Rikochet Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 τους έβλεπα να γλυκαίνονται και να λιώνουν στην πυλωτή στη βάση του ουρανοξύστη εικοσιτόσοι όροφοι και μόνο κάτι άρρωστα φώτα να θυμίζουν ότι κάτι κινείται εκεί μέσα κάτι ζεί ήθελα να τους πώ δε πειράζει που είστε αφανείς είστε οι αγαπημένοι μου ερωτευμένοι μια μέρα θα γίνω σαν εσάς θα ερωτεύομαι δίπλα στο τσιμέντο και θα φυτρώνουν νέα είδη λουλουδιών απ’τα γκραφίτι εκεί που ακουμπάμε τις ιδρωμένες πλάτες μας το καλοκαίρι SILDI GANSTA FFK’S ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΓΚΕΤΟ – ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ σε τι όμορφους κήπους παίζουμε και πού είναι ο απαγορευμένος σας καρπός και πού είναι το φίδι; κάποιος είπε στον έναν ότι το κτίριο χτίστηκε στη χούντα και μέσα μένουν κτήνη και είναι το πιο ψηλό σε όοολη την αθήνα τώρα μου λέει δεν είμαστε πια μαζί και κάποιος έσβησε τα γκραφίτι δε βρήκαμε ποτέ το μήλο μου είπε και πήγε να κλάψει αλλά ντράπηκε της είπα για το κτίριο μου εκμυστηρεύτηκε και έφυγε δε θα ξαναγυρίσει πια και απ΄ό,τι μαθαίνω έπαψε να κοιμάται τουλάχιστον αν δεν κοιμάται ε γιάννη; μου με είπε νόημα αν δεν κοιμάται τότε επίσης δε ξυπνάει χωρίς εμένα δίπλα της Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Δυσκολεύομαι να σχολιάσω την ποίηση, κι ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για κάτι δικό σου. Τα κείμενά σου έχουν μια σιγουριά και μια ωριμότητα κάποιου που ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Συγχαρητήρια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Πολύ ιδιαίτερο στιλ, για αυτό και μόνο σου αξίζουν εύσημα. Λίγο του δρόμου, λίγο σοφιστικέ, λίγο ευαίσθητο, λίγο μάγκικο, όλα μπαίνουν στο χαρμάνι και βγάζουν ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Πράγματι αχταρμάς, αλλά πολύ ωραίος αχταρμάς ρε συ. Είναι ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα σύγχρονο ποίημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 (Εμένα μου θυμίζει πάρα πολύ ποιήματα της Κατερίνας Γώγου). Πολύ ωραίο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odesseo Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 ε γιάννη;κάτι πρέπει να γίνει με την περίπτωσή σου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts