Lady Nina Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Αχ, και το τόνισα, βρε αδερφέ... ΔΕΝ αφορά την ιστορία σου! Μα ναι, το πρόσεξα. Απλά, αφού όλοι λέτε τα δικά σας, είπα να πω κι εγώ τα δικά μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροη Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Πολύ μου άρεσε το φλασάκι σου! Ο ρυθμός ηταν όπως θα έπρεπε γρήγορος, σαν να πέφτουμε και εμείς μαζί του. best line Εκείνος ήταν άυλος και –Αϊνστάιν, ρούφα την– η βαρύτητα δούλευε ακόμη και σε φασματικές διαστάσεις. Περίφημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 best line Εκείνος ήταν άυλος και –Αϊνστάιν, ρούφα την– η βαρύτητα δούλευε ακόμη και σε φασματικές διαστάσεις. Περίφημα. Μου φαίνεται πως τελικά όλοι στο άχτι τον έχουμε τον καημένο τον Αΐνστάιν...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Σου βγαίνει εύκολα, απ'ό,τι φαίνεται, αυτό το "ελαφρά χιουμοριστικό" στυλ. Μερικές λέξεις μόνο ("τσουρουφλιστική", "κοκκινίζοντα") δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχουν και αν το χιούμορ σε δικαιολογεί να τις επινοήσεις. Ωραίο, γενικά, το κείμενο και λυπήθηκα που δεν ήταν μεγαλύτερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted March 24, 2012 Author Share Posted March 24, 2012 Από πού το ξέθαψες αυτό... Οι λέξεις που ανάφερες όντως είναι χιουμοριστική «επινόηση». Ευχαριστώ για το σχόλιο! Και χάρηκα που σου άρεσε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 (edited) Να ευχαριστησω την wordsmith που ξεθαβει "πραμα" γιατι αλλιως με τον ρυθμο μου για να δω αρκετα απο τα παλια της βιλβιοθηκης θα μου παρει αιωνες... Ηθελα να το διαβασω απο την αρχη που ειδα τον τιτλο, αλλα τελευταια βρισκομαι σε "συγγραφικη ανθηση" και δεν προλαβαινα γιατι ολο καταπιανομαι με τις εμπνευσεις μου. Δεν εχω διαβάσει πολλά ακόμα απο τον Αγγελο , αλλα ολα οσα εχω διαβασει εχουν αυτο το γλυκοπικρο χιουμορακι και ετσι τεινω να το θεωρησω στιλ του. Μου αρεσει ο τροπος του, ειναι χαλαρος και νομιζω οταν διαβαζω πως με ξεκουραζει.Ο τιτλος ειναι ωραιος και πολυ τραβηκτικος. Την ιστορια θα μου αρεσε να την εβλεπα ξαναδουλεμενη για μερικες φρασεις ειδικα και ισως λιγο μεγαλυτερη. Δεν θεωρω πως ειναι το καλυτερο του, προτιμω τους Ολυμπιους σε δραση, αλλα παραμεινει συμπαθεστατο και η ιδεα δεν ειναι καθολου κακη...Πως το κανει να διαβαζω για ενα χερι που ξεκολησε απο τον ανθρωπινο κορμο και την κολαση και να μην το βρισκω τρομου δεν ξερω....! Edited April 14, 2012 by laas7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Είχε γέλιο αυτή η ιστοριούλα. Περίμενα ότι στο έδαφος θα σταματήσει και θα διαπιστώσει ότι είναι πλέον σε κάποιο είδος μεταθανάτιας ζωής αλλά πήγε λίιιγο πιο κάτω για να το διαπιστώσει. Γέλασα πάντως ειδικά με τις διαπιστώσεις σχετικά με τους νόμους της φυσικής. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 Επ, πρέπει να χώθηκες πολύ βαθιά για να το ξετρυπώσεις αυτό Ευχαριστώ για την ανάγνωση και το σχόλιο. Χάρηκα που πέρασες καλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alucardos Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) Μου αρέσει ο τρόπος που παίζεις με τις λέξεις. Το σημείο με τον Αινσταϊν ήταν πετυχημένο και αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν το σκηνικό με το χέρι. Αρκετά δυνατή απεικόνιση. Θαύμασα επίσης τον τρόπο με τον οποίο εναλλάσεις το έδαφος την στιγμή που πέφτει από κανονικό σε κόλαση. Αυτό που θαύμασα περισσότερο είναι το πόσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα μπορεί να πει κανείς, σε τόσες λίγες λέξεις. Περιεκτικότατος χωρίς να κουράζεις. Κάπου πήγε να με μπερδέψει αλλά δεν τα κατάφερε.Όσον αφορά το σχόλιο για τον Αινσταιν. Αν το σχόλιο προέρχεται από εσένα τότε είναι (για εμένα) λίγο άκυρο. Υπάρχει το σκάφος, ο άτυχος πιλότος και το συμβάν. Εσύ δεν υπάρχεις. Εκτροχιάζεις την ιστορία σου (εκτός και αν είσαι ένας ενεργός αφηγητής όπως στο βιβλίο Η κλέφτρα των βιβλίων). Αν όμως το σχόλιο είναι σκέψη του ίδιου του πιλότου, τότε κολλάει και παρα κολλάει. Edited January 19, 2015 by alucardos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Άργησα λίγο να το πάρω χαμπάρι, αλλά το είδα το σχόλιο. Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση και το χρόνο σου. Όσον αφορά το σχόλιο για τον Αινσταιν. Αν το σχόλιο προέρχεται από εσένα τότε είναι (για εμένα) λίγο άκυρο. Φυσικά και το σχόλιο είναι από τον αφηγητή. Μπορεί να μην μιλάει και πολύ, αλλά τις πετάει τις μπηχτές του. Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να κάνω μια μετατροπή του κειμένου στο πρώτο πρόσωπο, όπου θα φαίνεται πιο ξεκάθαρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts