Ad Noctum Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Όνομα Συγγραφέα: Αντώνης Κατσαρός Είδος: Τρόμου Βία; Ναι Σεξ; Ναι Αριθμός Λέξεων: 3075 Αυτοτελής; Ναι, αλλά μπορεί να γίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο... Δείπνο.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Είναι η ιστορία που είχες ανεβάσει στο διαγωνισμό για την πείνα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 Αναδιαμορφωμένη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 (edited) Η ιστορία σου μου προκάλεσε αισθήματα φρίκης και αηδίας. Επίσης με έκανε να αισθανθώ και αγωνία. Όταν ένα διήγημα σου βγάζει τέτοια συναισθήματα τότε κρίνεται ως πετυχημένο διήγημα τρόμου. Μου άρεσε το όλο «concept» της ιστορίας αλλά και οι περιγραφές σου. Αν θα άλλαζα κάτι στην πλοκή, αυτό θα είχε να κάνει με τον τρόπο εμφάνισης του ξαδέρφου ώστε η ιστορία να γίνει πιο αληθοφανής (είναι λίγο απίθανο, ο αγαπημένος ξάδερφος να είναι νεκρός εδώ και 10 χρόνια χωρίς να έχει τύχει να το μάθει ο Ανδρέας και να το μαθαίνει εκείνο ακριβώς το βράδυ μιλώντας με τη θεία του…). Edited May 8, 2011 by andlib Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted May 11, 2011 Author Share Posted May 11, 2011 Η ιστορία σου μου προκάλεσε αισθήματα φρίκης και αηδίας. Επίσης με έκανε να αισθανθώ και αγωνία. Όταν ένα διήγημα σου βγάζει τέτοια συναισθήματα τότε κρίνεται ως πετυχημένο διήγημα τρόμου. Μου άρεσε το όλο «concept» της ιστορίας αλλά και οι περιγραφές σου. Αν θα άλλαζα κάτι στην πλοκή, αυτό θα είχε να κάνει με τον τρόπο εμφάνισης του ξαδέρφου ώστε η ιστορία να γίνει πιο αληθοφανής (είναι λίγο απίθανο, ο αγαπημένος ξάδερφος να είναι νεκρός εδώ και 10 χρόνια χωρίς να έχει τύχει να το μάθει ο Ανδρέας και να το μαθαίνει εκείνο ακριβώς το βράδυ μιλώντας με τη θεία του…). Ευχαριστώ Ανδρέα! Έχεις δίκιο για την πλοκή... θα μπορούσα να το κάνω πχ ότι είναι λιγότερο από χρόνο νεκρός... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiana Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 (edited) Μου θύμισε πολύ την αρχή του "Παρία".Αν και προσωπικά δεν με τραβάει το τόσο σοκαριστικό, ήταν καλογραμμένο. Λαθος, τον Αρχοντα του Ψεύδους εννοούσα ...πάντως σίγουρα Μαστερτονιακό! Edited May 20, 2011 by christiana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Noctum Posted May 18, 2011 Author Share Posted May 18, 2011 Ευχαριστώ Χριστιάνα που μπήκες στον κόπο και το διάβασες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Σοκαριστικο, ανατριχιαστικο, φρικιαστικο...Δεν βρισκω αλλα λόγια να το περιγραψω. Μονο ότι τα μάτια μου ειχαν καρφωθει στην οθονη και ενιωθα σαν κατι να με αναγκαζε να τελειωσω την ιστορια. Σαν να με ειχε βουτηξει από το μαλλι και να μου κρατουσε το κεφαλι μπροστα στα πτωματα... Αυτη δεν ειναι η ουσια μιας αληθινα τρομακτικης ιστοριας αραγε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts