aScannerDarkly Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Ξέρεις, ο Ακατονόμαστος είναι ο μόνος άνθρωπος που θα έβαζε poll για να βγει αυτό που θέλει. Για να βάζω ψηφοφορία, πάει να πει ότι όντως ζητάω γνώμες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Ξέρεις, ο Ακατονόμαστος είναι ο μόνος άνθρωπος που θα έβαζε poll για να βγει αυτό που θέλει. Για να βάζω ψηφοφορία, πάει να πει ότι όντως ζητάω γνώμες. Μη χρησιμοποιείς αυτό τον όρο, γιατί δεν ξέρω ποιον από όλους εννοείς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKANTHI Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Μια ιδέα θα ήταν το directions plus (αντί για cut ) Εφόσον η συγγράφεις θα πλάθουν ναι μεν αλλά δεν θα ορίζουν η ίδιοι την πλοκή του κειμένου τους . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Εγώ αυτό που σκέφτηκα αμέσως μόλις διάβασα την ιδέα του Scanner (και έκτοτε δεν λέω να ξεκολλήσω), ήταν το Walk Through The Story, αλλά θα ήταν προτιμότερο κάτι ελληνικό. Ξέρεις, ο Ακατονόμαστος είναι ο μόνος άνθρωπος που θα έβαζε poll για να βγει αυτό που θέλει. Για να βάζω ψηφοφορία, πάει να πει ότι όντως ζητάω γνώμες. Μη χρησιμοποιείς αυτό τον όρο, γιατί δεν ξέρω ποιον από όλους εννοείς. Έβαλε ο Νταλάρας poll στο sff; (ΟΚ, πολύυυ παλιό αστείο). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 Πιστεύετε ότι το περιθώριο μιας εβδομάδας για τη συγγραφή είναι αρκετό; Μήπως δέκα μέρες; Γενικά, να ανοίξω τόπικ να ξεκινάμε σιγά-σιγά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Ναι, μια βδομάδα είναι καλά, με πάντα ανοιχτό το περιθώριο παράτασης μια-δυο ημερών. Άνοιξε το τόπικ με τους κανόνες που νομίζεις απαραίτητους για τη διαδικασία του παιχνιδιού. Καλές εμπνεύσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts