Jump to content

Το κάλεσμα του Λακεβέρτζι

dagoncult

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: dagoncult

Είδος: Ηρωική φαντασία

Βία; Ναι

Σεξ; Όχι

Αριθμός Λέξεων: 10386

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: Μετά από ένα κενό τρίμηνο οι ιδέες έρχονται μαζεμένες. Οπότε φορέστε το ωραίο σας χαμογελάκι και η περιπέτεια μπορεί να ξεκινήσει... wink.gif

Το κάλεσμα του Λακεβέρτζι.doc

• Like 2

Προφανώς δεν διάβασα ακόμα την ιστορία, αλλά έχω μια απορία: το Λακεβέρτζι έχει καμία σχέση με το Like a Virgin?laugh.gif

Κι άλλα δυο άτομα αυτό με ρώτησαν. Ρε κόλλημα... laugh.gif

Και μόλις είδαν ότι δεν έχει σχέση με Like a Virgin, λάκισαν όλοι. Κακώς! :p

Λοιπόν, ναι:

α) :lol:

β) Καλά, κουφάθηκα μιλάμε!

:eek: Το πείραμα της Φιλαδέλφειας να καταλήγει στην παρωδία της Μέσης Γης! :hi:

γ) Εντάξει, για σοβαρά σχόλια δεν έχει νόημα. Πολύ γέλιο πάντως. Καλά έκανα που το διάβσα. :)

Η πιο αλλόκοτη ομάδα, στην πιο περίεργη αποστολή... έβερ :lol:

Παρά το μεγάλο του μέγεθος διαβάζεται εύκολα και ευχάριστα.

Πάμε στα WIN τώρα:

«Είδε το ξωτικό να χυμάει μπροστά σαν δαίμονας της Ταζ, της μυθικής πόλης που καταστράφηκε από τους παρανοϊκούς, περιστρεφόμενους κατοίκους της.» :good:

«οι γάτες της μυστηριώδους Πρρρ, της πόλης…» :good:

Η αναφορά στο πείραμα της Φιλαδέλφεια :good:

Ο Μίτζα :good: Από την πρώτη περιγραφή κατάλαβα ποιος ήταν! :lol:

«Δε θέλω να γίνω ζόμπι!» :good:

«…αλλά ο Μίτζα πήγαινε προς τα πίσω.» :good: Από τη στιγμή που συναντήσαμε τον Μίτζα, το περίμενα πώς και πώς!

Γενικά, απολαυστικό!

Τέλειο, έφτυσα τις αμυγδαλές μου από τα γέλια, έσπασα τα νεύρα ολωνών (''τί διαβάζεις και χαχανίζεις τέλος πάντων;" "και να σας έλεγα ρε παιδιά..."), έκλαιγα κυριολεκτικά από τα γέλια...

... μέχρι που ο Μίτζας χάιδεψε τα μπουτάκια του αγοριού. Ε πέστε με ξενέρωτη, αλλά

1. ποτέ δεν έχω καταφέρει να γελάσω με καλαμπούρια σχετικά με τη συγκεκριμένη διαστροφή.

2. ο Μίτζας

α. ήταν μια θλιβερή ύπαρξη με τρισάθλια παιδικά χρόνια (τον λυπάμαι ρε γμτ).

β. νομίζω (δεν είμαι σίγουρη) πώς αθωώθηκε από δικαστήριο;

Έντιτ: "σΎγουρη"...?

Edited by KELAINO

κάτι σαν μπουκαλάκι που το τραμπουκίζεις και ψεκάζει άρωμα

Πεθαίνω! :rofl: :rofl: :rofl:

Αγοράκι μου, όταν εγώ ανακάλυπτα τα μυστικά που ξεκλειδώνουν τα εφτά βασικά μας Κράτσα, εσύ έπαιζες ακόμα με το παπάρι του μονόκερου

Σβήνω! :bounce8:

Πήρε φόρα, έβγαλε την πολεμική του κραυγή – Αχαχόοοοοχ! – και ξεχύθηκε σαν εμετός στο δωμάτιο του μάγου

Χριστέ μου, δεν ξέρω ποιο να προσκυνήσω πρώτο, την κραυγή ή τον εμετό; :loughbounce: :loughbounce:

Και τι να πει κανείς για το Σκήπτρο, το κοντόχοντρο μαύρο ραβδί με το ασημένιο πλέγμα στην κορυφή; Ή για...

«Ντέλω κι εγκώ να μπάω στου Μίτζα!», έσκουξε ένα ορκάκι στο μπαμπά του. Ο ορκ το έφαγε

την αναπάντεχη σωτηρία;

Κοντολογίς Δάγωνα, και συγνώμη που δεν έχει άλλα σχόλια, αλλά πέρασα πολύ ευχάριστα, να 'ουμ'. Να 'σαι καλά μεσημεριάτικα παλικάρι μου.:flowers:

Aααα!!! laughbounce.gifroflmao.gifcheer.gificon_yea.gif Είμαι πολύ χαρούμενος που σας άρεσε. Άμα το σκάσατε το χαμόγελο τότε μάλλον τα καταφέραμε, ε; Ευχαριστώ πολύ όλους σας ρε ήρωες που το διαβάσατε, παρά το μέγεθός του! smile.gifsmile.gifsmile.gif

ΥΓ: KELAINO: σκέφτομαι ότι μερικές φορές ρε γμτ παίζουν κάποια αστεία που απλά δεν μπορείς να μην τα πεις. Απολογίες πάντως αν χτύπησε χορδή.

• 2 weeks later...
:rofl: τρελό γέλιο! το διασκέδασα πάρα πολύ και όλοι οι χαρακτήρες ήταν απίστευτοι. Εννοείτε πως ο Μίτζα ήταν όλα τα λεφτά σε όλα του και το παραλίγο ζόμπι ξωτικό, που θα γίνει τελικά. Τι να πω τα έμπλεξες΄όλα πολύ ωραία.

• 7 months later...

Μιλάμε για χείμαρρο αστείων, αλλά αυτό που θα μου μείνει για πάντα είναι ο ογκρ που τον λένε Σανέλ. :rofl:

• 1 month later...

Εμένα μ'άρεσε η οξιά που λέει "Get off my back, dickhead". ΟΥΑΑΑΑΧΑΧΑΧΟΥΧΟΥ! Αν και στην αρχή τα είχα μπερδέψει κάπως, ποιος είναι νάνος, ποιος ξωτικό και πόσων ειδών πλάσματα κοπανιούνται στη μάχη αυτή. Για το άλλο με τον Μίτζα άργησα να το καταλάβω, αλλά κάποια στιγμή δε γίνεται να μην το πιάσω ακόμα και εγώ. Αυτό με το κοντόχοντρο μαύρο ραβδί με το ασημένιο πλέγμα στην κορυφή το κατάλαβα στο τέλος μόνο. Πάντως πολλή πλάκα πραγματικά. Και τελικά

έχει σχέση με το Like a virgin. Μας την έσκασες!wink.gif

• 4 months later...

Αυτήν την ιστορία την είχα τόσο καιρό στα υπόψιν μου και μόλις σήμερα τη διάβασα.

Να πω ότι γέλασα μέχρι δακρύων σε κάποιες σκηνές, θα είναι απλά λίγο.

Πολύ καλή προσπάθεια, well done.

ΥΓ: Δεν είχα συνειδητοποιήσει την ταυτότητα του Μίτζα μέχρι την ώρα που άρχισα να τρώω. Όταν αυτό έγινε, η προπάθεια του να μην αρχίσω να γελάω σαν υστερικός(και φτύνω φαγητά παντού), με ανάγκασε(για να μην πνιγώ κιόλας) να κάνω τον διπλάσιο χρόνο από τον συνηθισμένο για να τελειώσω το φαγητό.

• Like 1

• 3 years later...

Έψαχνα να βρω κάτι να διαβάσω για να περάσει η ώρα, δεν περίμενα με τίποτα αυτό το ρεσιτάλ γέλιου. Δείχνει μεγάλη, αλλά ήθελα κι άλλο όταν τελείωσε! Θέλω να πω πράγματα για όλα αυτά που απόλαυσα, αλλά θα σποϊλάρω και δεν το θέλω. Θα πω μόνο πως υποκλίνομαι στην έμπνευσή σου να συνδυάσεις όλα αυτά που συνδύασες με τον τρόπο που τα συνδύασες, το... σκήπτρο και το όραμα όσο τα "έβλεπα" στο μυαλό μου τόσο ξεραινόμουν στο γέλιο, και τέλος, λατρεύω να καφρίζω στις ιστορίες μου, αλλά εδώ είναι για πολλά respect. Σ' ευχαριστώ!...  :hi:

• Like 1