Clayton_Riddell Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 (edited) Όνομα Συγγραφέα:Clayton_Riddell Είδος: Fantasy/Romance Βία; Ελάχιστη έως καθόλου Σεξ; Οχι Αριθμός Λέξεων:595 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρος ,αν έπρεπε να το ποστάρω εδώ ή στην ποίηση,γιατί αρχικά για ποίημα ξεκίνησε,αλλα έχει περίεργη μορφή-αν χρειάζεται να μετακινηθεί κανένα πρόβλημα.Επίσης είναι η πρώτη φορά που ολοκληρώνω και ποστάρω μια ιστορία μου,οπότε περιμένω όσο πιο αυστηρά σχόλια γίνεται You and D(final Version).doc Edited August 3, 2011 by Clayton_Riddell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clayton_Riddell Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 εστω μια κριτική-θετική η αρνητική-από τα άτομα που το κατέβασαν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 (edited) φίλε Βαγγέλη τώρα υπάρχει διαγωνισμός και οι αρκετοί από τους ενεργούς φορουμίστες πρέπει να διαβάσουν 17 ιστορίες οπότε έχε λίγο υπομονή ας σου πω εγώ δύο λόγια μιας και το κατέβασα αν και υπάρχουν κάποια λαθάκια στην χρήση των αγαπημένων μου English(τα πιο πολλά ξεχασμένες λέξεις είναι οποότε do not worry) θα συμφωνήσω ότι η Αγγλική είναι η γλώσσα που ταίριαζει σε ένα τέτοιο κείμενο τώρα στα του κειμένου ομολογώ πως με δύο αναγνώσεις δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι γίνεται(το χω αυτό το πρόβλημα γενικά όποτε μάλλον δεν φταις εσύ ) αυτη "αναγεννά" αυτόν με το σπαθί και μετά του ζητάει να κάνει και αυτός το ίδιο σε εκείνην προκειμένου να ξεγίνει βασίλισσα του σκότους(η ότι είναι τέλως πάντων) και να ζήσουν μαζι.Κάτι τέτοιο πρέπει να ναι υπάρχει και μία αναφορά σε κάποιον Έρικ και το 1900 αλλά μετέπειτα δεν ξαναασχολείσαι μαζί τους με αποτέλεσμα να μένει ο αναγνώστης με την απορία και να αναρωτιέται γιατί υπάρχει αυτή η πρόταση στο κείμενο γενικά θα ήθελα να μου πεις και δύο πραγματάκια για το παρελθόν του πρωταγωνιστή και πως κατέληξε να κουβαλά μία τόσο σκοτεινή ψυχή Υ.Γ θα συμφωνούσα και εγώ πως μάλλον πως το κείμενο ταιριάζει περισσότερο στη βιβλιοθήκη ποίησης καλή συνέχεια φιλικά Edited July 27, 2011 by joidv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clayton_Riddell Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 (edited) Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την κριτική σου,αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη από σχόλια/συμβουλές κτλ.Τώρα όσο αφορά το κείμενο. Θα ξεκινήσω με τον Έρικ,ο οποίος είναι ο γνωστός Harry Houdini,που το κανονικό του όνομα ήταν Erik Weisz,και το χρησιμοποίησα ως παρομοίωση- προσωπικά πιστεύω ότι πέτυχε-άπλα δεν ήθελα να την δώσω άμεσα. Γενικά τώρα,η ιστορία είναι λίγο απ'ολα ,και φανταστική και αλληγορική,δεν έγινε άλλωστε τυχαία η επιλογή των ονομάτων.Τώρα για τον χαρακτήρα,επειδή το κείμενο είναι αρκετά προσωπικό,δεν μπορώ να σε πω κάτι παραπάνω,ότι πληροφορίες χρειάζονται τις δίνω,δηλαδή δεν κάθησα να σκεφτώ το background του. Επίσης για το που έπρεπε να μπει τέλικα,ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω,όπως είπα ποίημα ήθελα να γράψω στην αρχή,και στην πορεία προέκυψε η ιστορία. Υ.Γ Είπες στην αρχή οτι υπάρχουν λάθη στα Αγγλικά,και θα ήθελα αν δν σε είναι κόπος να επισημάνεις κάποια από αυτά.Ευχαριστώ και πάλι. Edited July 27, 2011 by Clayton_Riddell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 just to find the one that satisfy me the most!” - even it was only till the Dusk” you said - You saw unique things happened right in front of your eyes. ωρίστε τρία στην πρώτη λείπει ένα would(that would satisfy) στην δεύτερη if(even if it) και στην τελευταία νομίζω πως το happened πρέπει να γινει γερούνδιο δηλαδή happening δεν νομιζω να υπάρχουν άλλα( και εγώ μην νομίζεις ξεχασμένα τα χω τα πιο πολλα οπότε μπορεί να μου ξέφυγε και κανένα ) και μία συχή επανάληψη στο and(που ίσως στην ποίηση να είναι περισσότερο αποδεκτό από κανονικές ιστορίες) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clayton_Riddell Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 Για το 1ο κ το 3ο,ίσως να έχεις δίκαιο,άλλα στο 2ο το if πίστευω δεν είναι κ τόσο απαραίτητο,τουλαχίστον στην καθημερινή χρήση.Τώρα επειδή είναι και ποίημα,ίσως επρεπε να ακολουθήσω πιο αυστηρά τους κανόνες Για το and έχεις απολυτο δίκαιο,και εγώ το παρατηρησα,απλα με εβγαινε πολυ αυθόρμητο,και όταν το διάβαζα,δεν με φαινόταν άσχημο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ωραίο είναι, έχει έναν Γκόθικ αέρα που μου αρέσει στη λογοτεχνία. Αν και δεν είμαι το καταλληλότερο πρόσωπο για να κρίνει ένα αγγλικό κείμενο, γιατί τα αγγλικά μου είναι πιο μέτρια και απ' τα ελληνικά μου, θέλω να σου πω ότι το πρώτο και το τελευταίο κομμάτι μου φάνηκαν πιο άνετα από άποψη γλώσσας. Τα δύο μεσαία σαν να σκόνταφταν λιγάκι. Επίσης δεν μου κάθισε καλά η ανομοιογένεια του κειμένου. Ξεκινάει ως ποίημα, γίνεται πεζό και καταλήγει πάλι ποίημα. Του πήγαινε να το έκανες όλο ποίημα, θα ήταν πολύ ωραίο. Πάντως μου μύρισε βροχή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clayton_Riddell Posted September 14, 2011 Author Share Posted September 14, 2011 Σε ευχαριστω cassandra!Οσο για την ανομοιογενεια του κειμενου εχεις δικαιο,αλλα οπως ειπα το σκεφτομουν αρχικα για πεζο,μετα με βγηκε ποιημα και στο τελος αυτο το υβριδιο.Ηταν η πρωτη φορα που ολοκληρωνα κατι,οποτε την επομενη θα ειμαι πιο προσεχτικος και θα ξερω τι θελω..ελπιζω δηλαδη.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts