Oberon Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 (edited) Να ένα ακόμα κουίζ πάνω στα "The Hobbit", "The Lord Of The Rings", "The Silmarillion" or "Unfinished Tales" του Τόλκιν. Για να δούμε πόσο φαντασοτολκενικοί είμαστε! http://www.funtrivia...14813f14e8.html Αποτελέσματα για μένα: 9/25 Πάω να πέσω στις φλόγες του Mount Doom . . . Nτρέπομαι να αποκαλώ τον εαυτό μου Τolkien fan... Edited July 20, 2011 by Oberon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 11/25. Πάω να πέσω στις φλόγες του Mount Doom . . . Περίμενε να πάμε παρέα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 11/25. Πάω να πέσω στις φλόγες του Mount Doom . . . Περίμενε να πάμε παρέα! Τουλάχιστον βρήκες σχεδόν τα μισά, Βάσω! Αλλά εγώ; Τέλος πάντων, ας περιμένουμε λίγο να δούμε αν θα βρεθούν κι άλλοι με χειρότερα ή παρόμοια με μας αποτελέσματα οπότε ή πάμε να πέσουμε μετά όλοι μαζί σαν τα λέμμινγκς, ή αν βρεθεί κάποιος που να έχει μόνο 3/25 ή λιγότερες, να αισθανθούμε κάπως καλύτερα (αλλά δεν το βλέπω). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 (edited) Περιμενα χειροτερα!10/25! Προς υπερασπιση μου,εχω διαβασει μονο μια φορα Αρχοντα,Χομπιτ και Ατελειωτες Ιστοριες.Μονο το Σιλμαριλλιον εχω διαβασει 3 φορες! Τωρα που τα κοιταξα και αναλυτικα,θα μπορουσα να εχω 2 ακομα σωστα,αλλα... Edited July 19, 2011 by gregacm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 Περιμενα χειροτερα!10/25! Προς υπερασπιση μου,εχω διαβασει μονο μια φορα Αρχοντα,Χομπιτ και Ατελειωτες Ιστοριες.Μονο το Σιλμαριλλιον εχω διαβασει 3 φορες! Τωρα που τα κοιταξα και αναλυτικα,θα μπορουσα να εχω 2 ακομα σωστα,αλλα... Εσύ μια χαρά τα πήγες με μία φορά. Εγώ ο "παλαιοντολογικός" που τα έχω διαβάσει από 4 φορές το καθένα, είμαι απαράδεκτος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subdee Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Με μόνο μια ανάγνωση των Silmarillion, Hobbit και Hurin, βρήκα 5/25! Ίσως θα πρέπει να τα ξαναπιάσω και να διαβάσω επιτέλους τη γνωστή τριλογία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 (edited) Kαι να σκεφτείς πως δεν είναι και το πιο δύσκολο Τόλκιεν κουίζ που βρήκα . . . Μάλλον θέλουμε όλοι Τολκιενικά ιδιαίτερα, δεν ξέρω. H Tiessa έχει ακόμα το high score πάντως! Edited July 20, 2011 by Oberon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subdee Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Ε δεν είναι και το πιο εύκολο lore στον κόσμο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 Όχι δεν είναι. Αλλά είναι στην κατηγορία average. Πραγματικά κάποιο άλλο με την ιστορία των Δαχτυλιδιών ήταν . . . το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν αναγνώριζα καν τις ερωτήσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 12/25 Χιχι, σας έφαγα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 14 / 25! Not bad aye; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 Not bad at all! Με βλέπω "λεμινγκ" προς Mount Doom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 7/25, αν θες παρέα στον δρόμο προς το βουνό Διονύση... Υ.Γ Βεβαια εγώ δεν έχω διαβασει τα βιβλία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 7/25, αν θες παρέα στον δρόμο προς το βουνό Διονύση... Υ.Γ Βεβαια εγώ δεν έχω διαβασει τα βιβλία! Ωχ, μην το δει ο subdee αυτό, που πέτυχε λιγότερα ενώ έχει διαβάσει τα βιβλία, γιατί τον βλέπω πρώτο για Mount Doom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 8/25 έχοντας διαβάσει μόνο το Χόμπιτ και τον Άρχοντα (μεταφρασμένο). Περίμενα να τα πάω πολύ χειρότερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subdee Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 7/25, αν θες παρέα στον δρόμο προς το βουνό Διονύση... Υ.Γ Βεβαια εγώ δεν έχω διαβασει τα βιβλία! Ωχ, μην το δει ο subdee αυτό, που πέτυχε λιγότερα ενώ έχει διαβάσει τα βιβλία, γιατί τον βλέπω πρώτο για Mount Doom! lol δεν τη γλυτώνω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amandel Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Έχοντας υπάρξει τολκινομανής 21/25, και είμαι και λίγο σκουριασμένη. Παλιότερα θα απάνταγα 26/25 σωστά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Έχοντας υπάρξει τολκινομανής 21/25, και είμαι και λίγο σκουριασμένη. Παλιότερα θα απάνταγα 26/25 σωστά. Μας διέλυσες! Συγχαρητήρια! Τα λέμμινγκς να συγκεντρωνόμαστε σιγά σιγά για την εκδρομή ανά τα όρη της Arda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
titlos5 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 20/25 Δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 20/25 Δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος Έχεις το δεύτερο καλύτερο σκορ από όλους όσους έχουμε κάνει το τεστ ως τώρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David1778 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 17/25. third best score so far. προσκυνώ amandel πάντως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 4/25! Ευχαριστήμενος θα έλεγα. ποτέ δεν ήμουν φανατικός του Tolkien. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts