iraklisv Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Στα χέρια μου σφιχτά κρατώ ένα μαχαίρι και ένα μωρό το ένα να ζήσει προσπαθώ τ΄άλλο για άμυνα η φονικό Πλάτη στο τοίχο θα σταθώ χωρίς ποτέ να κοιμηθώ σε άλλον αιώνα το μωρό γερό να παραδώσω Θ΄αντέξω μέχρι τη στιγμή του κόσμου το στερνό παιδί να δω στη νέα εποχή να ζει χωρίς μαχαίρι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Πολύ όμορφο το ποίημα σου. Όντως συμβολικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Ενδιαφέρον, ωστόσο να κάνω μια παρατήρηση τεχνικής φύσης, κάτι που δεν συνηθίζω σε ποιήματα: αφού επιλέγεις τη ρίμα σε όλη την έκταση, θα έπρεπε να την τηρήσεις. Στις 2 περιπτώσεις που την διακόπτεις, δημιουργείται ένα σκαλωματάκι. Μπορείς, φυσικά, απλώς να με αγνοήσεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisv Posted May 29, 2011 Author Share Posted May 29, 2011 (edited) Τίποτα δεν (πρέπει) φίλε μου ! Edited May 29, 2011 by iraklisv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 (edited) Όπως είδες, έγραψα ότι "φυσικά και μπορείς να με αγνοήσεις". Μια πρόταση/παρατήρηση έκανα. Συγγνώμη που σχολίασα ποίημά σου, δεν θα επαναληφθεί, μείνε ήσυχος Edited May 29, 2011 by Stanley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisv Posted May 29, 2011 Author Share Posted May 29, 2011 Δεν χρειάζεται φίλε μου καμία συγνώμη, δεν με ενόχλησε καθόλου να σχολιάζεις όποτε και όπως θες. Δεν σε αγνοώ απλός δεν με δεσμεύουν κάποια πρέπει όταν θέλω να γράψω κάτι με συγκεκριμένο τρόπο Δεν το έγραψα έτσι από αδυναμία Σ΄ευχαριστώ για τα σχόλια και μην με παρεξηγείς δεν ήταν ειρωνική η απάντησή μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts