραφικά για άλλους που κάνουν τα mods ;)

Το civilization3 είναι δέκα ετών παιχνίδι, αλλά υπάρχει ακόμα μία αρκετά μεγάλη κοινότητα γι αυτό στο civilization fanatics center.

Posted

Αν θες βαλε μερικές μεγάλες φωτογραφίες ,για να δούμε της λεπτομέρειες της εντυπωσιακής δουλεία σου, μπράβο, εγώ το κατέβασα το πρόγραμμα ,μόλις είδα τον χειρισμό του το λειτουργικό του, ζαλίστηκα ,και με ότι εσύ ο ίδιος δημιούργησες και πάλι μπράβο

Posted

Πολύ καλός φίλε.

Είμαι κι εγώ οπαδός του CIV III και χαίρομαι που ασχολούνται ακόμα οι παίκτες. Έχουν βγει κάποια πολύ καλά (όπως φαίνεται) full game mods, τα οποία δυστυχώς δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να δοκιμάσω.

Posted (edited)

Ναι βγαίνουν καινούργια κατά καιρούς :)

Ορίστε και ένα ιαπωνικό κάστρο που έφτιαξα:

techb.png

Edited by Iwannhs
Posted

Δύο ακόμα κτίρια:

Ο καθεδρικός ναός του Brioude:

tech8.png

Και ο Άγιος Παντελεήμων, στη Θεσσαλονίκη:

tech1.png

Posted

Μερικά ακόμη κτίσματα :)

Η Αγία Ειρήνη, ένας σημαντικός ναός της Κωνσταντινούπολης:

tech2a.png

Ένας ιαπωνικός ναός:

tech2d.png

Posted

Πολύ όμορφα είναι.

Έχεις δοκιμάσεις/υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις κάτι ανάλογο με με ε.φ; Διαστημικές εγκαταστάσεις, θόλους, σταθμούς; Φαντάζομαι θα ήταν εξίσου ενδιαφέρον.

Posted

Ευχαριστώ :)

Τα ΕΦ δε μου πολυαρέσουν, αλλά το κανονικό fantasy με ενδιαφέρει. Δεν το αποκλείω να φτιάξω μερικά κτίσματα elves και orc για παράδειγμα.

Posted

Δυο ακόμα :)

Σκανδιναβικό ξύλινο τείχος:

tech1.png

Αραβικό τζαμί:

tech2.png

Posted

Και μια συλλογή απο μικρότερα σχεδιάσματα :)

byzantine.png

Posted

Θα κάνεις και για το καινούριο civ; Σου δίνει αυτή τη δυνατότητα;

Posted

Δε νομίζω να φτιάξω τίποτα για το Civ 5. Για την ώρα φαίνεται οτι οι περισσότεροι το θεωρούν ιδιαίτερα αποτυχημένο...

Posted

Ορίστε και ένα fantasy κτίσμα :)

Είναι ενα dungeon, και η αφορμή για να το δημιουργήσω ήταν το αντίστοιχο κτίριο στο Heroes of might and magic 3:

tech7.png

• 3 months later...
Posted (edited)

Αυτές τις μέρες δημιουργώ μια κυκλαδική πόλη :)

2dl7odg.png

Edited by Iwannhs
Posted

Φοβερά, ειδικά το Dungeon από το Heroes 3.

Posted (edited)

Ευχαριστώ, είναι ένα hobby που το έχω εδώ και χρόνια :)

edit: Η ελληνική πόλη της βιομηχανικής εποχής ολοκληρώθηκε:

23m3c0p.png

Edited by Iwannhs
Posted (edited)

Απορώ πώς δεν το είχα δει αυτό το θέμα πιο παλιά! Πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται! Αφ'ενός επειδή λατρεύω από μικρή να σχεδιάζω/φτιάχνω κτίρια, αφ'ετέρου λόγω των σπουδών μου.

Edited by Lady Nina
Posted

Ευχαριστώ :)

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια πάντως για να μάθω (μόνος μου) να σχεδιάζω έτσι. Χρησιμοποιώ πρόγραμμα επεξεργασίας τρισδιάστατων γραφικών. (to Bryce 6.2)

Posted

Πέντε χρόνια; Σώθηκα δηλαδή! :p

Ποιός να μου το'λεγε πάντως, όταν έπαιζα αμέριμνη παιχνίδια (πχ Stronghold Crusader), πως πίσω απ'όλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που μοχθούν... Εύγε για άλλη μία φορά! :good:

Posted

Ναι πλέον οι Online κοινότητες δημιουργίας γραφικών είναι κάτι πολύ διαδεδομένο. Σχεδόν πάντα παράγουν καλύτερης ποιότητας έργο απο τα αρχικά γραφικά των παιχνιδιών :)

Posted

Εξαιρετικές οι δημιουργίες σου iwannis.Μήπως έχεις δοκιμάσει ποτέ να δημιουργήσεις κάποια ψηφιακή εικόνα με το bryce;Ελπίζω να το έχεις κάνει και να ανεβάσεις κάτι.

Posted

Ευχαριστώ Flamandin :)

Δεν έχω φτιάξει κάποια τέτοια εικόνα με το Bryce, αλλά το 2006 είχα δημιουργήσει μια σκηνή απο τη Θεσσαλονίκη, με το Google Sketchup:

5un14o.png