Jump to content

Ολύμπιοι εν δράσει

Mesmer

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, Κυριάκο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι Ολύμπιοι αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για σένα. Περιμένω να διαβάσω την ιστορία σου.

Μεταξύ μας, μου έχουν έρθει και μερικές σκηνές για ένα δεύτερο επεισόδιο, αλλά ακόμα απέχει από το να γίνει ολοκληρωμένη ιστορία. Θα δούμε πώς θα πάει.

• 5 months later...

:woot_jump: ΧΑαχχαΑΧχαΑΧΑα!! Πολυ πλακα!

Το διαβασα γιατι το ειχαν λινκ στην ιστορια σου για το ατακα και επι τοπου... αλλιως δεν ξερω ποτε θα το επαιρνα πρεφα!

Ειναι τοσα που προσπαθω να διαβασω για να ειμαι σχετικα ενημερωμενη μετα απο τοση απουσια ...

Το στιλ που γραφεις (τουλαχιστον αυτες τις συγκεκριμενες ιστοριες) ειναι ωραια χιουμοριστικο και χαβαλεδιαρικο αλλα τοσο οσο πρεπει... δεν ξεπερνας τα ορια, κατι που κατα την γνωμη μου θελει ταλεντο και σωστη κριση...

Ειναι φρεσκο, εξυπνα στημενο και ο τιτλος μου θυμησε την ελληνικη ταινια "μικροι μεγαλοι εν δρασει"(απο τις πιο αγαπημενες μου)

Μπραβο σου!

Για σικουελ ... Ανυπομονω!

Αλλα νομιζω πως δεν πρεπει να βιαστεις... για να σου ερθει μια πολλη καλη ιδεα που θα το απογειωσει ακομα περισσοτερο...το φανταστηκα σιριαλ κωμωδιας...Θα ηταν εκπληκτικο!

Συγχαρητηρια και για την δημοσιευση!

Edited by laas7

Ευχαριστώ για το σχόλιο, Μαριάντζελλα. Χάρηκα πολύ που σου άρεσε και που το διασκέδασες. :)

Ανυπομονώ κι εγώ ο ίδιος για το σίκουελ. :lol:

• 3 years later...

Χαχαχαχα, υπέροχη, ότι έπρεπε για να ξεκινήσει η μέρα μου ευχάριστα. Να 'σαι καλά Άγγελε! Που ήταν κρυμμένη αυτή τόσο καιρό; Γέλασα με την ψυχή μου με τον Ερμή, αλλά και με το περιεχόμενο της βαλίτσας. Υπάρχει σίκουελ;

Ααα, πρέπει να ψάξω πιο επισταμένα στις πιο πίσω σελίδες της βιβλιοθήκης, κρύβονται θησαυροί εκεί μέσα. Άντε ρε δεινόσαυροι, αρχίστε τα bump να μην σκάβουμε στην τύχη... :)

• Like 1

Χαχαχαχα, υπέροχη, ότι έπρεπε για να ξεκινήσει η μέρα μου ευχάριστα. Να 'σαι καλά Άγγελε! Που ήταν κρυμμένη αυτή τόσο καιρό; Γέλασα με την ψυχή μου με τον Ερμή, αλλά και με το περιεχόμενο της βαλίτσας. Υπάρχει σίκουελ;

Ααα, πρέπει να ψάξω πιο επισταμένα στις πιο πίσω σελίδες της βιβλιοθήκης, κρύβονται θησαυροί εκεί μέσα. Άντε ρε δεινόσαυροι, αρχίστε τα bump να μην σκάβουμε στην τύχη... :)

Επ, πού την ξέθαψες αυτήν; Είχα περάσει πολύ καλά γράφοντάς την και χαίρομαι όταν βλέπω ότι περνάνε καλά κι όσοι τη διαβάζουν. Ευχαριστώ για το σχόλιο!

Σίκουελ δεν υπάρχει, αλλά είχα σκεφτεί κάτι. Ολύμπιοι εν δράσει: Η επιστροφή ενός θρύλου. Η οποία θα είχε να κάνει με τον από μηχανής θεό, ο οποίος, φυσικά, θα οδηγεί μηχανή. (Το λέω κι εdώ μπας κι αξιωθώ να τη γράψω κάποια στιγμή).

Επίσης, για να περάσεις καλά, εδώ είναι οι αγαπημένες μου κωμωδίες:

Επιστημονική Φαντασία, από mman.

Τρόμος, από dagoncult.

• Like 1

Ναι Άγγελε, να καθίσεις και να γράψεις το σίκουελ οπωσδήποτε, απ' ότι είδα στα σχόλια είναι πολύς κόσμος (εμού συμπεριλαμβανομένου) που το θέλει, και μάλιστα περιμένουν καιρό! :)

Ευχαριστώ για τα λινκ-προτάσεις, θα τις διαβάσω σίγουρα, είναι και οι συγγραφείς που αποτελούν εγγύηση. :)

• Like 1

Πολύ ωραίες ιστοριούλες. Η καλύτερη για μένα είναι οι ιστορίες του Άρη με τον Ερμή και η τελευταία του Ποσειδώνα. Πολύ γέλιο λέμε!!

• Like 1

Φοβερή ιστορία, την είχα ξαναδιαβάσει αλλά για κάποιο λόγο δεν είχα σχολιάσει.

Πολύ γέλιο. 

• Like 1