Tattoman Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Σκουριά Σκουριάζει το σάρκινο σεντόνι μου, Όμως στον καθρέφτη στιλπνό ακόμη Σπαρταρά το φως Λεκιάζει η μαραμένη μάσκα μου, Όμως γλυκιά οσμή κυλάει ακόμα Στην ψυχή μου Τρεμοπαίζει η φλόγα στην τρώγλη, Σκιές χορεύουνε σαν φίδια στο κορμί μου, Λίγο προτού η ρόδινη λάμψη Στην άβυσσο χαθεί. …Και η ψυχή μου ρεμβάζει στο κατώφλι, καθώς το χαγιάτι βουλιάζει στον πυθμένα της όασής μου… 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Έχει μια νωχελικότητα αυτό εδώ, που μου αρέσει. Περίεργο, αλλά βγάζει μια γλύκα, κάτι που τέλος πάντων μέσα του θέλεις να βουλιάξεις, να αφεθείς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Δεν μπορω να πω πως το καταλαβα αλλα καποια σημεια μου αρεσαν οπως τα φιδια σκιες και οι τρεις τελευταιοι στιχοι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Καλέ μου tatto εμένα μου άρεσε... Μπορώ να πω ήταν ότι πρέπει για να μου ελαφρύνει το ξημέρωμα. Καλή συνέχεια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts