Lampros Jedimentat Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 (edited) Μου θύμησες μια μέρα που ήμουν στον ηλεκτρικό του Πειραιά, μόλις είχα μπει στο κτήριο και κατευθυνόμουν προς τα τραίνα όταν ξαφνικά άκουσα 3 απόπειρες πο-υ-λιβολισμού ευτυχώς να σκάνε δίπλα μου! Μάλλον θα ήταν η μέρα που κόπηκε ο Τέρης! Μ'άρεσε πολύ, ειδικά όλη η αίσθηση της ευχάριστης ανάγνωσης. Edited June 12, 2011 by Lampros Jedimentat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted June 12, 2011 Author Share Posted June 12, 2011 Εσύ 'σαι βρε ο υπαίτιος για το ξεφτιλίκι του;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampros Jedimentat Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Δεν τον είχα πάρει χαμπάρι, αλλά πήγαινα για να διδάξω, δεν ήθελα να λερωθώ! Δε πειράζει, τα έμαθε καλύτερα μετά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted June 12, 2011 Author Share Posted June 12, 2011 Ε, τότε συγχωρείσαι! Όχι σαν εμένα, που -πονόψυχη γαρ- το άφησα να με κουτσουλήσει κι έτρεχα μετά να λουστώ με την ψυχή στο στόμα, γιατί το πλοίο θα'φευγε και θα του κουνούσα το μαντίλι...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampros Jedimentat Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Από τους χειρότερους μου φόβους είναι αυτό! Να μου τύχει καμία σκοποβολή και να έχω και κάτι σημαντικό να κάνω! χεχε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 (edited) βλέπω τα περιστέρια στο μπαλκόνι να τρώνε το τυροπιτάκι και το ψωμάκι που τους έχω αφήσει και σκέφτομαι αυτό το μικρό κειμενάκι και τα μαθήματα σκοποβολής που θα εφαρμόσουν στο καημένο το μπαλκονάκι μου και παραδόξως χαμογελάω Well Done ! (ναι όλος αυτός ο πρόλογος για να πω ένα Well Done!) Edited July 28, 2011 by joidv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου αρέσει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Χαχαχαχα πολύ πλάκα είχε.Ωραία η χρήση των ονομάτων ειδών πτηνών. Η ιστορία επιβεβαιώνει τη θεωρία μου περί νοημοσύνης των πτηνών στο θέμα στόχευση. Κορυφαία στιγμή η διάκριση καράφλας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 21, 2011 Author Share Posted December 21, 2011 Oh merci! Την είχα σχεδόν ξεχάσει αυτή την ιστορία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Πιστευω πως δεν εχει να κανει καθολου με παιδικη λογοτεχνια...εγω νομιζω πως ειναι διαχυτο απο ενηλικο χιουμορ...μου αρεσε σαν ιδεα και σαν αρχικο στησιμο, συμφωνω με την Κασσανδρα πως θα μπορουσε περα απο αστειο και χαριτωμενο, οπως τωρα, να γινει ξεκαρδιστικο και ακομα καλυτερο. Η ιδεα παντως ειναι πολλη καλη ( ασε που θεωρειται και γουρι!- θα μου αρεσε να κανεις και μια τετοια αναφορα-σαν ιδεα το λεω) και θα προτιμουσα και εγω καποια αλλη λεξη απο το "πουλι μου" αλλα το "πιτσουνι" η το "πιτσουνακι" δεν μου ακουγεται καλα, γιατι εχουμε συνηθισει να το χρησιμοποιουμε για ερωτικη αναφορα. Αχου τα σαν πιτσουνακια ειναι κτλ κτλ Γενικα ειναι συμπαθεστατο και ανεβαστικο σαν κειμενο και θα ηθελα πραγματικα να το ξαναδιαβασω εξελιγμενο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 (edited) Χαχαχαχααα! Πολύ πλάκα! Μου άρεσε και διαβάστηκε πολύ ευχάριστα! Έξυπνο κείμενο! Μπράβο! και κλάααααααααααααααααααααατς Edited December 26, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Ευχαριστώ Μαριαντζελλα για το σχόλιο και το backup (σχετικά με την παιδικότητα του κειμένου)!! Δε μπορώ να φανταστώ διορθώσεις προς το παρόν -ίσως το πιάσω αργότερα, αν μου έρθει κάποια έμπνευση. χαχαχα Χαίρομαι που σου άρεσε, κουμπάρα! Μα καλά... Θες να πεις, δεν το'χες διαβάσει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Είπα να κάνω τα σχόλια σαν να ήταν η πρώτη μου φορά... (μην ακούσει αυτή ντην φράση ο κουμπάρος...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Ααααα, πουλάκι μου, όντως δεν είχες σχολιάσει! Εγώ πώς νόμιζα πως είχες...; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts