Jump to content

Μαθήματα Σκοποβολής

Lady Nina

Recommended Posts

Μου θύμησες μια μέρα που ήμουν στον ηλεκτρικό του Πειραιά, μόλις είχα μπει στο κτήριο και κατευθυνόμουν προς τα τραίνα όταν ξαφνικά άκουσα 3 απόπειρες πο-υ-λιβολισμού ευτυχώς να σκάνε δίπλα μου! Μάλλον θα ήταν η μέρα που κόπηκε ο Τέρης! laugh.gif

Μ'άρεσε πολύ, ειδικά όλη η αίσθηση της ευχάριστης ανάγνωσης. wink.gif

Edited by Lampros Jedimentat

Εσύ 'σαι βρε ο υπαίτιος για το ξεφτιλίκι του;; :p :lol:

Δεν τον είχα πάρει χαμπάρι, αλλά πήγαινα για να διδάξω, δεν ήθελα να λερωθώ!

Δε πειράζει, τα έμαθε καλύτερα μετά laugh.gif

Ε, τότε συγχωρείσαι! :lol: Όχι σαν εμένα, που -πονόψυχη γαρ- το άφησα να με κουτσουλήσει κι έτρεχα μετά να λουστώ με την ψυχή στο στόμα, γιατί το πλοίο θα'φευγε και θα του κουνούσα το μαντίλι...!

Από τους χειρότερους μου φόβους είναι αυτό! Να μου τύχει καμία σκοποβολή και να έχω και κάτι σημαντικό να κάνω! χεχε

• 1 month later...

βλέπω τα περιστέρια στο μπαλκόνι να τρώνε το τυροπιτάκι και το ψωμάκι που τους έχω αφήσει

και σκέφτομαι αυτό το μικρό κειμενάκι και τα μαθήματα σκοποβολής που θα εφαρμόσουν στο καημένο το μπαλκονάκι μου

και παραδόξως χαμογελάω :p

Well Done !

(ναι όλος αυτός ο πρόλογος για να πω ένα Well Done!)

Edited by joidv

• 4 months later...

Χαχαχαχα πολύ πλάκα είχε.Ωραία η χρήση των ονομάτων ειδών πτηνών. Η ιστορία επιβεβαιώνει τη θεωρία μου περί νοημοσύνης των πτηνών στο θέμα στόχευση. Κορυφαία στιγμή η διάκριση καράφλας.

Πιστευω πως δεν εχει να κανει καθολου με παιδικη λογοτεχνια...εγω νομιζω πως ειναι διαχυτο απο ενηλικο χιουμορ...μου αρεσε σαν ιδεα και σαν αρχικο στησιμο, συμφωνω με την Κασσανδρα πως θα μπορουσε περα απο αστειο και χαριτωμενο, οπως τωρα, να γινει ξεκαρδιστικο και ακομα καλυτερο.

Η ιδεα παντως ειναι πολλη καλη ( ασε που θεωρειται και γουρι!- θα μου αρεσε να κανεις και μια τετοια αναφορα-σαν ιδεα το λεω) και θα προτιμουσα και εγω καποια αλλη λεξη απο το "πουλι μου" αλλα το "πιτσουνι" η το "πιτσουνακι" δεν μου ακουγεται καλα, γιατι εχουμε συνηθισει να το χρησιμοποιουμε για ερωτικη αναφορα. Αχου τα σαν πιτσουνακια ειναι κτλ κτλ

Γενικα ειναι συμπαθεστατο και ανεβαστικο σαν κειμενο και θα ηθελα πραγματικα να το ξαναδιαβασω εξελιγμενο!

Χαχαχαχααα! Πολύ πλάκα! Μου άρεσε και διαβάστηκε πολύ ευχάριστα! Έξυπνο κείμενο! Μπράβο! :good: και κλάααααααααααααααααααααατς ;-)

Edited by Eugenia Rose

Ευχαριστώ Μαριαντζελλα για το σχόλιο και το backup (σχετικά με την παιδικότητα του κειμένου)!! ;-) Δε μπορώ να φανταστώ διορθώσεις προς το παρόν -ίσως το πιάσω αργότερα, αν μου έρθει κάποια έμπνευση.

χαχαχα Χαίρομαι που σου άρεσε, κουμπάρα! Μα καλά... Θες να πεις, δεν το'χες διαβάσει; :p

Είπα να κάνω τα σχόλια σαν να ήταν η πρώτη μου φορά... (μην ακούσει αυτή ντην φράση ο κουμπάρος...:blush-anim-cl:)

Ααααα, πουλάκι μου, όντως δεν είχες σχολιάσει! Εγώ πώς νόμιζα πως είχες...; hmm.gif