Jump to content

ΒΔΟΜΑΔΑ

Eugenia Rose

Recommended Posts

ΒΔΟΜΑΔΑ

Κάθε Παρασκευή κάνε εμετό στον τρόπο εκείνο τον παλιό

Κάθε Σαββάτο χαρακιές σε χέρια, πόδια είναι γλυκές

Την Κυριακή να τρυπηθείς σε στόμα, μύτη και αυτιά

Την επομένη να τα βρείς στα χέρια μέσα τα μαλλιά

Την Τρίτη να μυρίσεις το κάψιμο της σάρκας

Τετάρτη κάπνισέ το, έλα μην είσαι βλάκας

Την Πέμπτη σαν τελειώσει τέτοιο γλυκό μαρτύριο,

με ένεση θα νιώσεις πως είσαι Καθαρτήριο

Είναι η επομένη της Κυριακής. Διάβαζε πιό προσεκτικά!

Edited by Eugenia Rose

Είπαμε, να δώσουμε πνοή στη Βιβλιοθήκη Ποίησης και να στηρίξουμε, αλλά όχι κι έτσι!!

ΥΓ:tease.gif

Edited by Stanley

Κρίση Καρυωτακισμού μου φαίνεται έχει πέσει εδώ μέσα...

Πολύ σκοτεινό... :dazzled:

Μου θυμίζει ένα σημείο από τον "Υφαντόκοσμο", του Clive Barker, που λέει για κάποιον ότι "αν περνούσε μια βδομάδα χωρίς να επαναστατήσει το στομάχι του από τις καταχρήσεις, ένιωθε ότι δεν είχε διασκεδάσει αρκετά".

Είναι το αντίστροφο

Αφορά άτομα τα οποία έχουν αυτό που λέμε compulsive behavior. Κυρίως βέβαια πολλοί έφηβοι λόγω του στρες παρουσιάζουν τις πιο πάνω διαταραχές και γενικά πιστευώ πως είναι ενδιαφέρουσες και δυνητικές για όλους μας. Πιστεύω πως πολλοί από μας βρεθήκαμε στα πρόθυρα τέτοιων συμπεριφορών κάποιες φορές δεν είναι μόνο η υπερφαγία και η νευρική ανορεξία.1) My link

2) My link

• 1 month later...

Οταν το διαβασα εμεινα και το κοιταγα με μια εκφραση αποριας. Δεν ηξερα τι θα επρεπε να νιωσω η να σκεφτω.

Μετα με κοιταξα στον καθρεφτη την εκφραση μου και χαρουμενη δεν ηταν.

Ισως να περιγραφει το συνδρομο που αναφερεις, αλλα μου δινει την εντυπωση της ελαφροτητας.

Δεν ξερω αν ηθελες να το σατυρισεις?

• 2 weeks later...

ναι, αφήνει μια πίκρα στο λαιμό. Νομίζω πως ο συνδυασμός του ρυθμού, που θυμίζει παιδικό τραγουδάκι, με το μαύρο περιεχόμενο του δίνει ιδιαίτερη δραματική ένταση. Μαύρο, μαύρο ποίημα, μου δίνει την εντύπωση αποσπάσματος που θα ολοκληρωνόταν μέσα σε μια μεγαλύτερη συλλογή.

Θέλει και η ποίηση το horror της. Σαν τραγουδάκι που λένε τα μικρά κοριτσάκια στη γειτονιά του δρόμου με τις λεύκες.

Μπράβο Ευγενία, μου άρεσε πολύ.

Τώρα είδα τα σχόλια σας. Ευχαριστώ που το διαβάσατε και το σχολιάσατε. Είναι πρώτη απόπειρα για ποίημα ελπίζω να υπάρξει και δεύτερη. :book: Δεν ήθελα ακριβώς να το σατυρίσω αλλά να βγάλω μια ειρωνία/ μαυρό χιούμορ. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας. :lol: