Ροη Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Καλλιρρόη Αγγελοπούλου Είδος: φαντασία Βία; Όχι Σεξ; Υπονοείται Αριθμός Λέξεων: 1033 Αυτοτελής; Ναί Σχόλια: χιούμορ, κάποιες κακές λέξεις edit: ορθογραφικές διορθώσεις ο άνθρωπος με τους κόσμους.pdf ο άνθρωπος με τους κόσμους.doc Edited June 18, 2011 by Ροη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Αυτό είναι σίγουρα φάνταζυ, αλλά ήταν πολύ σύντομο για να με ικανοποιήσει πλήρως. Δεν έχω τόσο ανάγκη να ξέρω από που και πως ο ήρωας σου κέρδισε αυτή του την ικανότητα, όσο μια καλύτερη κατανόηση της ψυχολογίας του στο γιατί θέλει αυτά που θέλει. Εντάξει, με τις ίδιες ικανότητες θα θέλαμε κι εμείς τα ίδια, και πιθανό να πράτταμε τα ίδια. Έχει όμως αμφιβολίες και τύψεις που δίνονται κάπως βιαστικά, και η τελική επιλογή, εμένα τουλάχιστο με βρήκε λίγο ξώφαλτσα. Εκεί δεν κατάλαβα πως και γιατί κατόρθωσε κάτι τέτοιο. Όχι τόσο πρωτότυπη ιδέα, αλλά είναι γοητευτικά δοσμένη, αν και ελλιπής, κατά τη γνώμη μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροη Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 Ευχαριστώ για την κριτική! Αυτό ήταν μάλλον ενα χιουμοριστικό snippet. Έχεις απόλυτο δίκιο για το απότομο της κατάληξης, ενώ στην αρχή είχα σκεφτεί μια μεγαλύτερη ανάλυση χαρακτήρα και καταστάσεων, αποφάσισα πως θα την έγραφα πολύ πιο μπαμ μπαμ μπαμ. Λίγο σαν επεισόδιο του twilight zone, αλλά μάλλον δεν μου βγήκε. Curses! foiled again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 (edited) Ιδιαίτερη ιστορία. Ο τίτλος πολύ ωραίος και με τράβηξε από την αρχή. Καλή η ιδέα σου, αλλά όπως είπε και ο Ντίνος ήταν λίγο γρήγορη. Αν και την βρήκα ολοκληρωμένη πάνω σ' αυτά που ήθελε να πει, θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι που θα της έδινε άλλο ενδιαφέρον. Μπορώ να πω, όμως, πως αυτό το γρήγορο της υπόθεσης με κράτησε, επειδή της έδωσε και γρήγορο ρυθμό. Ωραίες οι σκέψεις/τύψεις του ήρωα, αλλά χωρούσαν, βέβαια, μπόλικη αναμόχλευση ακόμη. Μ' άρεσε το σημείο που συνάντησε («δημιούργησε»;) κάποιον που (φαινόταν να) είχε μια παρόμοια ικανότητα με τη δική του. Το τέλος –αν και λιγάκι απότομο και χωρίς πολλές-πολλές εξηγήσεις (όχι απαραίτητα κακό το τελευταίο)– ήταν καλό, έδενε με τις σκέψεις του ήρωα. Υπάρχουν μερικά λαθάκια (διπλοί τόνοι που λείπουν, ότι-ό,τι), που διορθώνονται εύκολα. Καλή συνέχεια, Ρόη! Edited June 13, 2011 by Mesmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροη Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Ευχαριστώ για τα σχόλια! Xαίρομαι που λειτούργησε έστω και έτσι σε fastforward Όσο και να προσπαθώ όλο μου μένουν κάτι ορθογραφικά μέσα, ευχαριστώ για τις επισημάνσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts