Eugenia Rose Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 ΒΔΟΜΑΔΑ Κάθε Παρασκευή κάνε εμετό στον τρόπο εκείνο τον παλιό Κάθε Σαββάτο χαρακιές σε χέρια, πόδια είναι γλυκές Την Κυριακή να τρυπηθείς σε στόμα, μύτη και αυτιά Την επομένη να τα βρείς στα χέρια μέσα τα μαλλιά Την Τρίτη να μυρίσεις το κάψιμο της σάρκας Τετάρτη κάπνισέ το, έλα μην είσαι βλάκας Την Πέμπτη σαν τελειώσει τέτοιο γλυκό μαρτύριο, με ένεση θα νιώσεις πως είσαι Καθαρτήριο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Η δευτέρα που είναι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted June 4, 2011 Author Share Posted June 4, 2011 (edited) Είναι η επομένη της Κυριακής. Διάβαζε πιό προσεκτικά! Edited June 4, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 (edited) Είπαμε, να δώσουμε πνοή στη Βιβλιοθήκη Ποίησης και να στηρίξουμε, αλλά όχι κι έτσι!! ΥΓ: Edited June 4, 2011 by Stanley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Περίεργο, το λιγότερο που μπορώ να πω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Planch Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Κρίση Καρυωτακισμού μου φαίνεται έχει πέσει εδώ μέσα... Πολύ σκοτεινό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Μου θυμίζει ένα σημείο από τον "Υφαντόκοσμο", του Clive Barker, που λέει για κάποιον ότι "αν περνούσε μια βδομάδα χωρίς να επαναστατήσει το στομάχι του από τις καταχρήσεις, ένιωθε ότι δεν είχε διασκεδάσει αρκετά". Είναι το αντίστροφο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted June 4, 2011 Author Share Posted June 4, 2011 Αφορά άτομα τα οποία έχουν αυτό που λέμε compulsive behavior. Κυρίως βέβαια πολλοί έφηβοι λόγω του στρες παρουσιάζουν τις πιο πάνω διαταραχές και γενικά πιστευώ πως είναι ενδιαφέρουσες και δυνητικές για όλους μας. Πιστεύω πως πολλοί από μας βρεθήκαμε στα πρόθυρα τέτοιων συμπεριφορών κάποιες φορές δεν είναι μόνο η υπερφαγία και η νευρική ανορεξία.1) My link 2) My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Οταν το διαβασα εμεινα και το κοιταγα με μια εκφραση αποριας. Δεν ηξερα τι θα επρεπε να νιωσω η να σκεφτω. Μετα με κοιταξα στον καθρεφτη την εκφραση μου και χαρουμενη δεν ηταν. Ισως να περιγραφει το συνδρομο που αναφερεις, αλλα μου δινει την εντυπωση της ελαφροτητας. Δεν ξερω αν ηθελες να το σατυρισεις? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάρβιν ΑΑΠ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 ναι, αφήνει μια πίκρα στο λαιμό. Νομίζω πως ο συνδυασμός του ρυθμού, που θυμίζει παιδικό τραγουδάκι, με το μαύρο περιεχόμενο του δίνει ιδιαίτερη δραματική ένταση. Μαύρο, μαύρο ποίημα, μου δίνει την εντύπωση αποσπάσματος που θα ολοκληρωνόταν μέσα σε μια μεγαλύτερη συλλογή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Θέλει και η ποίηση το horror της. Σαν τραγουδάκι που λένε τα μικρά κοριτσάκια στη γειτονιά του δρόμου με τις λεύκες. Μπράβο Ευγενία, μου άρεσε πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 Τώρα είδα τα σχόλια σας. Ευχαριστώ που το διαβάσατε και το σχολιάσατε. Είναι πρώτη απόπειρα για ποίημα ελπίζω να υπάρξει και δεύτερη. Δεν ήθελα ακριβώς να το σατυρίσω αλλά να βγάλω μια ειρωνία/ μαυρό χιούμορ. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts