heiron Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Μιας και ειναι επικαιρο αυτες τις μερες πως σας φαινονται ιστοριες ΕΦ που εχουν ως βαση προσωπα,γεγονοτα κτλ απο τη Βιβλο;Και ποιες προτεινετε; Προσωπικα μου αρεσει αυτο το παιχνιδι θρησκειας-ΕΦ αλλα δεν ειναι και πολλες οι ιστοριες του ειδους που μου ερχονται κατα νου.Κανα δυο ειναι το Behold the man και το Ας παμε στο Γολγοθα που παρεπιπτοντως ειναι και τα 2 time travel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον μπέρδεμα στοιχείων, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επεκταθεί πέρα των χρονοταξιδιών. Το μόνο βιβλίο που έχω διαβάσει έχει κι αυτό να κάνει με χρονομηχανές. Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σου, του Κωνσταντίνου Ρωμοσιού. Μικρό, γρήγορο, έξυπνο κι ευχάριστο. Προτείνεται, αναμφίβολα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Να και μία σχετική φωτό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts