Ροη Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Όνομα Συγγραφέα: Αγγελοπούλου Καλλιρρόη Είδος: ? Βία; Οχι Σεξ; Οχι Αριθμός Λέξεων: 1206 η συνωμοσία του ψωμιού.pdf η συνωμοσία του ψωμιού.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Καλιρρόη, καλωσόρισες στο φόρουμ. Η ιστορία σου ήταν ενδιαφέρουσα. Έχεις ιδιαίτερο στιλ, λίγο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο, λίγο ειρωνικό, κοφτό και άμεσο. Ο τίτλος, αν και ελκυστικός ( τουλάχιστον για μένα!), προδίδει κάπως την ιστορία. Το θέμα μου είναι ότι το κείμενό σου είναι ευχάριστο και καλογραμμένο, αλλά :α) αυτό που θέλει να πει είναι κάτι αναμενόμενο από την αρχή β) ο τρόπος που το λέει είναι σαν πολύ περιπετειώδης, σε σχέση με την απλότητα του μηνύματος. Μου άρεσε, ωστόσο, η ιστορία σου. Καλή συνέχεια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροη Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 Ευχαριστώ για τα σχόλια! Αυτή η ιστορια δεν ήθελα να ξεφύγει απο το στυλ της μαύρης κωμωδίας που είχα εξαρχής στο μυαλό μου, είναι μάλλον απλοϊκό αυτό που συμβαίνει πραγματικά, αλλά για μένα είχε ενδιαφέρον η όντως υπερβολική αντίδραση κάποιου που όσο και αν πιστεύει πως θέλει να βοηθήσει είναι στην πραγματικότητα ένας εγωιστής. Τόσο φανατικά κλεισμένος στον εαυτό του που με το που οι καταστάσεις ξεφεύγουν απο τον έλεγχο του, τα χάνει κυριολεκτικά. Ο ζητιάνος έπρεπε να είναι εκεί που τον ειχε τοποθετήσει, αυτός είναι το κέντρο του κόσμου για όσους βοηθά. Μόλις κάτι άλλαξε, μόλις ο ζητιάνος και το * μυστήριο* του έγιναν το κέντρο του ενδιαφέροντος του, έπρεπε με κάποιο τρόπο να κάνει ξανά τον εαυτό του πρωταγωνιστή. Έστω και με λίγο δραματικό τρόπο, νομίζω τα κατάφερε. He's a drama queen:) Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, και ευχαριστώ για την κριτική! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Ο τίτλος, αν και ελκυστικός ( τουλάχιστον για μένα!), προδίδει κάπως την ιστορία. Ήμουν σίγουρος πως θα τσιμπούσες πρώτος ιστορία με τέτοιο τίτλο... Ωραία ιστορία. Είχε ενδιαφέρον καθώς ακολουθούσαμε τον ήρωα σε μια φαινομενικά παρανοϊκή διαδρομή, προσπαθώντας να ξεδιαλύνουμε ένα ακόμη πιο παρανοϊκό μυστήριο. Από νωρίς κατάλαβα τι ακριβώς παιζόταν, χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού η ιστορία είχε έναν ανάλαφρο τόνο που με τραβούσε να την διαβάσω. Φταίνε λιγάκι και οι επαναλήψεις, που ήταν πολύ χτυπητές. Καλό βράδυ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Ο τίτλος, αν και ελκυστικός ( τουλάχιστον για μένα!), προδίδει κάπως την ιστορία. Ήμουν σίγουρος πως θα τσιμπούσες πρώτος ιστορία με τέτοιο τίτλο... Αντικειμενικά, είναι καλός τίτλος, αλλά σωστά το είπες! Άμα ήταν και "... του τσουρεκιού" εκεί να έβλεπες επιτυχία! Ρόη, αγνόησέ μας και προχώρα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροη Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 Ωραία ιστορία. Είχε ενδιαφέρον καθώς ακολουθούσαμε τον ήρωα σε μια φαινομενικά παρανοϊκή διαδρομή, προσπαθώντας να ξεδιαλύνουμε ένα ακόμη πιο παρανοϊκό μυστήριο. Από νωρίς κατάλαβα τι ακριβώς παιζόταν, χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού η ιστορία είχε έναν ανάλαφρο τόνο που με τραβούσε να την διαβάσω. Φταίνε λιγάκι και οι επαναλήψεις, που ήταν πολύ χτυπητές. Καλό βράδυ! Ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσε! Αν κατάλαβα καλά τι παίζει με τους τίτλους , οι επόμενες ιστορίες θα εμπεριέχουν τις λέξεις χάμπουργκερ, τσιαπάτα και γύρος κοτόπουλο, έτσι θα έχω εγγυημένα έναν αναγνώστη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Ωραία ιστορία. Είχε ενδιαφέρον καθώς ακολουθούσαμε τον ήρωα σε μια φαινομενικά παρανοϊκή διαδρομή, προσπαθώντας να ξεδιαλύνουμε ένα ακόμη πιο παρανοϊκό μυστήριο. Από νωρίς κατάλαβα τι ακριβώς παιζόταν, χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού η ιστορία είχε έναν ανάλαφρο τόνο που με τραβούσε να την διαβάσω. Φταίνε λιγάκι και οι επαναλήψεις, που ήταν πολύ χτυπητές. Καλό βράδυ! Ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσε! Αν κατάλαβα καλά τι παίζει με τους τίτλους , οι επόμενες ιστορίες θα εμπεριέχουν τις λέξεις χάμπουργκερ, τσιαπάτα και γύρος κοτόπουλο, έτσι θα έχω εγγυημένα έναν αναγνώστη Πρέπει να έχεις IQ πάω από 180, το έπιασες με τη μία το νόημα!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροη Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 το έπιασες με τη μία το νόημα!! Αυτο ηταν, ξεκιναω νεα ιστορια Όνομα Συγγραφέα: Αγγελοπουλου Καλλιρροη Είδος: eating horror Βία; Οχι Σεξ; Οχι (εκτός αν μετράει εκείνη η ατυχής στιγμή με το ζαμπονοτύρι, αλλά ήταν μεθυσμένος, άρα μάλλον όχι) Αριθμός Λέξεων: 10000 (30% *χαμπουργκερ*, 30% *τρωω*) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts