wordsmith Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 Ποιος χέζει κοιλιακούς και μπυρόκοιλα... Αυτός ο τύπος είχε ιδανικά!!! V For Vendetta Μικρή και ταλαντούχα, είσαι Ο.Τ.: εδώ μιλάμε για εμφάνιση. Αυτός που προσκομίζεις φοράει μάσκα και κάπα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Ποιος χέζει κοιλιακούς και μπυρόκοιλα... Αυτός ο τύπος είχε ιδανικά!!! V For Vendetta Μικρή και ταλαντούχα, είσαι Ο.Τ.: εδώ μιλάμε για εμφάνιση. Αυτός που προσκομίζεις φοράει μάσκα και κάπα. Πφφφ.... Δεν ξέρετε από τέχνη Και πού το λέει εξάλλου ότι μιλάμε για εμφάνιση;;; Πρώτον, δεν είδα κανέναν όμορφο και δεύτερον κάμποσοι φορούσαν μάσκα και κάπα Και στο κάτω-κάτω εμένα οι άντρες με ιδανικά με ελκύουν και σεξουαλικά ( ) οπότε μου αρέσει και η εμφάνισή τους (Και τι που δε φαίνεται;; Έτσι είναι πιο μυστηριώδης ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Εγώ θα δώσω το +1 μου στην Σάντυ γιατί βλέπει πολύ μακριά. Αν ο άντρας δεν μου κάνει οχτάδυμα στον εγκέφαλο, τι να την κάνω την τρίλιζα στο στομάχι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Εγώ θα δώσω το +1 μου στην Σάντυ γιατί βλέπει πολύ μακριά. Αν ο άντρας δεν μου κάνει οχτάδυμα στον εγκέφαλο, τι να την κάνω την τρίλιζα στο στομάχι... Αυτό έγραψε! Θα μπορούσες να το κάνεις t-shirt και θα ήταν η επιτυχία της δεκαετίας! +1 στη Χριστίνα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Εγώ θα δώσω το +1 μου στην Σάντυ γιατί βλέπει πολύ μακριά. Αν ο άντρας δεν μου κάνει οχτάδυμα στον εγκέφαλο, τι να την κάνω την τρίλιζα στο στομάχι... ΕΤΣΙ!! ΠΕΣ ΤΑ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Εγώ θα δώσω το +1 μου στην Σάντυ γιατί βλέπει πολύ μακριά. Αν ο άντρας δεν μου κάνει οχτάδυμα στον εγκέφαλο, τι να την κάνω την τρίλιζα στο στομάχι... ΕΤΣΙ!! ΠΕΣ ΤΑ!!! Σε κάτι τέτοιο ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 You read my mind, sister. Arrrrrrrrrr..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 WHY SO SERIOUS? HAHAHA HAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Η καινούργια χάρτινη συμπάθειά μου, ο Thorfinn από το Vinland Saga, εδώ σε φάση αιμοδιψούς νεανίσκου: και εδώ αγροτόπουλο εις την Δανιμαρκίαν: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 ΠΩΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΙ DETHKLOK?? Σοβαρότατη παράλειψη! Nathan Explosion Skwisgaar Skwigelf Toki Wartooth William Murderface aaaaaaand Pickles! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panwraia Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) Ο αγαπημένος μου χάρτινος ήρωας (Kakashi Hatake) Edited September 12, 2012 by panwraia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotanine Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Είναι ένα κόμικ, δεν θυμάμαι πώς το λένε, με πολύ φιλοσοφικούς διαλόγους και έχει μια πορτοκαλομάλλα, πολύ σέξι και τέλεια πρωταγωνίστρια και έναν ξανθό, δευτερεύοντα ήρωα,που σώζουν τον κόσμο. Ο ξανθός είναι πολύ όμορφος και ιδανικός. Αλλά ως επί το πλείστον, τα κόμιξ απευθύνονται σε ανδρικό κοινό, δυστυχώς ή ευτυχώς και δεν υπάρχουν πολλοί ωραίοι άνδρες σε σύγκριση με τις γυναίκες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts