Electroscribe Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Τα στοιχήματα ευπρόσδεκτα. Η εμπειρία μου ως GΜ λέει πως οι άλλοι καμιά φορά περιμένουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που δε σου έχουν περάσει από το μυαλό και μπορείς να τα οικειοποιηθείς, υποστηρίζοντας πως όντως αυτό σκόπευες να πεις από την αρχή. [Πάντως ο Παπακαλιάτης θα έκανε πολύ καλό Υψικράτη, αν και έχω σταμπάρει άλλον για το συγκεκριμένο ρόλο] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 (edited) Ρε σεις, καλή είναι η Χρυσορρόη. Ήταν κι εμένα μέσα στις επιλογές μου αλλά BIG SPOILER ALERT! μας τελειώνει στο τέλος του πρώτου βιβλίου (ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ). Κι έχουμε πολύ δρόμο μέχρι το τέλος... Με ποιον θα συμπάσχω στα επόμενα; Ε, και; Εξάλλου, τι θα ήταν η βασιλεία Αιγλωέων χωρίς αυτήν; ε; ε; Τρέμω μπροστά σε όσα περιμένουν τη χώρα τώρα Αλλά από την άλλη άν ήταν να εξαφανιστεί στο τέλος του πρώτου βιβλίου γιατί άφησε το χέρι της πίσω? Ελπίζω να μπορέσει να κάνει κάτι στη συνέχεια ο Μελέτιος γι αυτό. Εντάξει Λευτέρη? Στρώστον λίγο στη δουλειά τον τύπο. Κατά τα άλλα εγώ είμαι ανάμεσα στη Χρυσορρόη και τον Αλγεινό θα ψηφίσω την Χρυσορρόη τελικά ενώ από τον Αργυρό και τον Φιλάρετο σίγουρα προτιμώ Αργυρό, δεν το συζητάμε. Edited March 1, 2011 by melkiades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Και να που ακόμα κι ένα ξύλινο ρομποτάκι με υπαρξιακά προβλήματα και ασταμάτητη μουρμούρα, μπορεί να γίνει ο αγαπημένος χαρακτήρας ανάμεσα σε 50 πολεμιστές και 10 μάγους. Ειδωλολάτρες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Και να που ακόμα κι ένα ξύλινο ρομποτάκι με υπαρξιακά προβλήματα και ασταμάτητη μουρμούρα, μπορεί να γίνει ο αγαπημένος χαρακτήρας ανάμεσα σε 50 πολεμιστές και 10 μάγους. Ειδωλολάτρες! και πού να μην ήταν βουβή...ακούς εκεί μουρμούρα που όλο θέλει κάποιον να μιλήσει και δεν υπάρχει κανείς να την ακούσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Και να που ακόμα κι ένα ξύλινο ρομποτάκι με υπαρξιακά προβλήματα και ασταμάτητη μουρμούρα, μπορεί να γίνει ο αγαπημένος χαρακτήρας ανάμεσα σε 50 πολεμιστές και 10 μάγους. Ειδωλολάτρες! και πού να μην ήταν βουβή...ακούς εκεί μουρμούρα που όλο θέλει κάποιον να μιλήσει και δεν υπάρχει κανείς να την ακούσει. λογοτεχνική μουρμούρα έστω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Planch Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Και να που ακόμα κι ένα ξύλινο ρομποτάκι με υπαρξιακά προβλήματα και ασταμάτητη μουρμούρα, μπορεί να γίνει ο αγαπημένος χαρακτήρας ανάμεσα σε 50 πολεμιστές και 10 μάγους. Ειδωλολάτρες! Είμαστε είμαστε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Planch Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Και να που ακόμα κι ένα ξύλινο ρομποτάκι με υπαρξιακά προβλήματα και ασταμάτητη μουρμούρα, μπορεί να γίνει ο αγαπημένος χαρακτήρας ανάμεσα σε 50 πολεμιστές και 10 μάγους. Ειδωλολάτρες! και πού να μην ήταν βουβή...ακούς εκεί μουρμούρα που όλο θέλει κάποιον να μιλήσει και δεν υπάρχει κανείς να την ακούσει. Μα είναι ποτέ δυνατόν; Αλλά τι να πείς εδώ υπάρχει κόσμος που του αρέσει ο Φιλάρετος. Όλο ζημιές κάνει. κακομαθημένο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Χρυσορροή και τα μυαλά στα κάγκελα! Πλήρης απογοήτευση από τον "θάνατο" της στο τέλος... Ελπίζω σε ανάσταση Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts