DinoHajiyorgi Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 Λοιπόν... Εγώ θα λείπω για μια βδομάδα 18-25 Αυγούστου, περίπου. Που σημαίνει μπορώ να δω επεισόδιο ξανά στις 26 Αυγούστου, βράδυ Κυριακής. Αν θέλετε να με περιμένετε... :death: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 13, 2012 Author Share Posted August 13, 2012 7 μέρες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 τσ-τσ-τσ... ασυγκράτητος είσαι παιδί μου. Εννοείται ότι δεν έχω πρόβλημα (όπως είπα), αλλά αν δείτε κάμποσα επεισόδια, μην περιμένετε να σας φτάσω, ε; Τουλάχιστον κατεβάστε ταχύτητα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 15, 2012 Author Share Posted August 15, 2012 τσ-τσ-τσ... ασυγκράτητος είσαι παιδί μου. Μα, κλαψ, τόσες γόνιμες μέρες σύνδασης με το ίντερνετ... αναμένοντας τους λουόμενους;! [5 μέρες ακόμα;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 17, 2012 Author Share Posted August 17, 2012 Tiessa was in the forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Εγώ ήμουν... Μου είχε δώσει τον κωδικό της για να σου πω ότι θα συνεχίσουμε από την άλλη βδομάδα, φεύγει ξανά αύριο μια βδομάδα Αμοργό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 17, 2012 Author Share Posted August 17, 2012 Εγώ ήμουν... Μου είχε δώσει τον κωδικό της για να σου πω ότι θα συνεχίσουμε από την άλλη βδομάδα, φεύγει ξανά αύριο μια βδομάδα Αμοργό... (τρίζοντας τα δόντια) Στα μισά ενός επεισοδίου Τρεκ σε πιάνει ο ύπνος... Τα βιβλία δηλαδή δεν σε νυστάζουν;! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Εντάξει, εδώ είμαι, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακριβώς. (Πάντως θα είμαι εδώ και το Σαββατοκύριακο) Αλλά μια που ακόμα επικρατεί μια καλοκαιρινή χαλαρότητα, προτείνω να δούμε ο καθένας όποτε μπορεί μέχρι το τέλος του μήνα τα τελευταία επεισόδια του 4ου κύκλου και το 1ο του 5ου (που λέει ο Ντίνος ότι είναι cliffhanger) και αφού τα συζητήσουμε, να προχωρήσουμε κανονικά και οργανωμένα στη συνέχεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 17, 2012 Author Share Posted August 17, 2012 Εντάξει, εδώ είμαι, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακριβώς. (Πάντως θα είμαι εδώ και το Σαββατοκύριακο) Αλλά μια που ακόμα επικρατεί μια καλοκαιρινή χαλαρότητα, προτείνω να δούμε ο καθένας όποτε μπορεί μέχρι το τέλος του μήνα τα τελευταία επεισόδια του 4ου κύκλου και το 1ο του 5ου (που λέει ο Ντίνος ότι είναι cliffhanger) και αφού τα συζητήσουμε, να προχωρήσουμε κανονικά και οργανωμένα στη συνέχεια. Okay... 3 επεισόδια λοιπόν... "Body Parts", "Broken Link", "Apocalypse Rising"... τα βλέπουμε και τα σχολιάζουμε ο καθένας στον δικό του χρόνο... Πέσαμε σε πετυχημένο καλοκαίρι μάλλον... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 Body Parts (προσοχή spoiler) Από τα πολλή καλά επεισόδια με Φερέγκι, που για άλλη μια φορά χτίζουν ένα ωραίο παραμύθι. Έξοχη αναδίπλωση χαρακτήρων, αστείες ατάκες, μοναδικές στιγμές ανάμεσα σε Κουάρκ και Γκάρακ. Και ο Ρομ μας δείχνει για άλλη μια φορά τα δυνατά του σημεία. Σημαντική εξέλιξη με Κέικο - Ο'Μπράιαν και Κίρα, έξυπνο σεναριακό κόλπο για να μπορεί η Νανά Βίζιτορ να δουλεύει στη σειρά χωρίς να κρύβει την αληθινή της εγκυμοσύνη (από τον σύζυγο της Αλεξάντερ Σίντιγκ.) Δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε εδώ, μήπως σε επόμενο επεισόδιο, ότι η "μετακόμιση" του μωρού έγινε με το transporter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 Broken Link Ένα εξαίρετο δείγμα του γιατί το Deep Space Nine αποτελεί ξεχωριστή και πετυχημένη περίπτωση Τρεκ. Τα έχει όλα και το καθένα τους είναι φροντισμένο. Μυστήριο, αγωνία, δράση, διάλογοι, ανάπτυξη χαρακτήρων, συγκινήσεις. Ο Γκάρακ και Όντο όπως ανοίγουν το επεισόδιο, αλλά και όπως το κλείνουν. Ο αποχαιρετισμός του Όντο από τον Κουάρκ, μια τόσο δα σκηνή, τόσο όμως δυνατή που λέει πολλά. Και μια εξέλιξη για τον Όντο που κυριολεκτικά σχεδόν «τσακίζει κόκαλα». Τίποτα δεν είναι εκεί για να γεμίσει το σενάριο, όλα έχουν τη θέση τους και ρέουν παράλληλα. (Προσέξατε το κοντινό πλάνο που έκανε στο φιαλίδιο με το αίμα του Όντο όπως το άφησε ο γιατρός; Δεν λέω τίποτα άλλο, έχουμε δρόμο μπροστά μας.) Το επεισόδιο κλείνει με cliffhanger; Ουδεμία ανησυχία. Το ζήτημα τακτοποιείται στο αμέσως επόμενο, το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Body Parts (προσοχή spoiler) α. Από τα πολλή καλά επεισόδια με Φερέγκι, που για άλλη μια φορά χτίζουν ένα ωραίο παραμύθι. Έξοχη αναδίπλωση χαρακτήρων, αστείες ατάκες, μοναδικές στιγμές ανάμεσα σε Κουάρκ και Γκάρακ. Και ο Ρομ μας δείχνει για άλλη μια φορά τα δυνατά του σημεία. β. Σημαντική εξέλιξη με Κέικο - Ο'Μπράιαν και Κίρα, έξυπνο σεναριακό κόλπο για να μπορεί η Νανά Βίζιτορ να δουλεύει στη σειρά χωρίς να κρύβει την αληθινή της εγκυμοσύνη (από τον σύζυγο της Αλεξάντερ Σίντιγκ.) Δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε εδώ, μήπως σε επόμενο επεισόδιο, ότι η "μετακόμιση" του μωρού έγινε με το transporter. α. Πολλά καλά σημεία με τους Φερέγκι, πράγματι. Προς στιγμήν φαντάστηκα ότι εκεί που αποφασίζει να μην πεθάνει ο Κουόρκ θα βρει τον Γκάρακ να τον περιμένει σαν χάροντας και θα έχουμε και καμιά αστεία σκηνή να τρέχει να του ξεφύγει, αλλά μάλλον δεν είχαν χρόνο για τόσα πολλά. β. Α, ώστε έτσι λοιπόν. Υπήρχε πραγματική εγκυμοσύνη. Το φαντάστηκα ότι η μετακόμιση έγινε με τον transporter κι ας μην το είπε, γιατί πώς να γινόταν αλλιώς; Πάντως, πολύ επεισοδιακές οι γέννες της Κέικο, έτσι; Τη μια από τον Worf στο κατεστραμμένο Enterprise, την άλλη με μεταφορά. Γιατί δεν γεννάνε με τον transporter όλες οι γυναίκες; Ομολογουμένως, φαίνεται πολύ πιο βολικό και ανώδυνο και από τον φυσιολογικό τοκετό και από την καισαρική. Βέβαια, για να μην ξεχνάω και τις κακίες μου, έκανα και καμιά ντουζίνα σχόλια με το ξεκίνημα ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, και πότε πρόλαβε να το ενσωματώσει, και πώς άνοιξε τόσο γρήγορα η μήτρα για να το χωρέσει, κι αφού μπορούσαν να κάνουν τόσο πολύπλοκες μεταφορές, πώς και δεν είχαν μια κατάλληλη θερμοκοιτίδα, και ένα σωρό άλλα γυναικεία πράγματα, αλλά τέλος πάντων... Χαλάλι, στις μανούλες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 Apocalypse Rising Κλινγκονικό έπος με άφθονο bloodwine! Και έχει γούστο να βλέπουμε τους Σίσκο, Ο’Μπράιαν και Όντο αλλαγμένους έτσι. Περιπέτεια, δράση και Ντουκάτ σε κατάλληλες δόσεις. Ήταν ιδέα με πολύ ψωμί, τιμή των σεναριογράφων όμως που δεν το έσυραν παραπάνω απ’όσο χρειαζόταν. Σκηνή διαμάντι: Η Νανά Βίζιτορ ωε Κίρα λέει στον σύζυγο της ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για την εγκυμοσύνη της. Χιχι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Broken Link και Apocalypse Rising: Τα είδαμε μαζί αφού ξέραμε ότι πάνε παρέα. Και ευτυχώς που είχαμε την κατάλληλη προειδοποίηση, αλλιώς θα μέναμε μάλλον απογοητευμένοι αν είχαμε φύγει χωρίς τα CD του πέμπτου κύκλου μαζί μας. Πολύ καλό και με απροσδόκητη εξέλιξη το Broken Link. Έχεις δίκιο για τη σκηνή με τον Quark, Ντίνο. Την παρατήρησα κι εγώ και ήταν όντως συγκινητική. Ενδιαφέρον, με την δέουσα ανατροπή το Apocalypse Rising. Μου αρέσει που δένουν μαζί τα κομμάτια. Η χρήση του σκάφους του Ντουκάτ ήταν πολύ έξυπνη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 24, 2012 Author Share Posted August 24, 2012 Broken Link και Apocalypse Rising: Τα είδαμε Βάσω - Κώστα, πόσο μου λείψατε! Τι γλυκά και δροσερά τα σχόλια από τον καναπέ σας. Εύχομαι, όσον αφορά το θέμα "καλοκαιρινές διακοπές", να επιστρέψετε χορτάτοι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 26, 2012 Author Share Posted August 26, 2012 (edited) Γνώριμος ο δεύτερος σερβιτόρος; http://www.youtube.com/watch?v=O11XsAJXS3U Edited August 26, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Χεχε! Και ο πρώτος είχε παίξει σε ένα επεισόδιο, στην ίδια σειρά κιόλας! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 26, 2012 Author Share Posted August 26, 2012 Χεχε! Και ο πρώτος είχε παίξει σε ένα επεισόδιο, στην ίδια σειρά κιόλας! ;) Σε ρόλο υπερήφανου μπαμπά. Δεν φτάσαμε εκεί αλλά πλησιάζουμε... Spoiler-Alert! Χιχιχι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Έλα, σε λίγες μερούλες τελειώνουν οριστικά τα πήγαινε-έλα και ξαναπιάνουμε τα εντατικά, οπότε και μέχρι να πιάσουμε Χριστούγεννα μπορεί και να μην υπάρχουν καθόλου spoilers για το DS9. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Πολύ καλό το body parts. Πώς έκανε λάθος, αυτός ο φερέγκι γιατρός; Και μετά επικοινώνησε με... το Μπασίρ, όχι με τον πελάτη του; Δεν θυμάμαι καθόλου, μήπως ήταν παγίδα του Μπραντ όλο αυτό το πράγμα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Πολύ καλό το body parts. Πώς έκανε λάθος, αυτός ο φερέγκι γιατρός; Και μετά επικοινώνησε με... το Μπασίρ, όχι με τον πελάτη του; Δεν θυμάμαι καθόλου, μήπως ήταν παγίδα του Μπραντ όλο αυτό το πράγμα; Όχι, δεν τρέχει κάτι τέτοιο. Όλες σου οι απορίες σωστές, αλλά τελικά όλα είναι... Φίνος Φιλμ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Broken Link... Ένα φανταστικό επεισόδιο, όχι μόνο αυτό καθαυτό, αλλά και για τα δεδομένα που ανοίγει. Εξαιρετικές σκηνές η έξοδος του Όντο από το Link, η συνομιλία του Γκάρακ με τη γυναίκα-changeling και βέβαια τα άλλα που αναφέρθηκαν (ο διάλογος με τον Κουάρκ κλπ.). Οπότε τώρα πρέπει να δω το πρώτο της πέμπτης και το Σ/Κ ξεκινάμε ξανά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 Οπότε το Σ/Κ ξεκινάμε ξανά; Από την πένα σου και στου Θεού Ρόντενμπερι τ'αφτί!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Για σκέψου τους θεατές της σειράς στην πρώτη προβολή, να περιμένουν ένα ολόκληρο καλοκαίρι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Τι λέμε τώρα, εγώ περίμενα 4 χρόνια για να δω το δεύτερο μέρος του απόλυτου cliffhanger 'The Best of Both Worlds', τα 'πέτρινα χρόνια'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts