Jump to content

Carl Zeiss

Recommended Posts

Ονομα Συγγραφεα: ΑΛΚΕΤΑΣ

Είδος :Φαντασία

Βία:Όχι

Σεξ:Όχι

Αυτοτελές:Ναί

Λέξεις:2051

carl zeiss.pdf

Edited by Mesmer

Πολύ ενδιαφέρουσα κοσμοπλασία και μου θυμίζει το αγαπημένο μου Brave New World: άνθρωποι που είναι φτιαγμένοι για σκλάβοι, αλλά δεν το ξέρουν και το θεωρούν μάλιστα και κάτι σαν ελευθερία. Άκου "ο μεγάλος Nokia":lol:! Να μη ρωτήσω τι μάρκα κινητό έχεις... Επίσης στα θετικά το ότι φαίνεται να κατέχεις αρκετό technobabble για να παρουσιάσεις πειστικά έναν τέτοιο κόσμο.

Κατά τα άλλα το κείμενο είναι μάλλον πολύ μικρό για να απεικονίσει πλήρως έναν κόσμο ολόκληρο. Θα ήταν ενδιαφέρον να έβαζες κι άλλες λεπτομέρειες, τι ακριβώς είναι αυτά τα "ανθρωπάρια", πώς κατασκευάζονται, πώς αντέδρασε η ανθρωπότητα όταν πρωτοφτιάχτηκαν, τι διαφορές έχουν από τους ανθρώπους κλπ.

Από πλευράς γλώσσας τα πας καλά, εκτός από τη στίξη και πολύ λίγα ορθογραφικά.

Ελπίζω να δούμε και άλλες σου προσπάθειες στο μέλλον.

Είχες μια πολύ καλή ιδέα την οποία παρουσίασες και πολύ καλά. Ενδιαφέρων ο κόσμος των ανθρωπάριων, τόσο που θα ήθελα να μάθω κι άλλα γι' αυτόν. Πχ γιατί κατασκευάστηκαν από τους ανθρώπους ώστε να έχουν τόσο υψηλό επίπεδο συνείδησης, ώστε να χρειάζονται διακοπές και γκόμενους και γυμνασμένους κοιλιακούς και στήθη επιπέδου Cup C (πετυχημένο αυτό! :lol: ). Δεν θα μπορούσαν να είναι απλά «ρομπότ» που να κατασκευάζουν νανοτσίπ;

Επίσης, αφού μας βγάζεις και στον κόσμο των ανθρώπων, θα ήθελα να μάθω και τη δική τους άποψη. Επίσης, υπάρχει άλλη Nokiacity; Χρησιμοποιούνται τα ανθρωπάρια και για άλλους σκοπούς;

Βέβαια, η παρούσα εκδοχή της ιστορίας είναι αρκετά μικρή για να έχει τόσες λεπτομέρειες. Θα μπορούσες, όμως, να την αναπτύξεις κι άλλο.

Όπως είπε και η wordsmith, υπάρχουν ορισμένα λαθάκια, που μπορούν να διορθωθούν.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τον κόπο που κάνατε και το διαβάσατε. Αυτό το διάστημα είμαστε πολύ πιεσμένοι σαν οικογένεια λόγω Πανελληνίων (δίνει ο γιός μου). Βιάστηκα να την τελειώσω λόγω διαγωνισμού αλλά από τον πολύ ενθουσιασμό όπου είδα φως διαγωνισμού μπήκα. Τα σημεία στίξης πάντα ήταν η νέμεσή μου γιαυτό και όταν έχω χρόνο με βοηθά μια άτυπη επιμελήτρια φιλόλογος. Δευτέρα τελιώνουν οι εξετάσεις και σύντομα θα υπάρξει μιά πιό ολοκληρωμένη εκδοχή σε συνέχειες.