Rikochet Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 ναι λοιπόν δεν θα περπατήσουμε ποτέ μαζί να σου δείξω στο ρουφ τα Ι Χ Θ Υ Σ – ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ πλάι στους ανάποδους σταυρούς και τα καντήλια που μυρίζουν σκυλοτροφή και μίσος και στον προαστιακό τα μαύρα τρένα που έρχονται διακριτικά μετά τα μεσάνυχτα γεμάτα πτώματα που ψιθυρίζουν τραγουδάκια που αν κλέψεις καμιά ματιά θα δείς ράμματα στο στήθος κι αν ρωτήσεις μερικοί θα σου πούν δεν είναι μύθος ότι μέσα τους έχουν χώσει τη νέα μαύρη πρέζα σε πακετάκια και: δε θα μας δείς να πίνουμε τσιγαρόζουμο και να χαμογελάμε στις γόπες που επιπλέουν να κλέβουμε λάδι απ’τις εκκλησίες για να τηγανίσουμε βουντού κοτόπουλα μαζί με τα φτερά τους το γκουρμέ της κινέττας είναι σατανισμός στην παλλήνη μέχρι τους καννίβαλους στο πικέρμι που τρώνε γύφτους στο μενίδι που πουλάνε όπλα στους ρουμάνους που δίνουν γυναίκες στους πατεράδες μας που τους βαρεθήκαμε και: γιαυτό/δε θα μας δείς να στήνουμε οδοφράγματα περιμετρικά και ζαλισμένοι και οκλαδόν και ζόμπι να φυλάμε την έξοδο μη τυχόν βγεί κανείς όσο στατικά ραδιόφωνα κι επιθυμίες ναπάλμ καίνε το χάρτη αλλά όχι την αθήνα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odesseo Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 (edited) Το κοινοποιώ στο προφίλ μου στο FB. Edit: και στο blog μου. Edited April 21, 2011 by odesseo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Έχει ένα παράξενο ρυθμό. Λόγω της έλειψης των στίξεως. Μεγάλη αναπνοή στην αρχή με τις πρώτες λέξεις να ειναι πιο μεγάλες και όλο μικρότερες κι όλο μικρότερες μέχρι να τελειώσει η αναπνοή και πάλι από την αρχή. Προσπαθώ να το παρομοιάσω με τον ήχο του τρένου, αλλά δεν νομίζω ότι μοιάζει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odesseo Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Μην πας μακριά, Διγέλαδε. Μέχρι το Ρουφ. Πήγαινε μόνος, βράδυ, εκεί στον σταθμό (έχει και ένα παλιό αμαξοστάσιο) και θα σου αποκαλυφθούν όλες αυτές τις εικόνες. Κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο από τα τρένα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 (edited) Έχω πάει και έχω παρακολουθήσει θεατρική παράσταση εκεί (στο παλιό αμαξοστάσιο) ;) Edited April 21, 2011 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Αγνοώ τις εικόνες αυτές και πιστεύω ότι δεν του χρειάζεται αυτή η ασυμμετρία στο ρυθμό. Είναι πάρα πολύ καλό, έτσι κι αλλιώς. Μπράβο σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts