iraklisv Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Το ζιζάνιο της αμφιβολίας τρύπωσε απόψε στο μαξιλάρι Τα πεταμένα ρούχα μύριζαν άγχος κι αυτά τα παπούτσια μόνα τους περπατούσαν στην αυλή πάνω κάτω Τα χθεσινά όνειρα τεμπέλιαζαν στην ντουλάπα ανοίγοντας διαλεκτική με τους σκώρους Η τσαγιέρα σφύριζε αδιάφορα στην κουζίνα ασυγκίνητη για την διακοπή του ρεύματος Οι χτένες στο μπάνιο έκαναν του κεφαλιού τους μαζεύοντας τρίχες από το χθες Η απουσία μου κοιτούσε έξω από το παράθυρο τα δρώμενα κρατώντας μόνο το κλειδί της εξώπορτας Μια βροχούλα άρχισε να πέφτει μουσκεύοντας την μηλιά στην αυλή και ένας όφις πάνω της έκλεγε για μια χαμένη Εύα Πάνω στο γραφείο ένα βιβλίο στην τελευταία σελίδα ανοιχτό έκλισε απότομα από το αεράκι που στέγνωνε τα ρούχα στο μπαλκόνι.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Πολύ ωραίο. Μου άρεσαν οι σουρεαλιστικές του εικόνες και η αίσθηση απογοήτευσης/παρακμής που έβγαζαν αυτές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisv Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Πολύ ωραίο. Μου άρεσαν οι σουρεαλιστικές του εικόνες και η αίσθηση απογοήτευσης/παρακμής που έβγαζαν αυτές. Σ΄ευχαριστώ είναι και φρέσκο σε αντίθεση με τα άλλα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts