TheSea IsBurned Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 (edited) The Sea Is Burned Η θάλασσα κάηκε - δε θα ξαναξυπνήσει Τον περίμενε, τον περίμενε να γυρίσει Πολύ, πολύ καιρό Η θάλασσα κάηκε - άλλο δε θα ξαγρυπνήσει Του τραγούδησε, του τραγούδησε για να γυρίσει Πολλές, πολλές φορές Και περίμενε με τα χέρια ανοικτά Και τραγουδούσε κάθε της νανούρισμα Και μουρμούριζε όλους της τους σκοπούς Κι έσκυβε συνεχώς και κοιτούσε Περίμενε την αγάπη της Πως θα ερχόταν και θα την έβαφε και πάλι μπλε Και έπεφτε με τα χέρια ανοικτά Και ούρλιαζε κάθε της νανούρισμα Και παραληρούσε όλους της τους σκοπούς Κι έσκυβε συνεχώς και κοιτούσε Περίμενε το δολοφόνο της Σάμπως θα ερχόταν και θα την έβαφε και πάλι μπλε Η θάλασσα κάηκε και δε θα σκύβει πια Ήδη περίμενε σαν τα πιστά στον αφέντη τους σκυλιά Πολύ, πολύ καιρό Η θάλασσα κάηκε - δε θα 'ναι μπλε ποτέ πια Κάποιος της έκαψε τα μάτια Πολλές, πολλές φορές... Edited July 13, 2011 by TheSea IsBurned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Πολύ ωραίο και αληθινό ποίημα. Και για να αντικρούσω το status σου: No, it never is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα ξαναέβαφα μπλέ την θάλασσα. Πολύ μου άρεσε μπράβο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Εμένα μου θύμισες το μύθο της Ηρούς και του Λέανδρου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Πολύ κλασικό του στιλ σου, αυτό τα λέει όλα. Καλοδουλεμένο, ωραία δουλειά. Μόνο θα σου έλεγα να μην μαυρίζεις εσύ τα γράμματα, άσε τον αναγνώστη να εντυπώσει ελεύθερα τους στίχους τους πιο δυνατούς Είναι το ομώνυμό σου αυτό. Μήπως να γράψω κι εγώ κανένα "Stanley"?Μια ωδή στον Κιούμπρικ, ένα πράμα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Σας ευχαριστώ πολύ Διγέλαδε, με έκανες να κλάψω πρωί, πρωί... Χαίρομαι όμως που το ποίημα μου σου θύμισε κάτι τετοιο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Το ποίημα είναι πανέμορφο, συγκινητικό και με "νεύρο". Μπράβο! Ήθελα όμως να σε ρωτήσω σε τι αποσκοπεί η επεξήγηση "στον Άρη" που έβαλες κάτω από τον τίτλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 (edited) Πολύ ωραίο ρε sea!!...είναι αφιέρωση το "Στον Άρη"? από το κλίμα της ιστορίας και από τα πολύ(!!! )χαρούμενα status σου τον τελευταίο καιρό το συμπέρανα... Edited July 13, 2011 by Tattoman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια !!! Ναι, είναι αφιέρωση στον Άρη επειδή γράφτηκε γι' αυτόν και αναφέρεται σε αυτόν Πολύ κλασικό του στιλ σου, αυτό τα λέει όλα. Καλοδουλεμένο, ωραία δουλειά. Μόνο θα σου έλεγα να μην μαυρίζεις εσύ τα γράμματα, άσε τον αναγνώστη να εντυπώσει ελεύθερα τους στίχους τους πιο δυνατούς Είναι το ομώνυμό σου αυτό. Μήπως να γράψω κι εγώ κανένα "Stanley"?Μια ωδή στον Κιούμπρικ, ένα πράμα! Ευχαριστώ. Χα, χα, ναι, ολοι να γραψουν το ομώνυμό τους. Βασικά τα μαύρισα γιατί ήμουν πολύ νευριασμένη τη στιγμή που το ανέβαζα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Βρε κοριτσάκι, ποιός είναι αυτό ο Άρης, που σου έχει μαυρίσει τόσο την ψυχή, να πάω να του τις βρέξω; Ας είναι πάντως, γιατί μέσα απ'τη λάβα και τον πόνο, βγαίνουνε διαμαντάκια σαν και το ομώνυμό σου ποίημα, οπότε τον συγχωρούμε λιγουλάκι, ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Πολύ ωραίο ποιηματάκι. Και έχω μια εντύπωση πως καταλαβαίνω το γεγονός για το οποίο γράφτηκε και το ανεβάζει πιο πολύ στα μάτια μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Ειναι οντως ωραιο ποιημα και εχει πολυ συναισθημα, εχει ποιητικη ενταση και σε γραπωνει να το διαβασεις, να το προσεξεις. Αλλα και εγω δεν μπορω να μην αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο Αρης...και ποια η ιστορια... Κατα τ΄ αλλα το μονο που μου φανηκε παραταιρο ηταν ο τιτλος που ηταν γραμμενος στα αγγλικα αν και δινει την εννοια του nick σου θα προτιμουσα να ειναι στα ελληνικα. Με εκτιμηση laas7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Χαχα, ευχαριστώ Lady Nina, αν και οχι, δεν τον συγχωρούμε καθόλου!!! Ζάρα, σ'ευχαριστώ κι εσένα και ναι, ξέρεις σίγουρα γιατί το εγραψα laas7 να σου πω την αλήθεια ο τίτλος του ποιήματος είναι ελληνικός κανονικά απλά τον έγραψα στα αγγλικά για να είναι το ομώνυμό μου Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts