Jump to content

H Λίστα

Howard Crease

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Howard Crease

Είδος: Πώς το λένε ρε παιδιά; Comic writing;

Βία; Ψυχολογική

Σεξ; Όχι

Αριθμός Λέξεων: 1160 περίπου

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: Αυτή η ιστορία βγήκε από το πουθενά. Είχα μόλις διαβάσει το "Άρωμα Ελπίδας" του Nihilio και μού άρεσε που το κείμενό του έφτιαξε το κέφι αρκετών, ή τουλάχιστον τούς έκανε να νιώσουν κάτι θετικό. Συνδυάστε αυτό με την παρότρυνση του Stanley να γράψω κάτι με το στυλ που χρησιμοποιώ στα σχόλιά μου, και ιδού! Δυο τελευταία πράγματα:

1. Δεν εγγυώμαι πως όντως θα σας φτιάξω κι εγώ τη μέρα.

2. Δεν είμαι εγώ ο αφηγητής της ιστορίας. Συνεπώς, δεν είμαι κρυφο-gay.

Εnjoy!

Η Λίστα.doc

Edited by Howard Crease

Χρηστάρα, είσαι άσυλο! Γράφεις σα να μιλάει κάποιος πραγματικά κι αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο προσόν. Αλλά αυτό που έχει πραγματικά σημασία, είναι ότι γέλασα. Πολύ. :)

Χαίρομαι που σ' άρεσε συνονόματη :)

Το "άσυλο" το σκέφτομαι πλέον σοβαρά για member title, χαχα. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο!

Αν και δεν μου έφτιαξες τη μέρα, σίγουρα μου ανέβασες τη διάθεση και ήταν κάτι που το χρειαζόμουν αυτήν τη στιγμή. Αλήθεια.

Μου φάνηκε σαν γρήγορη, αυθόρμητη γραφή... ό,τι σκέφτομαι, το γράφω... κι αυτό έκανε το κείμενο να φαίνεται πολύ φυσικό.

Howard…Howard! HOWARD!!! Δ Ε Ν Π Α Ι Ζ Ε Σ Α Ι. Ήταν χείμαρρος και απολαυστικότατο. Από ό,τι δικό σου έχω διαβάσει, διακρίνω ένα πάρα πολύ θετικό στοιχείο- όταν διαβάζω μου αρέσει να φτιάχνω εικόνες στο μυαλό μου- γράφεις έτσι που δε κοπιάζω για να μπω στο κλίμα, ακολουθώ τις δικές σου εικόνες που είναι ξεκάθαρες. Στη παρούσα ιστορία όχι απλώς μας το παρουσιάζεις ξεκάθαρα το όλο πράγμα, αλλά απαιτείς να το δούμε αλλά Howard, σαν καμτσικιές στα μάγουλα!!! Και το περίεργο είναι ότι το κάνουμε και το κάνουμε ευχαρίστως…

Συν όλα τα άλλα, μετά το διάβασμα, πιάνεις τον εαυτό σου να έχει υιοθετήσει και ατάκες…

Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα και γέλασα αρκετά. Ήταν καλό!

Άγγελε, πάλι καλά που πέτυχε το κείμενο τον σκοπό του, έστω και εν μέρει. Ναι, ήταν 99% ό,τι σκέφτομαι το γράφω, με ένα 1% απαραίτητου βαλσίματος σε λογική σειρά. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Βασίλη, εντυπωσιάστηκα με το σχόλιό σου! Να 'σαι καλά για τα λόγια σου, χαίρομαι που σ' άφησε τόσο θετική γεύση το κείμενο. :)

Howard, τη διάβασα. Νεράκι πήγε! Μήπως να αλλάξω και γραμματοσειρά; Περίμενε...

Σε παραδέχομαι, μαγκίτη μου. Πραγματικά με άφησες με ένα χαμόγελο στο τέλος. Μπορεί να είχε αρκετή φλυαρία το κείμενο, χωρίς να λέει κάτι ιδιαίτερο, αλλά η γραφή σου ήταν μαγική. Όπως και ο αφηγητής σου, άλλωστε. Υποθέτω πως κάποιο ξαναπέρασμα μπορεί να το θέλει, αν και δε στάθηκα κάπου ιδιαίτερα. Η χαρακτηριστική σου άνεση με παράσερνε να συνεχίσω το διάβασμα. Και το νόημα... Το νόημα! Κλείνεις μέσα σε λίγες γραμμές ολόκληρη κοσμοθεωρία! Από αυτή την άποψη, δε με δίδαξε κάτι η ιστορία σου, γιατί ήδη τα έχω σκεφτεί αυτά που γράφεις. Απλά μου τα υπενθύμισες μ'έναν χιουμοριστικό τρόπο και σ'ευχαριστώ γι'αυτό, γιατί αυτή η περίοδος δεν είναι και η πιο εύκολη για εμάς τους φοιτητές... Να'σαι καλά και να συνεχίσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γράφεις!

Ωραίος ο μικρός. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει ακόμα, αλλά είμαι αυστηρός κριτής και δύστροπος. Το έχεις, φαίνεται, γράφεις άνετα και παίζεις με τις λέξεις και τη σύνταξη. Το κείμενο ήταν άμεσο, σε αυτό βοήθησε και το β' ενικό, αλλά ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις, ρε φίλε, να μην πάω για παγωτό και να συνεχίσω να σε διαβάζω;laugh.gif

Το χιούμορ ήταν γενικά καλό και σου έκλεισα το μάτι, αν και σε μερικά σημεία γινόταν λίγο σεφερλέικο( μην σκας, κι εγώ έχω μεγαλώσει με Μάρκο) και ξέφευγε π.χ το "πάρ'τα!I win!" μου φάνηκε λίγο υπερβολικό και άλλα παρόμοια. Γενικά, όμως, εύστοχο και το θέμα με τα παπάκια και τις λοιπές ονομασίες έξυπνο.

Σαν ιδεολογία δεν με γεμίζει και πολύ όλο αυτό, φυσικά, αλλά ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Έχεις δρόμο μπροστά, προχώρα τον

Έλενα χίλια ευχαριστώ που το διάβασες, και δεν ήταν καθόλου ανάγκη ν' αλλάξεις γραμματοσειρά ;-) Αν θέλει πέρασμα λέει; Περάσματα! Απλά και για μένα ήταν ένα διάλειμμα η ιστορία, από ένα βαρύγδουπο διήγημα που γράφω αυτές τις μέρες και με δυσκολεύει αρκετά. Ήθελα μόνο να ξεφύγω λίγο. Τώρα αυτό το περί κοσμοθεωρίας... δεν το κρατάω. :p Κοινή λογική θα το έλεγα, ας μην μάς υποβιβάζουμε!

Χρήστο όχι, δεν το είχα καταλάβει, για να πω την αλήθεια, ότι είσαι αυστηρός. Έννοια σου και σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να με κάνεις να το εμπεδώσω, με αυτό που ετοιμάζω. :p Τώρα, για το παγωτό και για το διάβασμα, do your thing εσύ, φτιάχτηκε γρήγορα και άτσαλα ο τυπάς που μιλάει στο κείμενο, δεν πρόλαβα να τον κάνω ευγενικό. ;-) Το χιούμορ... ευτυχώς που ήταν καλό, το σημείο που αναφέρεις ήταν όντως υπερβολικό, αλλά αυτό το σεφερλέικο μου έκατσα στραβά αδερφέ. Εγώ τον Μάρκο ελάχιστες φορές τον απολαμβάνω god-dammit, αν κι αυτές τις φορές κλαίω απ' τα γέλια. Τώρα, για το "σαν ιδεολογία"... ποια ιδεολογία ρε; Χαχα :p Χαίρομαι που ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα και για εσένα, γιατί και σ' εμένα με τον ίδιο τρόπο λειτούργησε, όπως λέω κι από πάνω.

Εν κατακλείδι (αν γράφεται έτσι) σας ευχαριστώ και τους δύο, αλάνια. Rock on.

Edited by Howard Crease

Δεν σου αρέσει ο Σεφερλής; 10 στο τρίμηνο! Κάθε πράγμα στο καιρό του και τον αύγουστο ο κολιός, όλα θα γίνουν.

Το ότι δεν αρέσει στο παιδί ο Σεφερλής είναι μια απόδειξη ότι εκτιμά το καλό χιούμορ κι έχει τριψήφιο δείκτη ευφυίας. Εύγε αγόρι μου. Όταν κάνω τον γιο μου θα στον στείλω για εκπαίδευση. :Ρ

Το ότι δεν αρέσει στο παιδί ο Σεφερλής είναι μια απόδειξη ότι εκτιμά το καλό χιούμορ κι έχει τριψήφιο δείκτη ευφυίας. Εύγε αγόρι μου. Όταν κάνω τον γιο μου θα στον στείλω για εκπαίδευση. :Ρ

Άσε μας, μαρή! Είναι σα να μου λες ότι κάποιος που τρώει βρόμικο με σόλα από αρβίλα πεζοναύτη του Βιετνάμ, και μετά δειπνήσει στη Σπονδή με αηδονόγλωσσα ψητή σε κάρβουνα Αίτνας και μαριναρισμένξη σε δάκρυα αγγέλου, δεν εκτιμά το καλό φαγητό!tease.gif

Εγώ το μόνο που θα παρατηρήσω, ως από γεννησιμιού σφήνα σε κάτι τέτοια, είναι ότι μια Χριστίνα κι ένας Χρήστος διαφωνούν πάνω στις χιουμοριστικές προτιμήσεις ενός (άλλου) Χρήστου. Μπλέξαμε τα μπούτια μας!

Άσε μας, μαρή! Είναι σα να μου λες ότι κάποιος που τρώει βρόμικο με σόλα από αρβίλα πεζοναύτη του Βιετνάμ, και μετά δειπνήσει στη Σπονδή με αηδονόγλωσσα ψητή σε κάρβουνα Αίτνας και μαριναρισμένξη σε δάκρυα αγγέλου, δεν εκτιμά το καλό φαγητό!tease.gif

Όποιος το κάνει αυτό, καταστρέφει τους γευστικούς του αδένες σε βαθμό που δεν μπορεί πλέον να ξεχωρίσει την σόλα απ' την αηδονογλώσσα (ρε Χρήστο, από ποια εγκεφαλικά κύτταρα κατεβαίνουν αυτά τα φαγητά, για όνομα του Τουτάτις, δηλαδή!). Το αυτό συμβαίνει και με το χιούμορ.

Μικρέ Χρήστο, εσύ μην τον ακούς αυτόν, τον μεγάλο Χρήστο. Εσύ ν' ακούς εμένα, τον θηλυκό (γκουχ- είπε κανείς τίποτα;) Χρήστο. Εσύ, παμφάγο κτήνος, σιλάνς.

Ήταν απολαυστικότατο φίλε μου! Για κάποιο λόγο μου έφερε στο μυαλό κάπως τον Χώλντεν στο Φύλακα στη Σίκαλη..Ρεσιτάλ με το ζήτημα "ανδρισμού" και με τους τ-ρεξ στην αλάσκα!

Ευχαριστώ που έκατσες και το διάβασες μαν! Τιμή μου που σ' άρεσε :)

Όποιος το κάνει αυτό, καταστρέφει τους γευστικούς του αδένες σε βαθμό που δεν μπορεί πλέον να ξεχωρίσει την σόλα απ' την αηδονογλώσσα (ρε Χρήστο, από ποια εγκεφαλικά κύτταρα κατεβαίνουν αυτά τα φαγητά, για όνομα του Τουτάτις, δηλαδή!). Το αυτό συμβαίνει και με το χιούμορ.

H απόδειξη, και για τα δύο, ότι αυτό που λες δεν ισχύει, μόλις πληκτρολόγησε αυτό το σχόλιοdirol.gif

Spam off!