SpirosK Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως "ασύνδετη" η προσωπικότητα της κοπέλας "You", παίρνοντας υπόψη ότι αυτά τα 4 είναι όλα κι όλα τα τσατ που έκαναν (από ότι φαίνεται) ;; Ειδικά από το "ατύχημα" και μετά, μου φαίνεται παντελώς αλλού. Από καχύποπτη έφθασε να μιλάει και να μη φρικάρει με έναν τέτοιο τύπο με 3 μόνο τσατ;; Όσο και να σοκαρίστηκε δλδ..... κάπου κάτι δε μου κάθεται καλά. In any case, ωραία ιδέα (αν και κλισέ στο χώρο των πληροφορικών, υπάρχουν μέχρι και παλιές web σειρές με chat-only-interface) και σοβαρό, λιτό γράψιμο. Can't go wrong. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howard Crease Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Δεν είχα διαβάσει άλλες ιστορίες τέτοιου στυλ, και μπορώ να πω πως μου "έμεινε"! Βέβαια, ίσως να βάζεις το Θάνατο να μιλά με πολύ creepy στυλ. Δε νομίζω πως τού ταιριάζει Την ψυχολογία της κοπέλας την κατάλαβα. Και το γεγονός ότι ήταν πολύ "άνετη" όταν μιλούσε για την αυτοκτονία της -την υπονοούσε, μάλλον- είναι απείρως σωστό. Δε λένε ψέμματα στο Θάνατο! Τρομερό γράψιμο, και πολύ καλοδουλεμένη chat simulation! Congrats Ευγενία! ...ή μάλλον, ευχαριστούμε ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Είναι έξυπνη ιδέα και παρά το ''παράλογο'' της υπόθεσης, λειτουργεί καλά. Αναρωτιέμαι αν θα δούλευε καλύτερα ως απλά chat, IRC ίσως, έτσι για το ρετρο της υπόθεσης. Ο διάλογος είναι καλός, συχνά εκεί αποτυγχάνουν πολλά διηγήματα που διαβάζω, όταν ο διάλογος είναι ξύλινος. Θα μπορούσες πάντως εύκολα να το ''γεμίσεις'' με κανονική πλοκή και θα δούλευε εξίσου καλά νομίζω. Αν δεν βαριέσαι δηλαδή. Μια ιδέα επίσης είναι η ιστορία να εξελίσεται σε βάθος χρόνου με τον θάνατο να της μιλάει τις εποχές που σκέφτεται την αυτοκτονία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helena Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Οταν τελειωσα το διαβασμα της ιστοριας ημουν ετοιμη να ζητησω απο καποιον να με βοηθησει επειδη δεν πολυκαταλαβα καποια πραγματα, ισως επειδη δε βλεπω τα λινκσ. ωστοσο τα σχολια σας με κατατοπισαν. μου αρεσαν κι εμενα οι διαλογοι και οι ενδιξεις, ηταν καλη ιστορια και πιστευω πως η εκταση της ηταν οση ακριβως επρεπε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Ευχαριστώ! Χαίρομαι που σας άρεσε! Helena συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά ήθελα να το κάνω όσο πιο κοντά γίνεται σε μια chat συνομιλία και γι αυτό χρησιμοποίησα και λίνκς! Ευχαριστώ πάντως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts