Valkyries Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Παρατηρώ ότι οι χάρτινοι άντρες που σας αρέσουν είναι πολύ όμορφες. Νομίζω ότι μόνο τα μάνγκα αγοράκια είναι τόσο ...ουδέτερα. Εμένα μου αρέσουν οι ...δηλαδή κάτι ανάμεσα σε και σε Απο ποιο manga είναι η δεύτερη εικόνα? =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Δεν ξέρω. Στην τύχη το βρήκα. Έβαλα στο google "manga boys" ή "manga men" ή κάτι τέτοιο και ένα από αυτά που έβγαλε ήταν αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Epic Fight Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Goku and Vengeta, Super Saiyan 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Epic Fight Πόσες πιθανότητες έχει ο ξανθόψειρας απέναντι στον υπέρτατο υπέρ-ήρωα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Epic Fight Πόσες πιθανότητες έχει ο ξανθόψειρας απέναντι στον υπέρτατο υπέρ-ήρωα; Στο μυαλό μου είσαι. Αλλά πιστεύω ότι ο Γκόκου το έχει το Αμερικανάκι...Πάνω από όλα,δεν έχει αδυναμίες(call me cryptonite) και επιπλέον μπορεί να ανεβαίνει επίπεδο σούπερ σάγιαν. Μα τι λέμε, εδώ έχει καταστρέψει πλανήτες, εδώ έχει γυρίσει απο τον άλλο κόσμο,τι καθόμαστε και συζητάμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Epic Fight Πόσες πιθανότητες έχει ο ξανθόψειρας απέναντι στον υπέρτατο υπέρ-ήρωα; Κι εγώ νομίζω ότι θα υποστήριζα τον Goku. Μάλλον επειδή τον συμπαθώ περισσότερο από τον Σούπερμαν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 (edited) Κι εγώ ψηφίζω ξανθόψειρα. Εντωμεταξύ, είδα αρκετό κόσμο από το Πάγος και Φωτιά εδώ στο τόπικ, αλλά όχι τη μεγάλη μου συμπάθεια: Ο Μπρονν, ο μιστοφόρος. Edited February 25, 2011 by KELAINO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Κι εγώ ψηφίζω ξανθόψειρα. Έτσι οι ξανθόψειρες, ζήτω μας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ρε παιδιά, μιλάμε για τον Superman. Ο πιο δυνατός άντρας στο σύμπαν! Κάθε αντίπαλος είναι καταδικασμένος στην ήττα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ρε παιδιά, μιλάμε για τον Superman. Ο πιο δυνατός άντρας στο σύμπαν! Κάθε αντίπαλος είναι καταδικασμένος στην ήττα. Αυτό που λες μου θυμίζει το επιχείρημα του Θωμά Ακινάτη -νομίζω- για την ύπαρξη του Θεού:ο Θεός είναι τέλειος εξ ορισμού,όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ατέλεια από την ανυπαρξία, άρα ο Θεός υπάρχει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ε, κάπως έτσι. Κατά DC Ευαγγέλιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ρε παιδιά, μιλάμε για τον Superman. Ο πιο δυνατός άντρας στο σύμπαν! Κάθε αντίπαλος είναι καταδικασμένος στην ήττα. Εμένα όμως με αρέσει το μαλλί του άλλου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AftPeakTank Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 εε καλα...Μπατμαν πανω απ'ολα Μα φυσικά.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AftPeakTank Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Δεν θέλω να διακόψω την παράθεση των ανδρών σας αλλά! Αυτόν τον κύριο τον γνωρίζετε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Geralt of Rivia, απλά θεός. Άντε, από βδομάδα έρχεται το Witcher 2 να λιώσουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 (edited) Οι γνωστοί σε όλους Ryu και Ken από το Street Fighter (κι επειδή έπρεπε να ξεφορτωθώ, επιτέλους, τα 666 ποστ - είχαν αρχίσει να με αγχώνουν ) Edited May 16, 2011 by Mesmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 (edited) Προσκυνω Aladdin.......... Ειναι μακραν ο αγαπημενος μου απο κομικ..... Ααααχχχχχ Αλαντιν..... Edited July 28, 2011 by BlackCatGirl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 Προσκυνω Aladdin.......... Ειναι μακραν ο αγαπημενος μου απο κομικ..... Ααααχχχχχ Αλαντιν..... Έχεις δει αυτό: Και συγκεκριμένα αυτό: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 (edited) Αυτός είναι γκέι. Βλέπεις πώς σπάει η λεκάνη; Κανείς ΑΝΤΡΑΣ άντρας δεν σπάει τη λεκάνη του να πετάξει όξω το κωλομέρι σα μοντέλα στην πασαρέλα. Και ο αντίχειρας στο βρακάκι, μμμμμμ, πολύ σέξι, τι να σου πω! Στάνταρ του 'χουν βάλει κάλτσα και σπασουάρ να φαίνεται ότι κάτι έχει εκεί μέσα που δεν κάνει μόνο τσίου. Γενικά, όλοι αυτοί οι φλούφληδες γκέι είναι. Δεν έχουν μπυροκοιλιά, το οποίο σημαίνει ότι δεν πίνουν μπύρες, το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι άντρες. Απλά μαθηματικά. Χώρια που έχουν όλα αυτά τα μούσκουλα, πας ν' ακουμπήσεις το κεφαλάκι σου να ζουζουνίσεις και παθαίνεις αγκύλωση. Ρε Κέλλυ, δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά, μα τι τους βρίσκεις; Edited July 28, 2011 by Sonya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 (edited) Τα έχουμε πει αυτά πριν κάτι σελίδες. Απλώς έμπασα την καινούργια λίγο περισσότερο στην προϊστορία του τόπικ. Και για το σπάσιμο της μέσης τα παράπονα στον σκιτσογράφο. Αν και, τώρα που το λες, για τον αληθινό Αλαντίν και τις ερωτικές του προτιμήσεις δε θυμάμαι αν μας δίνει κανένα στοιχείο το ορίτζιναλ παραμύθι. Την ταινία του Ντίσνεϋ δεν την έχω δει. edit: Και περί λατρείας προς τη μπυροκοιλιά μην τα παραλές, γιατί τα ακούει και ο Χατζηγιώργης και θα φουσκώσει η Χαλκιδαία κοιλίτσα μέχρι την Αθήνα χωρίς προαστιακό... Edited July 28, 2011 by wordsmith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Μπυροκοιλιά είπαμε, όχι δίκτυο γραμμών ΜΜΜ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 (edited) Τέτοια λέτε για εμάς που έχουμε μπυροκοιλιές (ή κοιλιές γενικώς) και μετά άμα βάζουμε κορσέ θα μας πείτε και drag queens! There is no pleasing womankind!! Edited July 29, 2011 by Oberon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Χριστινα και εμενα μου αρεσει η κοιλιτσα στον αντρα, και ποτε δε παω με βαση τους κοιλιακους - καλοριφερ (εκτος αν ειναι ο Statham, που εκει τα χανω με ολο το πακετο).. Απλα θεωρω πως στα κομικς η κοιλιτσα θα ηταν λιγο...εχμμ...πως να το πω...αταιριαστη & σιγουρα δε θα εδινε καλο αποτελεσμα...Ειναι τελειως διαφορετικα στη πραγματικοτητα! Οσο για τις φωτο που εβαλε η Κελλυ, ειναι πραγματι πολυ καλες, αλλα δεν καταφερνουν να αποτυπωσουν αυτον τον ...original..... αλητη (αχ) aladdin...,οποτε παρακαλω να μη σχολιαστει περαιτερω το σπασιμο της λεκανης που στην ουσια δεν υπαρχει!!!αντε τωρα!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 (edited) Ποιος χέζει κοιλιακούς και μπυρόκοιλα... Αυτός ο τύπος είχε ιδανικά!!! V For Vendetta Edited July 29, 2011 by TheSea IsBurned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts