Rikochet Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Ορίστε και ένα ποίημα στα Ελληνικά: Άγαλμα Άγαλμα εβένινο Τι άραγε κοιτάς; Με τα νεκρά τα μάτια σου Τον κόσμο πως θωράς; Άγαλμα της λησμονιάς Θλίψης φόρεμα φοράς Ποιά τάχα λύπη την όψη σου σκοτεινιάζει; Σαν το φεγγάρι ειν'χλωμό, όταν βραδιάζει... Άγαλμα κομματιασμένο Ποιός φαύλος το κακό σου άραγε να θέλει; Ποιό δόλιο χέρι, ποιά καρδιά σκληρή Στην ύπαρξη σου τέλος αποφάσισε να φέρει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Πάρα πολύ καλό! Μπράβο, γράφεις πολύ και καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 (edited) Ωραίο, κλασσικό, άμεσο... αν και δε μου αρέσουν αυτού του είδους τα ποιήματα... δε θα έλεγα όμως ότι είναι από τα καλύτερά σου ή ότι κάνει τη διαφορά. Edited March 2, 2005 by Throgos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Εβένινο... λειτουργεί τόσο περίεργα μέσα μου αυτή η λέξη, δεν ξέρω τι να βγάλω απ'τις ρίζες της... Όμορφο... Αλλά έχω συγκινηθεί πολύ περισσότερο με ποιήματά σου... (Αγνόησέ με, είμαι ξένος στον κόσμο, ξένος στην τέχνη σήμερα) -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts