Rikochet Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 (edited) την πήραν αναίσθητη με προσοχή να μη χτυπήσει η πρησμένη της κοιλιά και της άπλωσαν το κρύο πηχτό ζελέ με τρυφερότητα να πάει παντού ήταν πεπεισμένοι ότι κυοφορούσε τη μνήμη της αθήνας αλλά στην οθόνη τα πάντα εμφανίζονταν θρυμματισμένα και ασύνδετα θλιμμένα που φαίνονται καθώς καμπουριάζουν τα άφυλα λευκά τους σώματα καθώς στέκονται πάνω απ’τα συντρίμμια της σε κλίμακα 1:10.000.000 και προσπαθούν να χωνέψουν ότι δε θα μάθουν ποτέ τι ζήσαμε Edited January 12, 2011 by Rikochet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 (edited) Πολύ μελλοντικό ποίημα.. Edited January 12, 2011 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάρβιν ΑΑΠ Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 !!! την πήραν αναίσθητη με προσοχή να μη χτυπήσει η πρησμένη της κοιλιά και της άπλωσαν το κρύο πηχτό ζελέ με τρυφερότητα να πάει παντού ήταν πεπεισμένοι [είχαν πειστεί] ότι κυοφορούσε τη μνήμη της αθήνας [αλλά] στην οθόνη τα πάντα εμφανίζονταν θρυμματισμένα και ασύνδετα θλιμμένα που φαίνονται καθώς καμπουριάζουν τα άφυλα λευκά τους σώματα καθώς στέκονται πάνω απ’τα συντρίμμια της σε κλίμακα 1:10.000.000 και προσπαθούν να χωνέψουν ότι δε θα μάθουν ποτέ τι ζήσαμε (συγγνώμη για το θράσος μου) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKANTHI Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 (edited) δεν το κατάλαβα ...τίποτα δεν κατάλαβα, δεν είναι κακό, είναι?? Ίσως είμαι η μειονότητα αλλά γνώμη και πάλη δικαιούμαι να εκφέρω , αν μου το εξήγησης ίσως μπορέσω καλύτερα, να το κατανοήσω, ανάλογα να εκφραστώ ,σαν γραφή όμως μου άρεσε σαν νόημα??ης αναμονή……η αλλιώς δεν κατάλαβα χριστό... Edited January 12, 2011 by NIKANTHI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 δεν το κατάλαβα ...τίποτα δεν κατάλαβα, δεν είναι κακό, είναι?? Ίσως είμαι η μειονότητα αλλά γνώμη και πάλη δικαιούμαι να εκφέρω , αν μου το εξήγησης ίσως μπορέσω καλύτερα, να το κατανοήσω, ανάλογα να εκφραστώ ,σαν γραφή όμως μου άρεσε σαν νόημα??ης αναμονή…… ε δεν είναι κάτι παραπάνω απ'αυτό που λέει, στο δυστοπικό μέλλον κάποια πλάσματα προσπαθούν να πάρουν τις συλλογικές μνήμες από διάφορους επιζήσαντες για να δούν τι γινόταν τότε αλλά η ίδια η φύση αυτών των αναμνήσεων (θρυμματισμένες/ασύνδετες όπως τα βιώματα τα ίδια) αποτρέπουν κάθε ανάγνωση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKANTHI Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 οκ φίλος, το ψήλοκαταλαβα για να είμαι ειλικρινής αλλά ίσως αν μου επιτρέπεται, σαν νόημα εφόσον είναι ιστορία, δεν είναι αφηρημένο το ποίημα σου ,θα έπρεπε να το δόσης λίγο περισσότερο όγκο, λεπτομέρειες και όχι τα πάντα να αφήνονται ης την φαντασία του αναγνώστη σου, η ταπεινή μου γνώμη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Είμαι υπερ του μοντερνισμού και της ασάφειας (προφανώς το καταλαβαίνει κάποιος και από το nickname μου αυτό), ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι αυτή τη φορά με ενθουσίασες... Ναι είναι καλογραμμένο, να βγάζει πικρία, αλλά δε με άγγιξε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts