Jump to content

Τρεκικός Καναπές

DinoHajiyorgi

Recommended Posts

Τελικά φαίνεται ότι αυτό το επεισόδιο μπορεί κανείς είτε να το λατρέψει είτε να το μισήσει.

Εμένα μού φάνηκε καλή ιδέα -ίσως επειδή έτυχε κιόλας να διαβάσω πρόσφατα κάτι σχετικά με τους συμβολισμούς των χαρακτήρων στα όνειρα. Σίγουρα είχε δυνατότητες να γίνει καλύτερο.

Δεν ξέρω βέβαια τι είναι αυτό που ξέρει ο Ντίνος για τον γιατρό και σκάει που δε φάνηκε σ' αυτό το σημείο, οπότε κάνω υπομονή.

Μου θύμισε και λίγο το deadly years από το παλιό Τρεκ.

Νέο επεισόδιο Κυριακή βράδυ;

Νέο επεισόδιο Κυριακή βράδυ;

Χμ, okay, το Through the Looking Glass την Κυριακή βράδυ, και το διπλό που ακολουθεί πέφτει μέσα στη βδομάδα.

Δεν ξέρω βέβαια τι είναι αυτό που ξέρει ο Ντίνος για τον γιατρό και σκάει που δε φάνηκε σ' αυτό το σημείο, οπότε κάνω υπομονή.

Θα κάνεις υπομονή Βάσω μέχρι τα μισά του 5ου κύκλου.

Όχι, ήταν πολύ ωραίο επεισόδιο. Εγώ ακόμα μια φορά το χάρηκα. Αντίθετα οι αντοχές μου με τα mirror θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα (νομίζω ήδη με το επόμενο) και... έρχεται και ο Βικ Φοντέν...

Όχι, ήταν πολύ ωραίο επεισόδιο. Εγώ ακόμα μια φορά το χάρηκα. Αντίθετα οι αντοχές μου με τα mirror θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα (νομίζω ήδη με το επόμενο) και... έρχεται και ο Βικ Φοντέν...

Φταίνε οι παρέες σου με κάτι μαυροκαμπαρτινάτους. :atongue2:

Through the Looking Glass

Αυτό ήταν τέλειο! Τέλειο! Ζουμερές ερμηνείες, δράση, περιπέτεια, γουστόζικα αντίστροφες καταστάσεις και έναν Σίσκο να δίνει ρέστα (και να ξεσαλώνει: Τζαντζία - τη δοκίμασε ο άτιμος, Κίρα, Τζένιφερ). Μακάρι να είχε κι άλλο. (Μα τι τρέχει με το γούστο του nikosal επιτέλους;!)

Ακολουθεί το διπλό Improbable Cause (1) - The Die is Cast (2)

Και μετά μένουν 5. Όπου 5ο είναι ένα σούπερ φινάλε που οδηγεί στο πιο εκρηκτικό διπλό ξεκίνημα κύκλου της σειράς, δηλαδή του 4ου! Ωραίο πράματς έρχεται! :asmile:

Η αλήθεια είναι πως δεν τα γουστάρω τα mirror επεισόδια. Το διπλό που ακολουθεί είναι ιδιαιτέρως ζουμερό και οδυνηρά δυνατό. Καλή διασκέδαση!

Εγώ δεν το βρήκα κακό το Through the Looking Glass. Ίσως επειδή έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τις δυο γραμμές να αποκλίνουν και να συγκλίνουν με παράξενους τρόπους. Ας πούμε στο "δικό" μας σύμπαν ζει ο Σίσκο κι έχει πεθάνει η γυναίκα του, στο άλλο συμβαίνει το αντίστροφο. Θα ήθελα να μου έλεγαν στο επεισόδιο αν είχαν σ' εκείνο το σύμπαν παιδί.

Και, ναι, Ντίνο, κι εγώ αυτό σκεφτόμουνα με τα τυχερά που είχε ο Σίσκο! Αν και είχαν υλικό να κάνουν λίγο πιο δραματική τη συνάντηση με τη Τζένιφερ.

Μάλλον Τετάρτη τώρα το διπλό, γιατί ενδιάμεσα δε μας βγαίνει.

Πάντως εκεί που η (πολύ πιο όμορφα χτενισμένη / βαμμένη σε σχέση με το κανονικό σύμπαν) Νταξ πέφτει στην αγκαλιά του Σίσκο και εκείνος... δεν εκφράζει αντιρρήσεις, είναι πολύ καλή. Και έρχεται σε συνέχεια, νομίζω, του επεισοδίου όπου η Νταξ ήθελε τον Σίσκο, εκείνο το επεισόδιο με το ερωτοχτυπημένο πλήρωμα. Θυμίζω ότι γνωρίζονταν και ήταν φίλοι, ως άνδρας - άνδρας, ε; (Σίσκο και Κέρζον).

Δεν νομίζω ότι θα το δω πάντως, εξάλλου το έχω ήδη δει 2-3 φορές, οπότε ενημερώστε για το διπλό.

ΥΓ. Ναι... Καλά καταλάβατε... Τη σκηνή που περιγράφω παραπάνω τη θυμάμαι από τη προηγούμενη φορά... χεχε...

Τετάρτη 21:00 περίπου, Improbable Cause (1) - The Die is Cast (2)

Ωραία... Εμένα θα μου επιτρέψετε τότε να δω αύριο (εκτός απροόπτου) το πρώτο μέρος, γιατί δύο μαζί αδύνατο... Έχετε καταλάβει ότι με παίρνει ο ύπνος στα 20-30 λεπτά, ε;

Αχα! Ώστε εσύ μου πήρες τις παραπάνω ώρες ύπνου(έχω αϋπνίες εδώ και 2 χρόνια περίπου). Η Sonya τα παραπάνω ντεσιμπέλ, η Nienor τη φωτογένεια, ο mman την τύχη... Άλλος κανείς;:tease:

On topic: Σοβαρά υπάρχει χαρακτήρας που τον λένε "Νταξ" και δε σας προσγειώνει αυτό απότομα; :lol: Αν υπήρχε κανένας που να τον λένε "Πετρογκάζ", πώς θα αντιδρούσατε; :devil2:

Η συγκεκριμένη Νταξ απογειώνει, δεν προσγειώνει τίποτα.

On topic: Σοβαρά υπάρχει χαρακτήρας που τον λένε "Νταξ" και δε σας προσγειώνει αυτό απότομα; :lol: Αν υπήρχε κανένας που να τον λένε "Πετρογκάζ", πώς θα αντιδρούσατε; :devil2:

Εχμ... κοίτα, άμα τη δεις μια φορά, απογειώνεσαι. :wub: Δε σε νοιάζει καθόοοολου πώς τη λένε!

Κι άμα ξέρεις και την προϊστορία των Νταξ, τότε βγάζεις και το καπέλο στους σεναριογράφους.

Edit: Ταυτόχρονα με τον Δημήτρη γράφαμε.

Edited by Tiessa

Η Jadzia είναι πραγματικά μια πανέμορφη γυναίκα, με στιλ, και εξαίρετη ηθοποιός.

post-394-0-66967100-1338233896_thumb.jpg

Να αυτό που έλεγα πρωτύτερα: Κούκλα, στο επεισόδιο που συζητούσαμε (και δεν μου άρεσε - χεχε, το επεισόδιο).

post-394-0-09743400-1338233948_thumb.jpg

Δεν είναι;

Αμέσως μετά, σε ένα καταπληκτικό επεισόδιο με μια σκηνή που στην Ελλάδα θα είχε... φάει πρόστιμο από το ΕΣΡ. Για χάρη της Βάσως, βάζω τη φωτογραφία σε spoiler:

post-394-0-17387300-1338234006_thumb.jpg

Και εδώ παντρεύεται τον καλό της. Δείτε πώς τον κοιτάει, ε;

post-394-0-89124700-1338234035_thumb.jpg

Τέλος εδώ, η «κανονική» Τζαζία, όπως ήταν συνήθως μακιγιαρισμένη (αλλά με το καλύτερο, μεταγενέστερο χτένισμα)

post-394-0-33117200-1338234555_thumb.jpg

Σταματάω εδώ γιατί θα μπλέξουμε τα τόπικ (καναπές vs ορμόνες).

Edited by nikosal

"Well, the truth is usually just an excuse for lack of imagination"

αλλη μια τεραστια ατακα του συμπαθεστατου Καρνταση φιλου μας :devil2:

Η κορυφαία όμως ατάκα ήταν η απάντησή του όταν ο γιατρός του διηγήθηκε την ιστορία με το βοσκό και το λύκο. Έλεγα μάλιστα, τι κάθονται οι σεναριογράφοι και αναπαράγουν όλο το παραμύθι, τι διάολο, δεν το ξέρει ο κόσμος στις ΗΠΑ; Χρειαζόταν όμως, για να έρθει η απάντηση...

Αυτό σημαίνει ότι όπως είχα πει, είδα χτες βράδυ το μέρος πρώτο και σήμερα μαζί σας θα δω το δεύτερο...

φυσικα!

Garak: "Are you sure that's the point doctor?"

Bashir: "Of course, what else could it be?"

Garak: "That you should never tell the same lie twice!"

πληρωμενη ατακα και καγκελο ο δοκτορακος, επρεπε να το περιμενει...:rofl:

Improbable Cause (1) - The Die is Cast (2)

Βαρύ, δυνατό, πικρό, σημαντικό και γεμάτο. Είχε δηλαδή tell με τους κουβάδες, ειδικά το πρώτο μέρος, και αρκετό πίου-πίου στο δεύτερο για να ικανοποιήσει όλους.

Και μείνανε 5.

φυσικα!

Garak: "Are you sure that's the point doctor?"

Bashir: "Of course, what else could it be?"

Garak: "That you should never tell the same lie twice!"

πληρωμενη ατακα και καγκελο ο δοκτορακος, επρεπε να το περιμενει...:rofl:

Άψογο πραγματικά!

Πολύ καλό το διπλό. Και ο Γκάρακ γίνεται ολοένα και πιο παράξενη και διφορούμενη προσωπικότητα.

Πιθανότερη ημερομηνία για επόμενο η Κυριακή και λογικά και η Δευτέρα.

Πιθανότερη ημερομηνία για επόμενο η Κυριακή και λογικά και η Δευτέρα.

Κυριακή Explorers

Δευτέρα Family Business

Πολύ καλό διπλό επεισόδιο, ναι. Καταλαβαίνουμε πρώτη φορά τη δύναμη του Ντομίνιον. Ώστε μπορεί να συγκεντρώνει 150 σκάφη, όταν οι δύο μυστικές υπηρεσίες έχουν 20...

Ένα παράδοξο: Ο συνταγματάρχης δεν ενημερώνει τα σκάφη των Τζεμ Χαντάρ ότι στο runabout που αναχωρεί βρίσκεται ένας founder;

Σάββατο βράδυ, με τα βιβλία μας... Δεν έπρεπε να δούμε ένα επεισοδιάκι;

Σάββατο βράδυ, με τα βιβλία μας... Δεν έπρεπε να δούμε ένα επεισοδιάκι;

Νά'σαι καλά Νίκο, έστω και με το σχόλιο σου κουνήθηκε το τόπικ λίγο. Υπομονή μέχρι αύριο. Ποντάρουμε στο "The Way of the Warrior" που πλησιάζει, στο να ανάψουν τα τρεκικά αίματα Βάσως και Κώστα! (Συν μια ευχή στον μέγα Κθούλου να επιτύχει η κορούλα τους, αλλιώς το έφαγε το DS9 η μαρμάγκα.)

Εγώ ονειρεύομαι μέχρι και Deep Space Nine Marathon Days για το καλοκαίρι. :tease:

Εγώ ονειρεύομαι μέχρι και Deep Space Nine Marathon Days για το καλοκαίρι. :tease:

Γουστάρω! Μακάρι να γίνει και αν γίνει να καταφέρω να συμμετάσχω!