dagoncult Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Όνομα Συγγραφέα: dagoncult Είδος: Ηρωική φαντασία Βία; Ναι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 10386 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Μετά από ένα κενό τρίμηνο οι ιδέες έρχονται μαζεμένες. Οπότε φορέστε το ωραίο σας χαμογελάκι και η περιπέτεια μπορεί να ξεκινήσει... Το κάλεσμα του Λακεβέρτζι.doc 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Προφανώς δεν διάβασα ακόμα την ιστορία, αλλά έχω μια απορία: το Λακεβέρτζι έχει καμία σχέση με το Like a Virgin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted May 28, 2011 Author Share Posted May 28, 2011 Κι άλλα δυο άτομα αυτό με ρώτησαν. Ρε κόλλημα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Και μόλις είδαν ότι δεν έχει σχέση με Like a Virgin, λάκισαν όλοι. Κακώς! Λοιπόν, ναι: α) β) Καλά, κουφάθηκα μιλάμε! Το πείραμα της Φιλαδέλφειας να καταλήγει στην παρωδία της Μέσης Γης! γ) Εντάξει, για σοβαρά σχόλια δεν έχει νόημα. Πολύ γέλιο πάντως. Καλά έκανα που το διάβσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Η πιο αλλόκοτη ομάδα, στην πιο περίεργη αποστολή... έβερ Παρά το μεγάλο του μέγεθος διαβάζεται εύκολα και ευχάριστα. Πάμε στα WIN τώρα: «Είδε το ξωτικό να χυμάει μπροστά σαν δαίμονας της Ταζ, της μυθικής πόλης που καταστράφηκε από τους παρανοϊκούς, περιστρεφόμενους κατοίκους της.» «οι γάτες της μυστηριώδους Πρρρ, της πόλης…» Η αναφορά στο πείραμα της Φιλαδέλφεια Ο Μίτζα Από την πρώτη περιγραφή κατάλαβα ποιος ήταν! «Δε θέλω να γίνω ζόμπι!» «…αλλά ο Μίτζα πήγαινε προς τα πίσω.» Από τη στιγμή που συναντήσαμε τον Μίτζα, το περίμενα πώς και πώς! Γενικά, απολαυστικό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 (edited) Τέλειο, έφτυσα τις αμυγδαλές μου από τα γέλια, έσπασα τα νεύρα ολωνών (''τί διαβάζεις και χαχανίζεις τέλος πάντων;" "και να σας έλεγα ρε παιδιά..."), έκλαιγα κυριολεκτικά από τα γέλια... ... μέχρι που ο Μίτζας χάιδεψε τα μπουτάκια του αγοριού. Ε πέστε με ξενέρωτη, αλλά 1. ποτέ δεν έχω καταφέρει να γελάσω με καλαμπούρια σχετικά με τη συγκεκριμένη διαστροφή. 2. ο Μίτζας α. ήταν μια θλιβερή ύπαρξη με τρισάθλια παιδικά χρόνια (τον λυπάμαι ρε γμτ). β. νομίζω (δεν είμαι σίγουρη) πώς αθωώθηκε από δικαστήριο; Έντιτ: "σΎγουρη"...? Edited June 7, 2011 by KELAINO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 κάτι σαν μπουκαλάκι που το τραμπουκίζεις και ψεκάζει άρωμα Πεθαίνω! :rofl: Αγοράκι μου, όταν εγώ ανακάλυπτα τα μυστικά που ξεκλειδώνουν τα εφτά βασικά μας Κράτσα, εσύ έπαιζες ακόμα με το παπάρι του μονόκερου Σβήνω! Πήρε φόρα, έβγαλε την πολεμική του κραυγή – Αχαχόοοοοχ! – και ξεχύθηκε σαν εμετός στο δωμάτιο του μάγου Χριστέ μου, δεν ξέρω ποιο να προσκυνήσω πρώτο, την κραυγή ή τον εμετό; :loughbounce: Και τι να πει κανείς για το Σκήπτρο, το κοντόχοντρο μαύρο ραβδί με το ασημένιο πλέγμα στην κορυφή; Ή για... «Ντέλω κι εγκώ να μπάω στου Μίτζα!», έσκουξε ένα ορκάκι στο μπαμπά του. Ο ορκ το έφαγε την αναπάντεχη σωτηρία; Κοντολογίς Δάγωνα, και συγνώμη που δεν έχει άλλα σχόλια, αλλά πέρασα πολύ ευχάριστα, να 'ουμ'. Να 'σαι καλά μεσημεριάτικα παλικάρι μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Aααα!!! Είμαι πολύ χαρούμενος που σας άρεσε. Άμα το σκάσατε το χαμόγελο τότε μάλλον τα καταφέραμε, ε; Ευχαριστώ πολύ όλους σας ρε ήρωες που το διαβάσατε, παρά το μέγεθός του! ΥΓ: KELAINO: σκέφτομαι ότι μερικές φορές ρε γμτ παίζουν κάποια αστεία που απλά δεν μπορείς να μην τα πεις. Απολογίες πάντως αν χτύπησε χορδή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anysias Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 τρελό γέλιο! το διασκέδασα πάρα πολύ και όλοι οι χαρακτήρες ήταν απίστευτοι. Εννοείτε πως ο Μίτζα ήταν όλα τα λεφτά σε όλα του και το παραλίγο ζόμπι ξωτικό, που θα γίνει τελικά. Τι να πω τα έμπλεξες΄όλα πολύ ωραία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Μιλάμε για χείμαρρο αστείων, αλλά αυτό που θα μου μείνει για πάντα είναι ο ογκρ που τον λένε Σανέλ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Εμένα μ'άρεσε η οξιά που λέει "Get off my back, dickhead". ΟΥΑΑΑΑΧΑΧΑΧΟΥΧΟΥ! Αν και στην αρχή τα είχα μπερδέψει κάπως, ποιος είναι νάνος, ποιος ξωτικό και πόσων ειδών πλάσματα κοπανιούνται στη μάχη αυτή. Για το άλλο με τον Μίτζα άργησα να το καταλάβω, αλλά κάποια στιγμή δε γίνεται να μην το πιάσω ακόμα και εγώ. Αυτό με το κοντόχοντρο μαύρο ραβδί με το ασημένιο πλέγμα στην κορυφή το κατάλαβα στο τέλος μόνο. Πάντως πολλή πλάκα πραγματικά. Και τελικά έχει σχέση με το Like a virgin. Μας την έσκασες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Αυτήν την ιστορία την είχα τόσο καιρό στα υπόψιν μου και μόλις σήμερα τη διάβασα. Να πω ότι γέλασα μέχρι δακρύων σε κάποιες σκηνές, θα είναι απλά λίγο. Πολύ καλή προσπάθεια, well done. ΥΓ: Δεν είχα συνειδητοποιήσει την ταυτότητα του Μίτζα μέχρι την ώρα που άρχισα να τρώω. Όταν αυτό έγινε, η προπάθεια του να μην αρχίσω να γελάω σαν υστερικός(και φτύνω φαγητά παντού), με ανάγκασε(για να μην πνιγώ κιόλας) να κάνω τον διπλάσιο χρόνο από τον συνηθισμένο για να τελειώσω το φαγητό. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Έψαχνα να βρω κάτι να διαβάσω για να περάσει η ώρα, δεν περίμενα με τίποτα αυτό το ρεσιτάλ γέλιου. Δείχνει μεγάλη, αλλά ήθελα κι άλλο όταν τελείωσε! Θέλω να πω πράγματα για όλα αυτά που απόλαυσα, αλλά θα σποϊλάρω και δεν το θέλω. Θα πω μόνο πως υποκλίνομαι στην έμπνευσή σου να συνδυάσεις όλα αυτά που συνδύασες με τον τρόπο που τα συνδύασες, το... σκήπτρο και το όραμα όσο τα "έβλεπα" στο μυαλό μου τόσο ξεραινόμουν στο γέλιο, και τέλος, λατρεύω να καφρίζω στις ιστορίες μου, αλλά εδώ είναι για πολλά respect. Σ' ευχαριστώ!... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts