Lady Nina Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 Ναι, σαφώς το έχω καταλάβει από τον πρώτο διαγωνισμό που έλαβα μέρος. Συμφωνώ με αυτά που λες. Όμως... Λες: Στην τελική θες να χαράξεις τη δική σου πορεία με το δικό σου μοναδικό ύφος και όχι να γίνεις κακέκτυπο κάποιου ήδη υπάρχοντος συγγραφέα. και παρακάτω το αναιρείς, χαζούλη! BTW, εγώ περιμένω σειρές παραμυθιών από σένα, αλά Τριβιζάς. Θα λάβεις, λοιπόν, σειρά παραμυθιών αλά Lady Nina! Είπαμε ή δεν είπαμε να πλασάρουμε νέα μόδα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 (edited) Μόλις διάβασα και εγώ την ιστορία σου και μου άρεσε, ήταν καλή. Είχα περιέργεια να δω που θα το πας στο τέλος και αν η Μοίρα θα δικαιονώταν. Μου άρεσε το κλείσιμο με την αμφιβολία που άφησες να πλανάται, όπως φυσικά και η ειρωνεία. Επίσης πολύ χαρακτηριστικό είναι ότι συναντάμε δέντρο και φρούτο. Δεν ξέρω αν ήθελες να κάνεις παραλληρισμό με τον γνωστό μύθο γιατί όπως σου είπα πρώτα γράφω τα δικά μου σχόλια σε μία ιστορία, και μετά διαβάζω αυτά των άλλων μελών. Αν πάντως ναι, το πέτυχες. Μόνο πρόβλημα το ότι η ιστορία σου μου φάνηκε πολύ λιτή, την ήθελα λίγο μεγαλύτερη σε μέγεθος και πιο πλούσια σε εικόνες. Αλλά υποθέτω ότι αυτό ήταν ανέφικτο μιας και υπήρχε ο περιορισμός του διαγωνισμού. Συν φυσικά το ότι είναι εξαιρετικά soft για τα γούστα μου. Δικό μου πρόβλημα όμως αυτό, όχι δικό σου Εν κατακλείδι μία καλή ιστορία που δύσκολα θα ξετρελλάνει, αλλά και δύσκολα δεν θα μεταδώσει θετικά συναισθήματα. Edit: Μετά την ανάγνωση των σχόλιων (ή σχολίων;) δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι γέλασα με το σχόλιο του Ντίνου για το παιδί που σκάει με τα μούτρα μεσ' το νερό Edited December 6, 2011 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Καλέ, αυτό ήταν πολύ νωρίτερο απ'το προσδοκώμενο! Μόνο και μόνο γι'αυτό, σ'ευχαριστώ! Τη συγκεκριμένη ιστορία σκέφτομαι κάααααποια στιγμή να τη μεγαλώσω, για να δώσω και περισσότερα στοιχεία του κόσμου αυτού. Δεν κατάλαβα, όμως, σε ποιο γνωστό μύθο αναφέρεσαι. Ναι, το σχόλιο του Ντίνου όλα τα λεφτά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Καλά αν ήταν να περιμένεις να τελειώσω πρώτα τα βιβλία, θα Χριστουγεννιάζαμε και ακόμη θα περίμενες. Γι' αυτό λοιπόν είπα να το κάνω μία ώρα αρχύτερα. Ο μύθος στον οποίο αναφέρθηκα είναι αυτός του Αδάμ και της Εύας όπου υπάρχει και εκεί δέντρο και φρούτο. Τελικά κατάλαβα ότι δεν ίσχυε αυτό, αλλά με τις ομοιότητες που υπήρχαν μου πέρασε από το μυαλό. ''Περίεργη σαδιστική πινελιά'' , υπέροχο δεν είναι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 χαχαχα Λες, ε; Εγώ πάντως πήρα επιτέλους μπρος με το βιβλίο! Απ'ότι βλέπω κι από τις απαντήσεις στο σεντονοπόστ, όντως η ιστορία μπορεί να θεωρηθεί πως περιλαμβάνει στοιχεία από τη Χριστιανική παράδοση, όμως δε μου είχε περάσει από το μυαλό πως μοιάζει με αυτόν το μύθο... Κοίτα να δεις τι βγάζει μια ιστορία στον καθένα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts