Tiessa Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Πολύ ενδιαφέρον! Ο Γεουϊούν είναι αντιπαθέστατος, έτσι γλοιώδης που δείχνει. Από την αρχή ήταν αντιπαθητικός αλλά στο σημερινό έδωσε ρέστα. ΟΙ ρόλοι αλλάζουν πάντως, κι αυτό είναι καλό. Μου άρεσαν και οι σκηνές με τον Τζέικ και την ελευθερία του τύπου... Sigh! Καλό το ξεκίνημα με τόση δράση. Μια που ανάψαν τα αίματα, θα προσπαθήσουμε να δούμε δυο επεισόδια αύριο. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει ότι πάνε σαν ενότητα τα επεισόδια. (Για να πω την αλήθεια, με το σκάφος να παραδέρνει μετά την τελευταία σκηνή, κλέψαμε και λίγο και είδαμε ότι το επόμενο ξεκινάει χωρίς καν σύνδεση με προηγουμενα). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 17, 2012 Author Share Posted October 17, 2012 Μια που ανάψαν τα αίματα, θα προσπαθήσουμε να δούμε δυο επεισόδια αύριο. Αύριο Πέμπτη, Rocks and Shoals και Sons and Daughters λοιπόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 A Time to Stand Ωραιότατο... Όσο για το Γουεϊούν, δεν μπορώ να πω ότι τον αντιπαθώ. Ίσως γιατί θεωρώ και τον ηθοποιό εξαιρετικό... Θυμόμουν αυτό το «consider it done» στον Όντο και περίμενα πώς και πώς να το ξαναδώ. Ο Ντουκάτ, ναι, αντιπαθητικός και γλοιώδης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Πω πω παιδιά, σας ζηλεύω!!! Καλή διασκέδαση στις 2 αυτές τελευταίες σεζόν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 (edited) Έχω έξοδο το βράδυ, οπότε είδα τα επεισόδια λίγο νωρίτερα: Rocks and Shoals Μια κοντινή εικόνα του τι θα πει πόλεμος, που γίνεται ακόμα πιο δυνατή καθώς το σενάριο μας στήνει στο να συμπαθήσουμε τους συγκεκριμένους Τζεμ Χαντάρ. Καθόλου τυχαία, το επεισόδιο ξεκινάει με την δική τους οπτική. Τελικά δεν είναι ο Γουεϊούν που είναι αντιπαθής και γλοιώδης, πρέπει να ισχύει για όλους τους Βόρτα. Παράλληλα, έξοχες οι σκηνές από την καθημερινότητα στον σταθμό, και οι ρουτινιάρικες και οι αναπάντεχες. Sons and Daughters Γουορφ και η επιστροφή του Αλεξάντερ. Ντουκάτ και η επιστροφή της Ζιγιάλ. Και τα δύο κομμάτια καλογραμμένα. Υπέροχες σκηνές στο σκάφος των Κλίνγκον και καλή η εξέλιξη του Αλεξάντερ, χωρίς να είναι εκνευριστικός όπως τον θυμόμουν εγώ τουλάχιστο στο TNG. Και στην άλλη άκρη, ιντριγκαδόρικος ο τρόπος που ο Ντουκάτ χρησιμοποιεί την κόρη του για να πλευρίσει την Κίρα. Επίσης, και ο Μάρτοκ έχει αρχίσει να μας κερδίζει, έτσι; Edited October 18, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 (edited) Καταπληκτικό το Rocks and Shoals. Κανονικά ήταν άμεση συνέχεια του προηγούμενου, σαν διπλό επεισόδιο. Και έχεις δίκιο, Ντίνο. Αν ήταν μια σιχαμένος και γλοιώδης ο Γουεϊούν, εκείνος ο άλλος στον πλανήτη ήταν δέκα φορές πιο σιχαμένος. Είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι θα τα έβρισκαν με τους Τζεμ Χαντάρ, αλλά αυτό και προβλέψιμο θα ήταν και θα άλλαζε πολύ νωρίς την πορεία των πραγμάτων. Θα ήθελα όμως με το τέλος του επεισοδίου να καθαρίζανε τον Βόρτα. (Μιλάει ο κακός μου εαυτός ). Επίσης όσο ζορίζει η κατάσταση στο σταθμό, τόσο περισσότερο εκτιμώ την ηθοποιΐα της Κίρα. ΟΚ και το Sons and Daughters, αλλά ήταν πιο αυτοτελές σαν επεισόδιο. Αν το ήξερα θα είχαμε κανονίσει να βλέπαμε χτες τα δυο και σήμερα το άλλο μόνο του. Νόμιζα ότι ο Αλεξάντερ θα πρέπει να ήταν πιο μικρός. Μετρώντας από το TNG, έλεγα πως πρέπει να ήταν το πολύ δέκα χρονών. Μεγαλώνουν πιο γρήγορα τα Κλινγκονάκια; Φαινόταν βέβαια μικρός, αλλά ήταν κάτι σαν το αντίστοιχο ενός γήινου δεκαεξάχρονου. Ο Μάρτοκ μου άρεσε από νωρίς. Μπορούμε να δούμε ένα επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής. Edited October 18, 2012 by Tiessa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 19, 2012 Author Share Posted October 19, 2012 Μπορούμε να δούμε ένα επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής. Κυριακή - Behind the Lines Βάσω ετοιμάσου με το τέλος αυτού του επεισοδίου να τραβάς τα μαλλιά σου. Και όχι peeking στο επόμενο, θα πάρεις σερί και τα επόμενα δύο. Καλύτερα να τα δούμε εκείνα μαζί! (Favor the Bold + Sacrifice of Angels). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Rocks and Shoals Ένα από τα καλύτερα επεισόδια της χρονιάς -αν και θα το πούμε τόσες φορές αυτό στην 6η, που θα χάσει το νόημά του. Δεν ξέρω γιατί, μερικές σκηνές στο DS9 μου αρέσουν υπερβολικά, αν και δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία για το επεισόδιο κάθε φορά ή το μύθο γενικότερα. Σας είπα για το προηγούμενο επεισόδιο: η σκηνή με το Γουεϊούν (απίστευτο ύφος) όταν λέει στον Όντο «consider it done». Σε αυτό το επεισόδιο λοιπόν θυμόμουν και ήθελα πολύ να ξαναδώ και να απολαύσω τη στιγμή της ανταλλαγής αιχμαλώτων, όταν συναντιόνται οι τέσσερις σε εκείνη τη λωρίδα γης που μοιάζει με γεφύρι. Ίσως επειδή δεν βλέπουμε εξωτερικά γυρίσματα συχνά, η σκηνή μου άρεσε τόσο που την είχα καταγράψει... Γύρευε τώρα γιατί... Και φυσικά υπέροχος ο τρόπος που δίνουν την «αφύπνιση» της Κίρας. Υπέροχος. Και τόσο αληθινός. Πόσες φορές δεν έχουμε αφυπνιστεί με τον ίδιο τρόπο; Πόσο εύκολο να πέσουμε στην ίδια παγίδα, σε ανάλογες συνθήκες; Σήμερα το άλλο επεισόδιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Μπορούμε να δούμε ένα επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής. Κυριακή - Behind the Lines Βάσω ετοιμάσου με το τέλος αυτού του επεισοδίου να τραβάς τα μαλλιά σου. Και όχι peeking στο επόμενο, θα πάρεις σερί και τα επόμενα δύο. Καλύτερα να τα δούμε εκείνα μαζί! (Favor the Bold + Sacrifice of Angels). Consider it done! (Εντάξει, Νίκο, αντέγραψα)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 20, 2012 Author Share Posted October 20, 2012 Δεν ξέρω γιατί, μερικές σκηνές στο DS9 μου αρέσουν υπερβολικά, αν και δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία για το επεισόδιο κάθε φορά ή το μύθο γενικότερα. Σας είπα για το προηγούμενο επεισόδιο: η σκηνή με το Γουεϊούν (απίστευτο ύφος) όταν λέει στον Όντο «consider it done». Σε αυτό το επεισόδιο λοιπόν θυμόμουν και ήθελα πολύ να ξαναδώ και να απολαύσω τη στιγμή της ανταλλαγής αιχμαλώτων, όταν συναντιόνται οι τέσσερις σε εκείνη τη λωρίδα γης που μοιάζει με γεφύρι. Ίσως επειδή δεν βλέπουμε εξωτερικά γυρίσματα συχνά, η σκηνή μου άρεσε τόσο που την είχα καταγράψει... Γύρευε τώρα γιατί... Και φυσικά υπέροχος ο τρόπος που δίνουν την «αφύπνιση» της Κίρας. Υπέροχος. Και τόσο αληθινός. Πόσες φορές δεν έχουμε αφυπνιστεί με τον ίδιο τρόπο; Πόσο εύκολο να πέσουμε στην ίδια παγίδα, σε ανάλογες συνθήκες; Αγαπητέ Νίκο, θα δίνω την εντύπωση, αλλά σε βεβαιώνω ότι δεν αγνοώ τα ποστ σου. Συχνά τα διαβάζω και κουνώ το κεφάλι καταφατικά, θαρρείς και με βλέπεις. Μαζί σου σε όλα όσα αναφέρεις. Η σκηνή ανταλλαγής των αιχμαλώτων που λες, είναι και πολλή αστεία καθώς προσπερνούν ο ένας τον άλλον σαν να κάνουν την βόλτα τους, και χαιρετιούνται παρομοίως "γεια σας, πως είστε" και τέτοια.Η δουλικότητα του Γουεϊούν προς τον Όντο συναρπαστική, ο διάλογος του με τον Τζέικ "There you go again, this is not an 'occupation'" ξεκαρδιστική. Είμαστε πλέον σε ένα σημείο που δεν είναι πλέον μόνο οι ατάκες αλλά τα υφάκια, τα βλέμματα, τα μουγκρητά των χαρακτήρων και οι μεταξύ τους ισορροπίες που μας γοητεύουν και μας καθιλώνουν.Τώρα, σαν θεατές, είμαστε στα "το είδες εκείνο;" "τό'πιασες το άλλο;" "είδες πως τον κοίταξε;" Καλές μας θεάσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Sons and Daughters Το ίδιο είχα πει εγώ την πρώτη φορά, Βάσω, και μάλλον μερικά εκατομμύρια ακόμα θεατές: Βρε πώς ψήλωσε ο Αλεξάντερ! Ε, ναι, κάνανε τεράστιο άλμα με την εμφάνιση και την ηλικία του, οι παραγωγοί. Μέσα στην αρχική εξάδα της χρονιάς, μάλλον ήταν το πιο αδύναμο επεισόδιο αυτό. Και η Κίρα: Αφού αφυπνίστηκε μια προχτές, αφυπνίστηκε πάλι τώρα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Μου φαίνεται πρώτη φορά εδώ και καιρό είδα το επεισόδιο πρώτος. Behind the lines Πολύ καλό επεισόδιο, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ρομ, αλλά και τους Κίρα - Όντο - γυναίκα shape - shifter... Μικρή παρατήρηση: Δεν ήταν πολύ πειστικός μεθυσμένος ο Quark, ε; Παρόλα αυτά το Damar rhymes with Kanar δεν ήταν κακό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Behind the lines Και τώρα δηλαδή μένουμε με τον Ρομ στη φυλακή και με την προειδοποίηση/απογόρευση του Ντίνου να μην δω τίποτα παρακάτω γιατί τα επόμενα δυο βλέπονται με μονομιάς; Γκρρρ! Έπρεπε να είχαμε κανονίσεi να τα βλέπαμε και τα τρία μαζί. Μόλις συνειδητοποίησα πόσο δρόμο έχει κάνει ο Ρομ από βοηθός της καρπαζιάς στο μπαρ του Κουάρκ σε σημαντικό πρόσωπο της αντίστασης στο σταθμό. Αλλά και ο Κουάρκ; Κανονικός κατάσκοπος και ποιος να το περίμενε; (Έστω και αν δεν με πείθει, ακόμα και μεθυσμένος ότι μπερδεψε το defector με το deflector). Πάντως έχουμε πολλές οπτικές γωνίες έτσι που είναι σκορπισμένοι (στη βάση, στον defiant, στα Κλινγκονιανό, στο DS9 οι "δικοί*" μας, στο DS9 οι "κακοί") κι έτσι έχουμε πολλά πράγματα να πηγαίνουν παράλληλα. Ακόμα καλύτερα. Είναι σαν να βλέπουμε κανονική ταινία. Βιάζομαι για τη συνέχεια! Τρίτη, ε; Μια που Δευτέρα δεν μπορεί ο Νίκος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 21, 2012 Author Share Posted October 21, 2012 (edited) Behind the lines Βιάζομαι για τη συνέχεια! Τρίτη, ε; Μια που Δευτέρα δεν μπορεί ο Νίκος. S.O.S. Χάνουμε τον Όντο, χάνουμε τον Όντο! Δυνατό και συναρπαστικό επεισόδιο, που ολοκληρώνεται με τα υπόλοιπα δύο. Το κυρίως ζουμί είναι φυσικά στα όσα τρέχουν στον σταθμό. Έξοχη η σκηνή που ο Κουάρκ φέρνει τις πληροφορίες. Εντάξει, Τρίτη η συνέχεια... αλλά και τα δύο μαζί; Edited October 21, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 ok, εντάξει για Δευτέρα. Θα τα δείτε και τα δύο μαζί εσείς, θα τα καταφέρω ως Τρίτη απόγευμα και εγώ. Δεν αισθάνομαι καλά να σας κάνω να περιμένετε τέτοια επεισόδια. Αύριο λοιπόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 ok, εντάξει για Δευτέρα. Θα τα δείτε και τα δύο μαζί εσείς, θα τα καταφέρω ως Τρίτη απόγευμα και εγώ. Δεν αισθάνομαι καλά να σας κάνω να περιμένετε τέτοια επεισόδια. Αύριο λοιπόν. Εσύ κιχ μέχρι την Τρίτη Mister Spoiler! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Τι θα έλεγα, βρε; Από αύριο εκτάκτως Ρόδο, για δουλειά, τρεις μέρες. Θα μπορέσω να δω τα δύο, αλλά το επόμενο (you are cordially...) την Παρασκευή το βράδυ. Αν συμφωνείτε. Και είναι και από τα αγαπημένα μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 ΟΚ. Εντάξ' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 (edited) Από αύριο εκτάκτως Ρόδο, για δουλειά, τρεις μέρες. Θα μπορέσω να δω τα δύο, αλλά το επόμενο (you are cordially...) την Παρασκευή το βράδυ. Αν συμφωνείτε. Φίνα. Edited October 22, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 (edited) Favor the Bold Sacrifice of Angels Τέλειο επεισόδιο, σχεδόν κινηματογραφικό. Και αρκετή χορταστική δράση. Όλα μου έκαναν το σωστό κλικ. Οι διάλογοι Γουεϊούν με Ντουκάτ, Όντο και Κίρα, ο Κουάρκ εναντίον των δύο Τζεμ Χαντάρ, η λυπημένη γκριμάτσα και το κλαψούρισμα της Λίτας, ο ερχομός του ιππικού των Κλίνγκον. Και χαρά ο Γουεϊούν στο φινάλε: «It is time to start packing.” Τραγικό το τέλος ενός καλού χαρακτήρα, που γίνεται έξτρα συγκινητικό πάνω στο βλέμμα του Γκάρακ που ψάχνει άδικα. Και όλος ο ενθουσιασμός καλός στο τέλος, αλλά το παράκαναν με τον Ο’Μπράιαν και τον Μπασίρ. Μόλις πάτησαν το πόδι τους στον σταθμό μετά από μάχη, σε μία ώρα ντουγρού στα holosuites; Να πιστέψουμε τόση αρρώστια; Ε όχι! Γενικώς όμως, ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα. Και όπως είπαμε, Παρασκευή βράδυ… κουφέτα και ρύζια. Edited October 23, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Αχ! Το είχα ψυλιαστεί: Sacrifice of Angels Αποκλείεται να μην είχε θάνατο. Αποκλείεται να μην ήταν κάποιος αθώος! Τι κρίμα! Και η αλήθεια ήταν ότι δεν είχε πάει καθόλου το μυαλό μου στην Ζιάλ. Θες επειδή ήταν με τον Γκάρακ και αποτελούσε ένα αγκάθι η κατάσταση για τον Ντουκάτ, θες επειδή ήταν ένα πρόσωπο που δεν ξέραμε προς ποια πλευρά θα μπορούσε να κλείνει κάποια στιγμη, ήταν η τελευταία που υποψιαζόμουνα. Κατά τα άλλα, πολύ ωραί το διπλό επεισόδιο, εκείνο το πέρασμα του Defiant μέσα από το άνοιγμα, εκείνο το σχεδόν ταυτόχρονο "Fire!" "Done!" από τις καλύτερες σκηνές. Αν θα ήθελα κάτι λίγο διαφορετικό, θα προτιμούσα να είχαν προλάβει ο Ρομ και οι υπόλοιποι να απενεργοποιήσουν τον deflector και να παραμείνει ενεργό το ναρκοπέδιο, παρά να επέμβουν οι προφήτες. Αλλά, ΟΚ, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... Άντε και κουφέτα την Παρασκευή. Να πω να δούμε κανένα ακόμα μαζί; Προλαβαίνει ο Νίκος; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 24, 2012 Author Share Posted October 24, 2012 (edited) Άντε και κουφέτα την Παρασκευή. Να πω να δούμε κανένα ακόμα μαζί; Προλαβαίνει ο Νίκος; Δύο μαζί την Παρασκευή; Πολύ ευχαρίστως από μένα. You Are Cordially Invited... και Ressurection Το δεύτερο είναι το επεισόδιο που ο Σπόκιος Δημήτρης χαρακτήρησε βαρετό μέχρι δακρύων, εγώ όμως διαφωνώ μαζί του. Ο Νίκος, αν συμφωνεί με τον Δημήτρη, μπορεί να το προσπεράσει, ή να το δει την επομένη. Edited October 24, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Favor the Bold Sacrifice of Angels Ε, βέβαια, δύο υπέροχα επεισόδια. Η στιγμή της εισόδου στο σταθμό, όπως έχω ξαναπεί μάλλον, είναι από τις αγαπημένες μου στο σίριαλ. Χεχε και το «ώρα να φτιάχνουμε τις βαλίτσες» που λέει ο Ντίνος. Σήμερα ο γάμος (και όπως σωστά υπέθεσε ο Ντ. θα πηδήξω την «Ανάσταση») Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Ωραίος ο γάμος, αλλά πιο καλά τα bachelors! Αχχχχ! Μερικά στερεότυπα δεν αλλάζουν που ο κόσμος να χαλάσει, έτσι; Όσο για το Resurrection ΟΚ, δεν ήταν και θανατηφόρο. Καλό ήταν για μια φορά, αλλά σαφώς εγείρει πολλά ερωτηματικά με όλα αυτά τα πήγαινε-έλα στο παράλληλο σύμπαν. Τον παλιό καλό καιρό του Κερκ ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Να δούμε ένα και αύριο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 26, 2012 Author Share Posted October 26, 2012 (edited) You Are Cordially Invited Μπα σε καλό μου, τι μ’έπιασε; Κλαίω σε ταινίες όταν υπάρχει λόγος. Κοροϊδεύω και αυτούς που κλαίνε στους γάμους. Να όμως που εδώ συγκινήθηκα με το που εμφανίστηκε η Τζαντζία νύφη (στα υπέροχα κόκκινα). Και το Σταρ Τρεκ έδωσε την πλήρη τελετή για τους Τρέκερς που θέλουν να κάνουν Κλινγκονικό γάμο! Υπέροχο επεισόδιο! Όλα τα κομμάτια, οι χαρακτήρες και το χιούμορ ένα κι ένα. Το μπάτσελορ του Γουορφ, ξεκαρδιστικοί οι Μπασίρ και Ο’Μπράιαν*, το μπάτσελορ της Τζαντζία, με τον μουσκουλά χορευτή που τον κοίταζε και ξερογλυφόταν η Λίτα (φουκαρά Ρομ). Να και ο Όντο με παράπονα από τους γείτονες, ακόμα και στο διάστημα! *Αξεπέραστη η σκηνή που απομακρύνουν όλα εκείνα τα λυμπιστερά φαγητά μπροστά από τον Μπασίρ και τον Ο’Μπράιαν, μετά από τόση νηστεία, επειδή τελικά «ισχύει ο γάμος». Ειδική μνεία στον εξής διάλογο (μερικά πράγματα δεν αλλάζουν, ούτε στο μέλλον): Jake Sisko: I sold my first book today. Quark: Really? How much did you get for it? Jake Sisko: It's just a figure of speech. The Federation News Service is going to publish a book of my stories about life on the station under Dominion rule. Quark: And they're not paying you? Jake Sisko: No. Quark: Well, then you have my sympathies, and the first round of drinks is on the house. Jake Sisko: Really? Quark: No. It's a figure of speech. Resurrection Το τελευταίο επεισόδιο των “Mirror Universe” με ενδιαφέροντα διλλήματα για την Κίρα. Προσωπικά δεν το θεωρώ βαρετό μέχρι δακρύων, αν και είναι πολύ χλιαρό κυρίως γιατί ακολουθεί τον εξαίσιο γάμο της Τζαντζίας. Και ο Κουάρκ εξελίσσεται σε έναν σχεδόν φιλοσοφημένο και διορατικό μπάρμαν. To Statistical Probabilities αύριο Σάββατο! Edited October 26, 2012 by DinoHajiyorgi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts