nikosal Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 (edited) Σταματήστε τα πολλά κρυφά κείμενα. Μασονία γίναμε. Edited May 3, 2012 by nikosal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 5, 2012 Author Share Posted May 5, 2012 Meridian Εντάξει, δεν ήταν και τόσο χάλια. Πιο πολύ διασκέδασα την ιστορία στον σταθμό από εκείνη του πλανήτη, η οποία όμως ήταν τόσο λίγη – εξου και οι δύο ιστορίες. Μπορούσαν δηλαδή να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στα του πλανήτη. Βάση της μυθολογίας του, το love story και το δίλλημα, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πολύ καλύτερο, στα χνάρια του “Inner Light” από το TNG. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν να πειστώ ότι η Τζαντζία θα έκανε τόσο βιαστικά μια τόσο δραστική επιλογή. Επίσης, κάπου εδώ κρύβεται και μια άλλη ιστορία. Αν ήμουν κάτοικος του Μερίντιαν και ήξερα ότι έχω δύο εβδομάδες σαρκικής ύπαρξης με 60χρονα διαλείμματα, θα ήμουν ένα ον αφιερωμένο στη σύντομη σαρκική λαγνεία. Φίκι-φίκι σαν να μην υπάρχει αύριο, και κατανάλωση τροφών (και δεν μιλώ για τα φρουτάκια που τσιμπολογούσαν αυτοί) με συνοδεία ποταμών μπύρας. Αμ πως. Και αύριο, Defiant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Εγώ πάλι το βρήκα χειρότερο από ό,τι το θυμόμουν. Το sub-plot στο σταθμό απλά ενοχλητικό (μόνη παρηγοριά ο ηθοποιός που έπαιζε τον εξωγήινο, τον οποίο όπως ξέρουν οι παλιοί θα δούμε πολλές φορές στο μέλλον -και αυτό δεν είναι spoiler γιατί αφορά τον ηθοποιό και όχι το σημερινό χαρακτήρα...) η δε κύρια ιστορία στον πλανήτη, ε, μάλλον δεν είχε σενάριο ε; Δηλαδή πόσες αισθηματικές σκηνές στα δέντρα και τις λιμνούλες μπορείτε να αντέξετε; Η μόνη σκηνή που μου άρεσε ήταν η τελευταία τελευταία, με τη Τζ. μόνη στην καμπίνα της. Όταν είπε στο Σίσκο, στοπ, δώστε μου μόνο λίγο χρόνο να πενθήσω. Τέλος πάντων, πάμε στα επόμενα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Meridian 1. [...] Πιο πολύ διασκέδασα την ιστορία στον σταθμό από εκείνη του πλανήτη, η οποία όμως ήταν τόσο λίγη – εξου και οι δύο ιστορίες. 2. Επίσης, κάπου εδώ κρύβεται και μια άλλη ιστορία. Αν ήμουν κάτοικος του Μερίντιαν και ήξερα ότι έχω δύο εβδομάδες σαρκικής ύπαρξης με 60χρονα διαλείμματα, θα ήμουν ένα ον αφιερωμένο στη σύντομη σαρκική λαγνεία. Φίκι-φίκι σαν να μην υπάρχει αύριο, και κατανάλωση τροφών (και δεν μιλώ για τα φρουτάκια που τσιμπολογούσαν αυτοί) με συνοδεία ποταμών μπύρας. Αμ πως. Και αύριο, Defiant 1. Ακριβώς 2. Ακόμη πιο ακριβώς. Για να μην πω τίποτα για τις διασταστικές βόλτες του πλανήτη που θα έπρεπε να αποφεύγονται ακόμα και σε σοβαρά σενάρια του '40, όχι του '95. Άντε, πάμε παρακάτω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ξέφυγα λίγο από το ρολόι του καναπέ, μια που το βράδυ έχει εκλογές. Defiant. Καλό επεισόδιο, χωρίς το μικρό πόνι του Ντίνου, αλλά με το... unexpected του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Πολύ του γούστου μου το Defiant. Είχε όλα όσα μου αρέσουν στην Τρεκοσειρά και προωθεί και το μύθο. Τρίτη από μας το επόμενο επεισόδιο και μετά όλοι οι κύριοι θα μπορούν να βρεθούν και στη Σύρο να τα πούνε κι από κοντά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 (edited) Πολύ του γούστου μου το Defiant. Είχε όλα όσα μου αρέσουν στην Τρεκοσειρά και προωθεί και το μύθο. Τρίτη από μας το επόμενο επεισόδιο και μετά όλοι οι κύριοι θα μπορούν να βρεθούν και στη Σύρο να τα πούνε κι από κοντά. Βάσω-Βάσω, είχε και κοτζάμ Tom Riker από TNG μεριά σαν έκπληξη! Καλές στιγμές για Κίρα, Σίσκο και Ντουκάτ - ένα αποτέλεσμα δηλαδή για το οποίο συμφωνούμε όλοι. Ένα μοναχικό Fascination για μια ολόκληρη εβδομάδα λοιπόν, αλλά γι αυτό φταίει το κακό το ΦΕΦΕ. Θέλει προσοχή και απόλαυση το διπλό Past Tense που ακολουθεί, ένα από τα καλύτερα επεισόδια του Deep Space Nine, το οποίο μπορεί να μην έχει να κάνει με την μυθολογία της συγκεκριμένης σειράς, αλλά ως prequel στην ταινία Star Trek - First Contact, και στη σειρά Star Trek - Enterprise, είναι σημαντικό και σπάνιο κομμάτι που αφορά την μυθολογία ολόκληρου του Star Trekdom! Η συνέχεια επί της οθόνης μετά το ΦΕΦΕ... Edited May 6, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Ναι, θα πάμε για μετά με το past tense. Στο μεταξύ όμως την Τρίτη θα απολαύσουμε το φασινέισον, που βγάζει γέλιο και γενικώς το θυμάμαι ως ευχάριστη στιγμή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Fascination Διασκεδαστικό επεισόδιο, με μια σοβαρή όμως εξέλιξη, που θα μας βασανίσει για αρκετούς κύκλους. Τα κρυφά αισθήματα του Όντο για την Κίρα. Και τώρα... ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Εεε... μετά το ΦΕΦΕ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Fascination Διασκεδαστικό επεισόδιο, με μια σοβαρή όμως εξέλιξη, που θα μας βασανίσει για αρκετούς κύκλους. Τα κρυφά αισθήματα του Όντο για την Κίρα. Κι εγώ το αθώο που νόμιζα ότι ήταν μόνο λόγια της Λαξάνα! Κατά τα άλλα, με αποκορύφωμα τη σκηνή που μπαίνει ο Όντο στο ιατρείο και βλέπει γιατρό και Κίρα να επιδίδονται σε άγριο και ανελέητο μπαλαμούτιασμα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 χεχε καλό επεισόδιο και ας είναι (λέει το Μέμορι-άλφα) χειρότερο της σειράς κατά τον Σίμερμαν. Μα γιατί; Επειδή του τραβάει το αυτάκι ο Ο'Μπράιαν; Κορυφαία η σκηνή που προσπαθεί ο Μπαράιγ να «δείρει» το Σίσκο... Και ελπίζω να τελειώσαμε από Λοουξάνα ή έχει και άλλη εμφάνιση, Ντίνο; Νομίζω έχει δοκιμάσει πια να παντρευτεί τους πάντες, ε; Λοιπόν, ραντεβού την Τρίτη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Έχει κι άλλο Λουαξάνα στο μέλλον. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Τώρα για να ξέρω, αύριο τι βλέπουμε; Παστ Τενς ένα ή παστ τενς αμφότερα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Τώρα για να ξέρω, αύριο τι βλέπουμε; Παστ Τενς ένα ή παστ τενς αμφότερα; Αμφότερα. Ώρα έναρξης 9.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 15, 2012 Author Share Posted May 15, 2012 Past Tense 1 & 2 Θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο για όσα ζει ο κόσμος σήμερα; Έξοχο επεισόδιο που λέει τόσα πολλά, λιτά αλλά σοβαρά. Από τα παραδειγματικά Σταρ Τρεκ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 1. Πολύ καλό επεισόδιο. 2. Πολύ δυσάρεστα επίκαιρο επεισόδιο. Δυστυχώς οι εικόνες του τώρα είναι πιο οικείες απ' ό,τι θα περίμενα όταν πρωτοπροβλήθηκε. 3. Πολύ κλασικό Τρεκ επεισόδιο -θα μπορούσε να είναι από TOS (Guardian of Forever) και TNG (με Πικάρ κλπ στη θέση του Σίσκο). Όλο το πρωθύστερο σχήμα κούμπωσε πολύ σωστά. Τρελαίνομαι για τέτοια. 4. Θα μπορούσε να είναι μια καλή ταινία. Ωραίες και οι ερμηνείες των guest ηθοποιών. Μάλλον μπορούμε να δούμε και αύριο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 15, 2012 Author Share Posted May 15, 2012 Μάλλον μπορούμε να δούμε και αύριο. Τετάρτη, 22:00, Life Support. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 2. Πολύ δυσάρεστα επίκαιρο επεισόδιο. Δυστυχώς οι εικόνες του τώρα είναι πιο οικείες απ' ό,τι θα περίμενα όταν πρωτοπροβλήθηκε. Ω, ναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Άντε, πρόλαβα να τελειώσω το πρώτο. Πάλι πίσω θα μείνω, να σας κυνηγάω. Πολύ καλό επεισόδιο, βέβαια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Τετάρτη, 22:00, Life Support. Να πάρει! Ρίξτε και καμιά προειδοποίηση, ρε παιδιά, να μην καθίσουμε χαλαροί και κουρασμένοι στον καναπέ για το επεισόδιο και μας έρθει έτσι η κατακεφαλιά για να κλαίμε με μαύρο δάκρυ! Μα γιατί, γιατί, γιατί να μας το κάνουν αυτό, ε;! Και μου άρεσε η σχέση με την Κίρα. Και μου άρεσε και ο Μπαρέιλ. Ελπίζουμε για το επόμενο Παρασκευή απόγευμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 16, 2012 Author Share Posted May 16, 2012 Life Support Ελπίζουμε για το επόμενο Παρασκευή απόγευμα. Δεν το θυμόμουν αυτό το επεισόδιο. Βιάστηκαν κατά την γνώμη μου να βγάλουν τον Μπαράιλ από την σειρά. Ασχέτως τι εδραιώνει το επόμενο. Θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον αν ζούσε. Ο θάνατος του έκανε φυσικά ακόμα πιο αντιπαθητική την Κάι Γουίν. Heart of Stone την Παρασκευή λοιπόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugh Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Life Support Ελπίζουμε για το επόμενο Παρασκευή απόγευμα. Δεν το θυμόμουν αυτό το επεισόδιο. Βιάστηκαν κατά την γνώμη μου να βγάλουν τον Μπαράιλ από την σειρά. Ασχέτως τι εδραιώνει το επόμενο. Θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον αν ζούσε. Ο θάνατος του έκανε φυσικά ακόμα πιο αντιπαθητική την Κάι Γουίν. Heart of Stone την Παρασκευή λοιπόν. στο οποιο Βασω θα μαθεις κι αλλα κουτσομπολια και αποκαλυψεις... ουπς! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Είδα και το Life Support, που ήταν καλό. Το μόνο μου πρόβλημα, ότι δεν χρειαζόταν ο πρώτος θάνατος του Μπαράιλ. Δραματοποίηση χωρίς λόγο. Εννοώ, αν από την αρχή πάλευε για τη ζωή του, χωρίς το θάνατο / ανάνηψη ήταν προτιμότερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Από δω και πέρα, κάθε επεισόδιο είναι καλύτερο από το προηγούμενο, ως το τέλος της χρονιάς... Στο περίπου φυσικά... Αλλά σίγουρα ξεκινά η ποιοτική ανηφόρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 18, 2012 Author Share Posted May 18, 2012 Heart of Stone Δύο σημαντικές ιστορίες σε ένα επεισόδιο, αν και μου κάθισαν λίγο περίεργα μαζί. Ο Νογκ και η απόφαση για το μέλλον του, και η επιβεβαίωση των αισθημάτων του Όντο προς την Κίρα. Ενδιαφέρουσα η επανεμφάνηση της "Founder", κρίμα όμως που τόσος διάλογος δεν αφορούσε την πραγματική Κίρα. Είναι δύο νήματα που εδώ θέτουν το ξεκίνημα τους και θα ακολουθήσουν πιστά την πορεία του κεντρικού μύθου μέχρι το φινάλε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts