Jump to content

Τρεκικός Καναπές

DinoHajiyorgi

Recommended Posts

ναι, με τη σειρά τα πάμε. Ημέρα και ώρα ανακοινώνει ο Ντίνος.

Θα περιμένω πρώτα νέα από Βάσω.

ναι, με τη σειρά τα πάμε. Ημέρα και ώρα ανακοινώνει ο Ντίνος.

Θα περιμένω πρώτα νέα από Βάσω.

Δείτε όποτε θέλετε.

Θα σας προλάβω την Παρασκευή. (Έχω υποσχεθεί εκείνη την ημέρα άδεια στον εαυτό μου βρέξει-χιονίσει)

Θα σας προλάβω την Παρασκευή. (Έχω υποσχεθεί εκείνη την ημέρα άδεια στον εαυτό μου βρέξει-χιονίσει)

Δεν έχω πρόβλημα για το Whispers την Παρασκευή, και 22:00 η ώρα... εκτός κι αν...

Έτσι όπως το θέτεις Βάσω, θα μπορούσες να δεις παραπάνω από ένα επεισόδιο την Παρασκευή; :)

Δεν έχω πρόβλημα για το Whispers την Παρασκευή, και 22:00 η ώρα... εκτός κι αν...

Έτσι όπως το θέτεις Βάσω, θα μπορούσες να δεις παραπάνω από ένα επεισόδιο την Παρασκευή; :)

Αυτό ήταν το υπονοούμενο! (Αλλά θα ξεκινήσω να βλέπω γύρω στις 9.00)

Αυτό ήταν το υπονοούμενο! (Αλλά θα ξεκινήσω να βλέπω γύρω στις 9.00)

Σούπερ! Παρασκευή λοιπόν! Whispers και Paradise ξεκινώντας στις 21:00!! :yahoo:

Edited by DinoHajiyorgi

Μα έχει να δει και το Αρμαγεδδών!! τρία;

:huh:

Εεεε... ουπς... Σωστά. Armageddon και Whispers για την Βάσω. Whispers για τους υπόλοιπους.

Ουπς, τελικά, κάπου μπλεχτήκαμε.

ΟΚ λοιπόν. Armageddon για μένα και Whispers για όλους.

Κι ελπίζω σε ομαλότητα από δουλειές και ασθένειες από κει και μετά.

Άντε, κοντεύουν οι σούπερ ψίθυροι.

Πώς μπορούν να φύγουν λίγα pinned από αυτό το σαμπ-φόρουμ; Μπαίνω και είναι κάπου δέκατο το τόπικ μας κάθε φορά...

Whispers

Πολύ ωραίο θρίλερ, που βλέποντάς το τρίτη φορά μπόρεσα να το απολαύσω ακόμα περισσότερο, προσέχοντας μικρές λεπτομέρειες (και στις εκφράσεις ακόμα) που ίσως και να μη τις είχα προσέξει (όχι ότι θυμάμαι κιόλας). Το ευχαριστήθηκα πολύ.

Τώρα που θα έχει δει η Βάσω τον Αρμαγεδδώνα, να μιλήσω για την αγαπημένη μου σκηνή. Η τελευταία - τελευταία, εννοείται. Με τον καφέ.

Και στο σημερινό: Όταν ο Μπασίρ ρωτά τον Μάιλς πώς τα πάνε με την Κέικο στο Department χεχε. Ο οποίος Μάιλς, εκφραστικά «πετά». Μπράβο του.

Edited by nikosal

Whispers

Μάλλον η δεύτερη φορά που το βλέπω. Δεν θυμόμουν την λύση του μυστηρίου, αλλά με αρκετό Τρεκ, και αρκετή ε.φ., αν το κουρδίσεις, δεν θα πέσεις πολύ μακριά από την απάντηση. Σίγουρα δεν θα ήταν κάτι τρομερά πρωτότυπο. Έπαιξαν όμως ωραία με τα βλέμματα, για να δικαιολογηθεί και ο τίτλος του επεισοδίου, που σαν τίτλος δεν κυριολεκτεί.

Μα σοβαρά δηλαδή, έχουν βρει όλα αυτά τα ιατρικά μαραφέτια που με ένα σκανάρισμα μέχρι και παπάδες σου βγάζουν, και ο Μπασίρ χρειάζεται να χουφτώσει τον Ο'Μπράιαν πριν του ζητήσει να βήξει; :p

Edited by DinoHajiyorgi

Μην ξεχνάς ότι έψαχνε τη μικρή λεπτομέρεια που θα του έδινε να καταλάβει αν είναι πράγματι ή όχι ο Μάιλς. Γιατί υποτίθεται κανείς δεν ήταν σίγουρος.

αν το κουρδίσεις, δεν θα πέσεις πολύ μακριά από την απάντηση. Σίγουρα δεν θα ήταν κάτι τρομερά πρωτότυπο.

Πάντως δεν θυμάμαι καθόλου την πρώτη φορά που το είδα, να είχα πέσει κοντά. Με αιφνιδίασε το τέλος.

Edited by nikosal

Τώρα που θα έχει δει η Βάσω τον Αρμαγεδδώνα, να μιλήσω για την αγαπημένη μου σκηνή. Η τελευταία - τελευταία, εννοείται. Με τον καφέ.

Ω ναι! Ω ναι! Συμφωνώ!

Καλά ήταν και τα δυο επεισόδια.

Το Whispers ήταν ιδιαίτερο. Πάντως εχει δίκιο ο Ντίνος, δεν κατάλαβα γιατί είχε αυτόν τον τίτλο. Δε θα ήταν πιο λογικά να λεγόταν Suspicions ας πούμε;

Τι λέτε για αύριο βράδυ τώρα που πήρα πάλι φόρα;

αν το κουρδίσεις, δεν θα πέσεις πολύ μακριά από την απάντηση. Σίγουρα δεν θα ήταν κάτι τρομερά πρωτότυπο.

Πάντως δεν θυμάμαι καθόλου την πρώτη φορά που το είδα, να είχα πέσει κοντά. Με αιφνιδίασε το τέλος.

Δεν σου θύμισε το Impostor του Dick;

Τι λέτε για αύριο βράδυ τώρα που πήρα πάλι φόρα;

Ω, ναι. Paradise λοιπόν. Δυνατό σενάριο, από εκείνα που με επηρεάζουν, και εκτός ε.φ. Ανυπομονώ.

Πάντως εχει δίκιο ο Ντίνος, δεν κατάλαβα γιατί είχε αυτόν τον τίτλο.

Μα δεν ψιθυρίζουν όλοι διαρκώς πίσω από την πλάτη του;

Πάντως εχει δίκιο ο Ντίνος, δεν κατάλαβα γιατί είχε αυτόν τον τίτλο.

Μα δεν ψιθυρίζουν όλοι διαρκώς πίσω από την πλάτη του;

α ναι, παιζει να ηταν αυτος ο λογος για τον τιτλο (ο μονος που βγαζει νοημα)

νομιζω οτι ειναι απο τα αγαπημενα μου επεισοδια στο DS9

αρκετα καλη και η σκηνη με το βραδυνο που εφτιαξε η Κεικο στον Μαιλς, οπως επισης και η εξεταση του Μπασιρ στον Μαιλς οπου τον ρωταει κατι προσπαθωντας να δει αν το θυμαται, αρα και κατα ποσο ειναι ο αληθινος - ομως αν το δεις και απο την πλευρα του Ο'Μπραιαν φαινεται σαν να μην το γνωριζει ο γιατρος οποτε επιτεινει την αισθηση οτι κατι συμβαινει με τους υπολοιπους

δεν ειναι πρωτοτυπη ιστορια οπως πολυ σωστα λεει και ο Ντινος με το Impostor, παρ'ολα αυτα ειναι πολυ καλα δοσμενη

θα προσπαθησω για το Paradise σημερα βραδυ αν δεν βγω

αλλιως θα το παω αυριο ;-)

Paradise λοιπόν. Δυνατό σενάριο, από εκείνα που με επηρεάζουν, και εκτός ε.φ.

Πολύ καλό επεισόδιο, με μπόλικη τροφή προς σκέψη. Όχι πως δεν θα γούσταρα να ξεριζώσω εκείνο το αυτάρεσκο χαμόγελο της Αλίξους, αφρίζω από κάτι τέτοιους χαρακτήρες. Η στέρηση της επιλογής και η φασίζουσα επιβολή μιας ιδέας, μιας οποιασδήποτε ιδέας, με κάνει να τα βλέπω κόκκινα, κι ας συμφωνούσα στα πλεονεκτήματα της βουκολικής ζωής.

Αγαπημένη μου στιγμή - φυσικά - η επιστροφή του Σίσκο στο κλουβί του.

A, ναι, πολύ καλό επεισόδιο. Το θέμα είναι ότι Αλίξους και ομάδες με παρόμοια φιλοσοφία / τρόπο ζωής, ακόμα και απέναντι στη σύγχρονη ιατρική πχ., υπάρχουν σήμερα ανάμεσά μας. Να μου πεις, υπάρχουν το... 2400, δεν θα υπήρχαν σήμερα;

Μου άρεσαν οι ερμηνείες των καλεσμένων ηθοποιών, πολύ. Και ο Βίνοβιτς (Τζόζεφ) και η Στρίκλαντ (Αλίξους). Η Αλίξους ήταν πολύ δύσκολος ρόλος και ήθελε πολλά προσόντα για να βγει.

Αγαπημένη μου σκηνή, το... μη-μασάζ στον Σίσκο. Βράχος. Ενώ με το αερικό τις προάλλες ήταν έτοιμος για όλα...

Edited by nikosal

Αγαπημένη μου σκηνή, το... μη-μασάζ στον Σίσκο. Βράχος. Ενώ με το αερικό της προάλλες ήταν έτοιμος για όλα...

Πολύ χαίρομαι που δεν ήμουνα η μόνη που έκανε αυτή την πονηρή σκέψη! :devil2:

Ντίνο, κι εγώ θα ήθελα να μπορούσα να της ρίξω ένα χεράκι ξύλο της κυρίας. Μου θύμιζε λίγο σηνές με ιεροεξεταστές που σε κάνουν κομματάκια για το καλό σου.

Θα μπορούσε σίγουρα να ήταν ένα επεισόδιο από οποιοδήποτε Trek. Άνετα μπορούσα να φανταστώ Kirk και Scotty στους ρόλους (μόνο που εκεί ο Kirk δε θα αρνιόταν το μασάζ -ναι το σκέφτηκα κι αυτό ;-) ) ή ακόμη καλύτερα τον Πικάρ να μπαίνει στο κλουβί. Διαχρονικό το θέμα, σημαντικά και τα διλήμματα.

Δευτέρα επόμενο;

Δευτέρα επόμενο;

Shadowplay. Επίσης αγαπημένο. Ίσως το δω λίγο πιο αργά, αλλά Δευτέρα it is!

Σήμερα Shadowplay!

Με σημαντικούς guest, δύο Kenneth!

Τον Kenneth Mars...

post-1004-0-68074900-1333371497_thumb.jpg

...που θα τον θυμάστε από το Frankenstein Junior του Mel Brooks.

post-1004-0-01279800-1333371657_thumb.jpg

Επίσης τον Kenneth Tobey...

post-1004-0-54815500-1333371807_thumb.jpg

...πρωταγωνιστή του The Thing From Another World (1951) του Howard Hawks.

post-1004-0-48534100-1333371870_thumb.jpg

Καλό το Shadowplay. Κλασικό σκηνικό υπό μια έννοια.

Θα ήθελα να τους έβλεπα να συγκινούνται λίγο περισσότερο όταν ανακάλυψαν ότι ήταν ολογράμματα. Αν θυμάμαι καλά σε μια αντίστοιχη φάση στο TNG υπήρχε πολύ περισσότερη ένταση. Αλλά, πού να προλάβουν να χωθούν τόσα πολλά σ' ένα επεισόδιο;

Πιο σημαντικές για μένα οι άλλες δυο υποπλοκές: ο Jake που δε θέλει να πάει στην Ακαδημία και ο Μπαρέιλ με την Κίρα.

Α, και παρεμπιπτόντως:

#%^%@! Μα είναι δυνατόν η Κίρα να παρατάει (τον κούκλο :wub:) έτσι, ένα κλικ πριν από το καλύτερο, για να πάει να πει δυο λογάκια στον Κουάρκ για το ξαδερφάκι του! :p

Ένα από τα αγαπημένα μου επεισόδια. Όχι μόνο μια καλή και συγκινητική ιστορία ε.φ. με Όντο, αλλά άπλετος χώρος για παράλληλες πλοκές. Ξεκινάει όντως η σχέση της Κίρα με τον Μπαράιλ, όπως «προφητεύτηκε» στο ξεκίνημα της σεζόν. «Καλές» στιγμές με Κίρα εναντίον Κουάρκ φυσικά. Συν Σίσκο και υιού σχετικά με το μέλλον του μικρού. Ο Τζέικ δεν είναι «Γουέσλη», και όπως ο κάθε χαρακτήρας του DS9 ξεχωριστά, δεν θα εξαφανιστεί λόγω σεναριακής απραξίας. Υπάρχουν εξελίξεις για όλους.

Τρίτη αναφορά στο Dominion.