Mesmer Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Scorpion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) Ενας ειναι Ο αντρας Edited February 1, 2011 by Stanley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ενας ειναι Ο αντρας Ο άντρας που δεν φοράει ποτέ παντελόνι, αλλά τυλίγεται με μια πετσέτα όταν βγει από το μπάνιο. Αυτά είναι. Αυτός είναι αντρας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ενας ειναι Ο αντρας Ο άντρας που δεν φοράει ποτέ παντελόνι, αλλά τυλίγεται με μια πετσέτα όταν βγει από το μπάνιο. Αυτά είναι. Αυτός είναι αντρας! Μα το έχω πει...Φοράει πετσέτα για να μην σοκάρονται από το θέαμα τα ανηψάκια, γιατί έξω στο δρόμο φοράει λευκό εσώρουχο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Ενας ειναι Ο αντρας Ο άντρας που δεν φοράει ποτέ παντελόνι, αλλά τυλίγεται με μια πετσέτα όταν βγει από το μπάνιο. Αυτά είναι. Αυτός είναι αντρας! Μα το έχω πει...Φοράει πετσέτα για να μην σοκάρονται από το θέαμα τα ανηψάκια, γιατί έξω στο δρόμο φοράει λευκό εσώρουχο... 1ον: Μη μου σπαμάρετε το τόπικ, μικρά και αθώα μου αγοράκια... 2ον: Άραγε πού έχουν τα γεννητικά τους όργανα οι πάπιες; Μην απαντήσετε, γιατί θα είναι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 (edited) Ήρωες απο το A song of ice and fire John Snow Jaime Lannister Rhaegar Targaryen (παρότι νεκρός πολλοι ασχολήθηκαν μαζί του) Edited February 2, 2011 by lizbeth_covenant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Α να γειά σου! Τζον Σνόου λέμε! Να και μία του Ανομάντερ Ρέικ (από τα Μαλαζιανά βιβλία του Έρικσον) που με άρεσε: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Jon Snow... Παλικάρι... Κρίμα που βάλανε έναν μπουνταλά φλωράκο με μπούκλα στο (σχετικά κοντό) μαλλί να παίξει τον γαμιστερό Τζον... Ήθελα έναν πιο αρρενωπό, όπως και να το κάνουμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyries Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Vincent Valentine και Archer από FateStay Night (και οι δυο στα κόκκινα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Howarang από Tekken: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Παρατηρώ ότι οι χάρτινοι άντρες που σας αρέσουν είναι πολύ όμορφες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Παρατηρώ ότι οι χάρτινοι άντρες που σας αρέσουν είναι πολύ όμορφες. ... σα διαφήμιση λευκαντικού. Πράγματι, με κάνει να αναρρωτιέμαι σε ποιούς απευθύνονταν τελικά όλοι εκείνοι οι πεφουσκωμένοι με τα τσίγκινα σώβρακα. Α ρε, μόνο οι Γιάπωνες μας καταλαβαίνουν τελικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Παρατηρώ ότι οι χάρτινοι άντρες που σας αρέσουν είναι πολύ όμορφες. Νομίζω ότι μόνο τα μάνγκα αγοράκια είναι τόσο ...ουδέτερα. Εμένα μου αρέσουν οι ...δηλαδή κάτι ανάμεσα σε και σε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Όχι, ρε Κέλλυ, αυτοι είναι σαν παραφουσκωμένα στρώματα θαλάσσης... Κάνεις να ρίξεις μια τσιμπιά στα πισινά και παθαίνεις κάκωση στον αντίχειρα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Κάνεις να ρίξεις μια τσιμπιά στα πισινά και παθαίνεις κάκωση στον αντίχειρα! Ή ξεφουσκώνουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 (edited) Απροπό χάρτινα μούσκουλα: Όταν ήμουνα μικρούλι, έπαιρνα κάθε βδομάδα το "Αγόρι" για δαύτονε: Δεν έχανα τεύχος. Ο λόγος που έπαιζα τους Τουάθα Ντε Ντάνααν στα δάχτυλα πολύ πριν το παροιμιακό μου σκατό φτάσει στη θάλασσα. "Φίλα τον πέλεκύ μου!" (κατά λέξη μετάφραση του kiss my axe, υποθέτω...) Εδώ με τον πιστό του νάνο: Αυτά με την κέλτικη βαρβατίλα. Να κλείσω με κάτι λεπτεπίλεπτο εξ ανατολών. Edited February 3, 2011 by KELAINO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Renly Baratheon Brynden Tully Μα, γιατί λέτε πως πορώθηκα με το Game of Thrones; Η ιδέα σας είναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Όχι, ρε Κέλλυ, αυτοι είναι σαν παραφουσκωμένα στρώματα θαλάσσης... Κάνεις να ρίξεις μια τσιμπιά στα πισινά και παθαίνεις κάκωση στον αντίχειρα! Νομίζω ότι δεν κατάλαβες. Εγώ είπα ότι μου αρέσουν οι επειδή δεν είναι ούτε ούτε , αλλά κάτι ανάμεσα. Παν μέτρον άριστον, δε συμφωνείς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Μπα, πολύ ψεύτικοι μ' όλα αυτά τα μούσκουλα να σε διδάσκουν ανατομία είτε το θέλεις είτε όχι... Αν δεν έχει μπυροκοιλιά ο άντρας, πα να πει πως δεν ξέρει ν' απολαμβάνει την μπύρα κι αυτό είναι βασικό μειονέκτημα σ' έναν άντρα. Τον κάνει σφιχτόκωλο. Με την κακή έννοια. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Ω γυναίκες. Πόσο ξέρετε τι θέλετε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Εδώ ομιλούν αι γυναίκαι. Έχουμε αρκετές μπούκλες μεταξύ μας για να τις τραβολογάμε διαφωνώντας με το πάσο μας. Στο τσαρδί σας, Χαλκιδαίε γυναικομελετητή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Μπα, πολύ ψεύτικοι μ' όλα αυτά τα μούσκουλα να σε διδάσκουν ανατομία είτε το θέλεις είτε όχι... Αν δεν έχει μπυροκοιλιά ο άντρας, πα να πει πως δεν ξέρει ν' απολαμβάνει την μπύρα κι αυτό είναι βασικό μειονέκτημα σ' έναν άντρα. Τον κάνει σφιχτόκωλο. Με την κακή έννοια. :Ρ Εννοείς ότι ΚΑΙ ο sexy Αλαντίν σου φαίνεται ψεύτικος; Καλά, δε βλέπεις τέτοιους και κάθε μέρα στο δρόμο, αλλά γιατί να μη γίνεται ένας νορμάλ χαρακτήρας να έχει και καλό σώμα; Μόνο ο ψυχαναγκασμός χτίζει μυς, δηλαδή; Και, εν πάση περιπτώσει, εδώ μιλάμε για εμφάνιση, όχι για χαρακτήρες... Εσύ, κε Τουίτι μας, με τις 286 κυρίες Χατζηγιώργη, δεν έχεις υπόψη σου την περίπτωση να έχουμε διαφορετικά γούστα στους άντρες η καθεμία; Στο κλουβί σου να τσιμπάς καναβούρι λάιτ, με 0% τριγλυκερίδια! (Να, εδώ, στη δεύτερη μοιάζει με το Χατζηγιώργη γελαστό! Μα δεν είναι πολύ γλυκούλης;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Κοίτα, μπέσα τώρα... Αν εξαιρέσεις δυο φιλαράκια (τα είδες και στο πάρτυ του γάμου) που έχουν κι όλα τα μούσκουλα σε πλήρη διαφάνεια και τα μυαλά τους στην σωσή θέση, όλοι όσοι έχω γνωρίσει που είχαν αρκετό σκάλωμα με το σώμα τους για να παίζεις τρίλιζα στους κοιλιακούς τους, είχαν κάποιο σοβαρό θέμα με την πάρτη τους. Μα κόμπλεξ ήταν, μα μικρός Γιαννούκος ήταν, μα χάλια σεξ ήταν, μα σοβαρά ψυχοπροβλήματα (ενίοτε μεταδοτικά) ήταν, μα κουκούτσι μυαλό ήταν, κάτι στραβό το 'χαν πάντως κι ήταν τέτοιο το στραβό που δεν έβγαινε καν ζυγαριά για να το συγκρίνει. Μεταξύ μας, ισχύει και για τις γκόμενες αυτό (Γιολάντα και Σόνια εξαιρούνται. Όχι εγώ. Η άλλη Σόνια). Τώρα, οκ, για το οφθαλμόλουτρο πάω πάσο, εκεί μ' αρέσει και μένα η γράμμωση. Όχι τα ατέλευτα μούσκουλα, η απλή και ποταπή γράμμωση. Αλλά μόνο εξ αποστάσεως. Και μόνο για εικαστικούς λόγους. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Εδώ ομιλούν αι γυναίκαι. Έχουμε αρκετές μπούκλες μεταξύ μας για να τις τραβολογάμε διαφωνώντας με το πάσο μας. Στο τσαρδί σας, Χαλκιδαίε γυναικομελετητή! Σε συρτάρι εδώ στο σπίτι, τυλιγμένο σε ρολό, έχω σε ελαιογραφία ένα nude study της ομορφιάς μου, που έκανε κάποτε μια φίλη, αγγλίδα ζωγράφος. Μόλις καταφέρω να το φωτογραφίσω ψηφιακά, θα το αναρτήσω στο εδώ τόπικ. Ναι, αυτό είναι απειλή. Μουαχαχά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts