aScannerDarkly Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Έχω μόνο μια απορία. Έχουν διορία τριών ημερών για να αποφασίσουν τι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 (edited) Έχω μόνο μια απορία. Έχουν διορία τριών ημερών για να αποφασίσουν τι; Βρε Ηφ. για να παραδοθούν και να υποστούν μπλα μπλα ,μη με τρομάζεις οτι ξέχασα να τον γράψω είμαι και μεγάλος άνθρωπος. (και όχι τριών ημερών παρακαλώ, γιατι δεν διευκρινίζεται η ταχύτης περιστροφής του Talos.) Edited August 4, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 (edited) ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ! (By the way, και γω είχα για λίγο την ίδια απορία με τον aScannerDarkly) Edited August 4, 2011 by Oberon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Θα αποδεχτώ τη δίκαια κατακραυγή "Ένα αστείο κείμενο είναι, μα τι σπασίκλας είσαι ρε παιδάκι μου", αλλά θα το πω: Αφού δεν τους δίνεται επιλογή, τι είδους απόφαση είναι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Φοβερό και το δεύτερο μέρος! Θέλουμε και άλλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Απαιτω να ειμαι η νεοσυλλεκτη που τραγουδαει το "μια ωραια πεταλουδα"!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Απαιτω να ειμαι η νεοσυλλεκτη που τραγουδαει το "μια ωραια πεταλουδα"!!!! Mια που είναι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, μήπως θα ήταν καλύτερο να σε βάλει να τραγουδάς το "μια ωραία Αρειανούδα"; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Kardasians οι Βόρειοι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 (edited) Θα αποδεχτώ τη δίκαια κατακραυγή "Ένα αστείο κείμενο είναι, μα τι σπασίκλας είσαι ρε παιδάκι μου", αλλά θα το πω: Αφού δεν τους δίνεται επιλογή, τι είδους απόφαση είναι; Οχι δεν είναι καθόλου έτσι, πολύ καλά κάνεις και ρωτάς. Λοιπόν παραδοσιακά σε καταστάσεις πολιορκίας και όταν οι πολιορκημένοι την έχουν κάτσει τη βάρκα, υπάρχει και η επιλογή ¨αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλλων" πχ.Μεσολόγγι, Κούγκι, Ζάλογγο, Άλαμο,κλπ. Αλλά περίμενε τη συνέχεια να δούμε είναι Ρουά ματ, η μήπως όχι.(Αυτό το τελευταίο είναι για να ανεβάσω θεαματικότητα μήπως φέρω και τίποτε διαφημήσεις να πάψει να προβληματίζεται και ο Στέφανος). Απαιτω να ειμαι η νεοσυλλεκτη που τραγουδαει το "μια ωραια πεταλουδα"!!!! Μα ασφαλώς και είσαι εσύ κοριτσάκι μου (μόλις το διόρθωσα} Edited August 4, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Σ.Σ. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο απρόβλεπτο ταξίδι του μικρού διαστημόπλοιου να το πεί και εγώ θα τον Delete αμέσως. Οι υπόλοιποι παίρνετε τα ρίσκα σας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Μα ασφαλώς και είσαι εσύ κοριτσάκι μου (μόλις το διόρθωσα} Ευχαριστώ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Δε θα αρνιόμουν ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα στην μπουγάτσα. Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το ζήτημα, μιας και είναι το κυριότερο πρόβλημά μου στον πλανήτη Ath-Ena. Επίσης έλα νπαπς, πες την αλήθεια.Έχεις υπηρετήσει στον Αστρο -Στόλο έτσι δεν είναι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 (edited) Συμπλήρωμα και ολοκλήρωση Βου μέρους. Η κατάσταση στη γέφυρα του σκάφους μπορούσε πια να χαρακτηριστεί χαοτική. Όσοι δεν είχαν ακόμη επηρεαστεί σοβαρά από το άγνωστο αέριο παρέμεναν αποσβολωμένοι στις θέσεις τους οι υπόλοιποι άστα να πάνε. Η νεαρή Lad-Yni-Na, κουλουριασμένη σε μια γωνιά μαδούσε έναν μικρο υπολογιστή τσέπης, μουρμουρίζοντας ένα παραπονιάρικο : -Μ'αγαπά ? δεν μ'αγαπά ? Οι νηφάλιοι (?) Nova, Ζaratoth,Mort 13 και Doublecow την κοίταζαν ανήμποροι να κάνουν κάτι. Ο γιατρός χόρευε βάλς με την Wordsmith ενώ ο Stanley γύριζε γύρω τους κάνοντας την ανάλογη μουσική από βιολιά με το στόμα και συνοδεύοντας όλο αυτό με τις ανάλογες κινήσεις. Ο Mesmer προσπαθούσε να πείσει την ευγενική Rose ότι δεν θα είχε αντίρρηση ο Κυβερνήτης αν πήγαιναν στο δωμάτιό του να φάνε κάτι μπουγάτσες γλυκά που του είχε τάχα μου διακτινήσει η μαμά του. Οι Mel-Ki-A-des, Babis, Son-Ya, Vin e Grette, Eros-Viana , Hell-1 και Drake R. έπαιζαν μπουκάλα (βάζοντας και βγάζοντας τους αναπνευστήρες τους). O Scanner με τον How-Crease αντάλλασσαν χαρτάκια, ενώ ο Jonny και o Flam-Andin παρακολουθούσαν. -Αν σου δώσω τρεις δράκους και ένα βρικόλακα θα μου δώσεις την ασπίδα του βασιλιά ? Ρώτησε ο Scanner, -Για κορόιδο ψάχνεις ? απάντησε ο How. -Ε όχι και τρείς δράκους ρε φίλε, μπήκε στην κουβέντα ο Jonny, -Γιατί ? Πόσο νομίζεις αξίζουν οι τρείς δράκοι σου ρώτησε ο Flam-Andin. -Εξαρτάται τι δράκοι είναι, ακούστηκε η Nar-Oual-Is που παρακολουθούσε τη συζήτηση από απόσταση. -Άλλο δράκος της Βόρειας Ευρώπης, άλλο της Άπω Ανατολής και άλλο της Μεσογειακής αρχαιότητας η των θρησκειών, συνέχισε η Υποπλοίαρχος, επίσης τι δράκοι είναι ?Με φτερά η χωρίς ? Απ’ αυτούς που υπακούν σε ραβδί η ξεκαπίστρωτοι. -Α έτσι ε ! είπαν και οι τέσσερεις, υποκλινόμενοι στην σοφία της και έβαλαν τα χαρτάκια πίσω στις τσέπες τους. Ο Κυβερνήτης μόλις είδε ότι χάνει και την πολύτιμη Υποπλοίαρχό του πλησίασε την «Λαξεμένη» κάτι τις είπε στο αφτί, και εκείνη εμφανίστηκε σε λίγα λεπτά με την σύριγγα επαφής, στο χέρι. Σε πολύ λίγο χρόνο, η γέφυρα είχε ησυχάσει καθώς όλοι οι «διαταραγμένοι» κείτονταν στο έδαφος. Σιγά-σιγά το αναρρωτήριο άρχισε να γεμίζει από τα ναρκωμένα μέλη του πληρώματος. Όταν μεταφέρθηκε και το τελευταίο μέλος του πληρώματος, ο Κυβερνήτης ζήτησε από την Προϊσταμένη να έχει σύντομα έναν κατάλογο με τους διαταραγμένους και την κατάστασή τους, εκείνη ένευσε καταφατικά και μπήκε βιαστικά στο αναρρωτήριο, Στην οθόνη πλοήγησης τα εχθρικά σκάφη παρέμεναν ακίνητα και απειλητικά με φόντο το σκοτάδι του σύμπαντος. Edited August 5, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 -Άλλο δράκος της Βόρειας Ευρώπης, άλλο της Άπω Ανατολής και άλλο της Μεσογειακής αρχαιότητας η των θρησκειών, συνέχισε η Υποπλοίαρχος, επίσης τι δράκοι είναι ?Με φτερά η χωρίς ? Απ’ αυτούς που υπακούν σε ραβδί η ξεκαπίστρωτοι. χαχαχαχαχαχα πέθανααα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Ο γιατρός χόρευε βάλς με την Wordsmith ενώ ο Stanley γύριζε γύρω τους κάνοντας την ανάλογη μουσική από βιολιά με το στόμα και συνοδεύοντας όλο αυτό με τις ανάλογες κινήσεις. Χαχαχαχαχαχαχαχα, αυτή είναι σκηνή!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Επ! Τι'ν'τούτο εδώ; ΤΕΛΕΙΟ!! Και τι τιμή! Πρώτη μούρη στο πρώτο μέρος! Thanks npaps! Αλλά γιατί δεν παίρνω μέρος στη συνέχεια; Θέλω κι άλλοοοοοο!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Φοβερό και αυτό! Συγχαρητήρια! xD Άλλοι δεν θα λάβουν μέρος, έστω και ως guest; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuuko Ichihara Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Αν και δεν ξερω τα άτομα που πρωταγωνιστουν στην ιστορια, εκτος του Ομπερον, ειναι πολυ αστεια και μ'αρεσει και το Τρεκ στυλ που ειναι γραμμενη. More! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHunter-Writer Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Φοβερό και αυτό! Συγχαρητήρια! xD Άλλοι δεν θα λάβουν μέρος, έστω και ως guest; Please θέλω το ρόλο ενός κακού mainstream που προσπαθεί να σκοτώσει απαγάγει την ανυποψίαστη Foco del Mar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Επ! Τι'ν'τούτο εδώ; ΤΕΛΕΙΟ!! Και τι τιμή! Πρώτη μούρη στο πρώτο μέρος! Thanks npaps! Αλλά γιατί δεν παίρνω μέρος στη συνέχεια; Θέλω κι άλλοοοοοο!!! Με ένα μικρό edit διορθώθηκε και αυτό. Μια παράκληση στους γνωρίζοντες η τους moderators. Αν υπάρχει τρόπος να μπούνε μαζί τα τρία κομμάτια, διότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό κείμενο και χάνεται ο ειρμός, έτσι σκόρπια που τα βάζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Η νεαρή Lad-Yni-Na, κουλουριασμένη σε μια γωνιά μαδούσε έναν μικρο υπολογιστή τσέπης, μουρμουρίζοντας ένα παραπονιάρικο : -Μ'αγαπά ? δεν μ'αγαπά ? Ποιόν άραγε να έχει στο μυαλό της η νεαρή Lad-Yni-Na;; Ώστε ήμουν η πρώτη που εισέπνευσε το αέριο, ε; ΦΤΟΥ! Και ήθελα να ήμουν από αυτούς που θα βρουν τη σωτήρια λύση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Φοβερό και αυτό! Συγχαρητήρια! xD Άλλοι δεν θα λάβουν μέρος, έστω και ως guest; Please θέλω το ρόλο ενός κακού mainstream που προσπαθεί να σκοτώσει απαγάγει την ανυποψίαστη Foco del Mar Κι εγώ σε μισώ αγαπώ, αδερφέ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 (Συνεχίζεται ο on line διασυρμός μου...) Εγώ βαλς με το Χατζηγιώργη; Θα με λιώσει...Ελπίζω όλο αυτό να οφείλεται στο σατανικό αέριο/επίθεση/δεν ξέρω τι, που κάνει τους πάντες "διαταραγμένους". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Ο Mesmer προσπαθούσε να πείσει την ευγενική Rose ότι δεν θα είχε αντίρρηση ο Κυβερνήτης αν πήγαιναν στο δωμάτιό του να φάνε κάτι μπουγάτσες γλυκά που του είχε τάχα μου διακτινήσει η μαμά του. Με παραδέχομαι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Εμένα θα μου πεί κάποιος τι ρόλο βαράω σε αυτό το σκάφος αφου δεν με βλέπω να κάνω κάτι χρήσιμο, όλο μαμ κακα και νάνι είμαι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts