Mindtwisted Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Όνομα Συγγραφέα: Κατσούλης - Δημητρίου Κωνσταντίνος Είδος: Dark fantasy Βία; Ναι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 3300 Αυτοτελής; Ναι Με τρίχρωμη παλέτα.pdf Με τρίχρωμη παλέτα.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Ωραία ιστορία. [πολύ +] Η σκηνή με τον ζωγράφο ιδιαίτερα ζωντανή, ήθελα κι άλλο απ' τον γέρο, και δεν κατάλαβα γιατί δεν τον ξαναείδαμε. [πολύ +] Πολλές γερές τσιμπιές ενοχλητικών συναισθημάτων, σκορπισμένες σ ε όλο το διήγημα. Πέρασα καλά διαβάζοντάς το, και αυτό έχει σημασία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Μου άρεσε κι εμένα, την διάβασα με προσοχή κι ευχαρίστηση μέχρι το τέλος. Είχε και μυστήριο και ατμόσφαιρα, με αρκετά σημεία που μου άρεσαν ιδιαίτερα( όπως αυτό με τη ντάλια). Τώρα, επειδή έχω γράψει μια ιστορία κάπως παρόμοια, θα σου έλεγα να κάνεις τον γέρο πιο μυστηριακό, για να δικαιολογηθεί η δράση του. Ωραίο αυτό που μάντεψε τα χρώματα, αλλά μπορείς να το υποστηρίξεις καλύτερα και πιο πριν, για να υπάρχει ένα υπερφυσικό υπόβαθρο να πλανάται στον αέρα. Όχι τίποτα σπουδαίο, μια έμφαση στην εμφάνιση, κάνα περίεργο χαρακτηριστικό πάνω του ή κάτι τέτοιο, έτσι ώστε να δικαιολογηθεί, εντός πλαισίων, η όλη διαδικασία. Υπάρχει ένα κενό: ο κακός της εαυτός, η ψυχή της, που ήταν στον καμβά, τόσον καιρό δεν είχε δει άλλες κακές σκέψεις της; Δηλαδή, η πρωταγωνίστρια, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος, συνέχεια θα έκανε άσχημες σκέψεις, αλλά μόνο στο τέλος με την μικρή έγινε η διαφορά. Μπορεί να μου πεις ότι αυτή η σκέψη παραήταν κακή και δυνατή, αλλά πόσο πια μίσος για το κοριτσάκι; Θα μπορούσε να εκδηλώσει τέτοια συναισθήματα πολλές φορές ακόμα. Μερικά στοιχεία παραπάνω για την γυναίκα δεν θα έβλαπταν, ένα περιβάλλον γύρω της, δηλαδή. Συνολικά, μου άρεσε και την χάρηκα, καλή δουλειά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Πολύ ωραία ιστορία. Ειδικά η πρώτη παράγραφος με γράπωσε για τα καλά. Από κει και πέρα συνέχισα να καταπίνω τις σελίδες με αμείωτο ενδιαφέρον. Πολύ καλογραμμένη, πολύ καλοί οι διάλογοι, πολύ ωραία και σκοτεινή η ατμόσφαιρα (ειδικά στα σημεία που μιλούσε για εκείνη τη μυστηριώδη μορφή). Γενικά, μου άρεσε πολύ και δεν νομίζω να ήθελα κάτι περισσότερο από αυτήν. Καλή δουλειά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε τον κόπο να το διαβάσετε και ακόμα περισσότερο κόπο να σχολιάσετε! Αν κάποτε αποφασίσω να κάνω αλλαγές θα τα λάβω σοβαρά υπόψιν, το υπόσχομαι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts