Lady Nina Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Ο ουρανός στη γη Κάτω απ’του φεγγαριού το φως πιστοί πολλοί προσμένουν και ένα περιστέρι τους βλέπει από ψηλά. Ξάφνου ηχούν καμπάνες -άκου τες πώς χτυπούν!- το περιστέρι στέκει μακριά πριν να πετάξει. Και πριν να φύγει βλέπει τον ουρανό στη γη, μάτια που λαμπυρίζουν χιλιάδες τα κεριά σε χέρια τρεμάμενα. Μοιάζει το προαύλιο της εκκλησιάς μ’αστροκέντητο ουρανό κάθε πιστός και άστρο κάθε ψυχή και φως. Κι εκεί μες στο χαμό -βεγγαλικά παντού- στ’αυτιά του φέρνει το ελαφρύ αεράκι το «Χριστός Ανέστη» -ψηλά ταξιδεύει. Αγαλλίαση φέρνει κι ευτυχία και το πουλί μακριά πετά. Με αυτό τον τρόπο θέλησα να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Πολύ όμορφο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Ευχαριστούμε για τις ποιητικές ευχές Lady! Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witch King of Angmar Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 ωραίο και επίκαιρο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Xrόνια πολλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Augustine Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 [Ευχαριστούμε! Χρονια πολλά σε όλους! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Πολύ γλυκούλι και "lady nina"-ιάρικο όμως επισυνάπτω από την κορυφή της σελίδας: "Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα ποίημά σας, πρέπει να είναι *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* και *ΞΕΚΑΘΑΡΑ* επιστημονικής φαντασίας, ή μυθοπλασίας, ή τρόμου!" και καλά, για μένα η θρησκεία είναι μυθοπλασία, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό γενικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 Χρόνια Πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη! Σπύρο, βλέποντάς το από τη σκοπιά ενός περιστεριού, είναι μυθοπλασία, δεν είναι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Πολύ γλυκούλι και "lady nina"-ιάρικο όμως επισυνάπτω από την κορυφή της σελίδας: "Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα ποίημά σας, πρέπει να είναι *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* και *ΞΕΚΑΘΑΡΑ* επιστημονικής φαντασίας, ή μυθοπλασίας, ή τρόμου!" και καλά, για μένα η θρησκεία είναι μυθοπλασία, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό γενικά... χαχα +1 και θα συμπληρώσω και τρόμου και σεξ και επιστημονικής φαντασίας και σουρεαλισμού και μαγικού ρεαλισμού και............. Πρέπει να ανεβάσω κι εγώ κανένα "θρησκευτικό" μου ποίημα για να ισορροπήσει η ζυγαριά, ή μάλλον άστο καλύτερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Planch Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Πολύ γλυκούλι και "lady nina"-ιάρικο όμως επισυνάπτω από την κορυφή της σελίδας: "Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα ποίημά σας, πρέπει να είναι *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* και *ΞΕΚΑΘΑΡΑ* επιστημονικής φαντασίας, ή μυθοπλασίας, ή τρόμου!" και καλά, για μένα η θρησκεία είναι μυθοπλασία, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό γενικά... Για τα δύο τρίτα του πληθυσμού του πλανήτη είναι μυθοπλασία. Μας αρκεί. Για το άλλο "non falsifiable hypothesis. Οπότε θα συνεχίσω να τρώω αρνακι το Πάσχα, να τσουγκρίζω αυγά και να στολίζω δέντρο τα Χριστούγεννα ανεξάρτητως μικρολεπτομεριών όπως η ιστορικη ακρίβεια ή τα θαύματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts