Jump to content

Η συνωμοσία του ψωμιού.

Ροη

Recommended Posts

Καλιρρόη, καλωσόρισες στο φόρουμ.

Η ιστορία σου ήταν ενδιαφέρουσα. Έχεις ιδιαίτερο στιλ, λίγο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο, λίγο ειρωνικό, κοφτό και άμεσο.

Ο τίτλος, αν και ελκυστικός ( τουλάχιστον για μένα!), προδίδει κάπως την ιστορία. Το θέμα μου είναι ότι το κείμενό σου είναι ευχάριστο και καλογραμμένο, αλλά :α) αυτό που θέλει να πει είναι κάτι αναμενόμενο από την αρχή β) ο τρόπος που το λέει είναι σαν πολύ περιπετειώδης, σε σχέση με την απλότητα του μηνύματος.

Μου άρεσε, ωστόσο, η ιστορία σου. Καλή συνέχεια!

Ευχαριστώ για τα σχόλια!

Αυτή η ιστορια δεν ήθελα να ξεφύγει απο το στυλ της μαύρης κωμωδίας που είχα εξαρχής στο μυαλό μου, είναι μάλλον απλοϊκό αυτό που συμβαίνει πραγματικά, αλλά για μένα είχε ενδιαφέρον

η όντως υπερβολική αντίδραση κάποιου που όσο και αν πιστεύει πως θέλει να βοηθήσει είναι στην πραγματικότητα ένας εγωιστής. Τόσο φανατικά κλεισμένος στον εαυτό του που με το που οι καταστάσεις ξεφεύγουν απο τον έλεγχο του, τα χάνει κυριολεκτικά. Ο ζητιάνος έπρεπε να είναι εκεί που τον ειχε τοποθετήσει, αυτός είναι το κέντρο του κόσμου για όσους βοηθά. Μόλις κάτι άλλαξε, μόλις ο ζητιάνος και το * μυστήριο* του έγιναν το κέντρο του ενδιαφέροντος του, έπρεπε με κάποιο τρόπο να κάνει ξανά τον εαυτό του πρωταγωνιστή. Έστω και με λίγο δραματικό τρόπο, νομίζω τα κατάφερε. He's a drama queen:)

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, και ευχαριστώ για την κριτική!

Ο τίτλος, αν και ελκυστικός ( τουλάχιστον για μένα!), προδίδει κάπως την ιστορία.

Ήμουν σίγουρος πως θα τσιμπούσες πρώτος ιστορία με τέτοιο τίτλο... :tease:

Ωραία ιστορία. Είχε ενδιαφέρον καθώς ακολουθούσαμε τον ήρωα σε μια φαινομενικά παρανοϊκή διαδρομή, προσπαθώντας να ξεδιαλύνουμε ένα ακόμη πιο παρανοϊκό μυστήριο.

Από νωρίς κατάλαβα τι ακριβώς παιζόταν, χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού η ιστορία είχε έναν ανάλαφρο τόνο που με τραβούσε να την διαβάσω. Φταίνε λιγάκι και οι επαναλήψεις, που ήταν πολύ χτυπητές.

Καλό βράδυ!

Ο τίτλος, αν και ελκυστικός ( τουλάχιστον για μένα!), προδίδει κάπως την ιστορία.

Ήμουν σίγουρος πως θα τσιμπούσες πρώτος ιστορία με τέτοιο τίτλο... :tease:

laugh.gif

Αντικειμενικά, είναι καλός τίτλος, αλλά σωστά το είπες! Άμα ήταν και "... του τσουρεκιού" εκεί να έβλεπες επιτυχία!

Ρόη, αγνόησέ μας και προχώραdirol.gif

Ωραία ιστορία. Είχε ενδιαφέρον καθώς ακολουθούσαμε τον ήρωα σε μια φαινομενικά παρανοϊκή διαδρομή, προσπαθώντας να ξεδιαλύνουμε ένα ακόμη πιο παρανοϊκό μυστήριο.

Από νωρίς κατάλαβα τι ακριβώς παιζόταν, χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού η ιστορία είχε έναν ανάλαφρο τόνο που με τραβούσε να την διαβάσω. Φταίνε λιγάκι και οι επαναλήψεις, που ήταν πολύ χτυπητές.

Καλό βράδυ!

Ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσε! Αν κατάλαβα καλά τι παίζει με τους τίτλους mf_sherlock.gif, οι επόμενες ιστορίες θα εμπεριέχουν τις λέξεις χάμπουργκερ, τσιαπάτα και γύρος κοτόπουλο, έτσι θα έχω εγγυημένα έναν αναγνώστη devil2.gif

Καλό βράδυ!

Ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσε! Αν κατάλαβα καλά τι παίζει με τους τίτλους mf_sherlock.gif, οι επόμενες ιστορίες θα εμπεριέχουν τις λέξεις χάμπουργκερ, τσιαπάτα και γύρος κοτόπουλο, έτσι θα έχω εγγυημένα έναν αναγνώστη devil2.gif

rofl.gif

Πρέπει να έχεις IQ πάω από 180, το έπιασες με τη μία το νόημα!!laugh.gif

το έπιασες με τη μία το νόημα!!laugh.gif

Αυτο ηταν, ξεκιναω νεα ιστοριαdirol.gif

Όνομα Συγγραφέα: Αγγελοπουλου Καλλιρροη

Είδος: eating horror

Βία; Οχι

Σεξ; Οχι (εκτός αν μετράει εκείνη η ατυχής στιγμή με το ζαμπονοτύρι, αλλά ήταν μεθυσμένος, άρα μάλλον όχι)

Αριθμός Λέξεων: 10000 (30% *χαμπουργκερ*, 30% *τρωω*)

rofl.gif